Πόπη Χατζηδημητρίου: Η σοβαρή περιπέτεια υγείας - Έζησα από θαύμα

11 Φεβ. 2017 - 06:34 | Show Biz
Πόπη Χατζηδημητρίου: Η σοβαρή περιπέτεια υγείας - Έζησα από θαύμα

Η τελευταία της συνέντευξη συζητήθηκε αρκετά και όχι άδικα. Η παρουσιάστρια απουσιάζει πολλά χρόνια από τη δημοσιότητα και όπως ήταν φυσικό, είχε πολλά να πει.

Η Πόπη Χατζηδημητρίου πλήρως συνειδητοποιημένη μίλησε για τις προτεραιότητες που θέτει στη ζωή της, βάζοντας πάνω από όλα την υγεία. «Για εμένα δεν είναι κάτι τετριμμένο, το είδα το έργο… πήγα και ήρθα έναν χρόνο πριν, έπαθα σηψαιμικό σοκ… Είχα μία πετρούλα στο νεφρό, πόνεσα και ευτυχώς πήγα στο νοσοκομείο. Αυτή ήταν όμως πολύ αιχμηρή, κατέβαινε και με έσκιζε. Μέσα σε έξι ώρες ήμουν αλλού…», εξομολογήθηκε και συνέχισε: «Ήμουν διασωληνωμένη στην εντατική και παλεύανε να με γυρίσουν πίσω, είχαν πει στους δικούς μου ότι οι πιθανότητες να ήταν 80% να φύγω και 20% να μείνω».

Πρόκειται όπως παραδέχεται για ένα θαύμα το γεγονός πως παρέμεινε στη ζωή. Η παρουσιάστρια εξήγησε: «Είχα την αίσθηση ότι εκεί που πήγα ήταν όλα ρευστά αλλά δεν ένιωθα φόβο, αγωνία, ούτε ανησυχία, ψυχανεμιζόμουν όμως από πάνω μου κόσμο να παλεύει σαν τρελός».

Η Πόπη Χατζηδημητρίου είναι ιδιαίτερα αθλητική εκτός των άλλων καθώς εξομολογήθηκε πως τρέχει κυρίως στο δάσος του Σχοινιά και κολυμπάει καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.