Επικαιρότητα:

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Ο έρωτας, η πρόταση γάμου και η ανακοίνωση

14 Φεβ. 2017 - 06:27 | Show Biz
Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Ο έρωτας, η πρόταση γάμου και η ανακοίνωση

Έναν παραμυθένιο έρωτα ονειρευόταν από μικρή η Δούκισσα Νομικού και να που τον βρήκε και ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Το ζευγάρι που γνωρίστηκε και αγαπήθηκε πολύ είναι έτοιμο να φτιάξει τη δική του οικογένεια και το φετινό καλοκαίρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο νησί που έζησε τον έρωτά του... στη Μύκονο!

Έτσι στις 10 του Ιούνη 2017, η όμορφη Δούκισσα ντυμένη στα λευκά θα σταθεί στο πλευρό του αγαπημένου της Δημήτρη και θα νιώσει όλα τα φωτογραφικά φλας πάνω της, ως η βασίλισσα της βραδιάς. 

Η είδηση πως θα παντρευτούν είναι γνωστή εδώ και καιρό, μετά την πρόταση που δέχτηκε η όμορφη Δούκισσα Νομικού από τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη στις Μαλδίβες. Το ζευγάρι που είναι εδώ και 3 χρόνια μαζί και συζεί αποφάσισε ο γάμος του να γίνει το καλοκαίρι του 2017 στην Μύκονο! Το Σάββατο 10 Ιουνίου η Δούκισσα θα ντυθεί νυφούλα (με νυφικό της αγαπημένης της Σήλιας Κριθαριώτη). Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, που γνωρίζει καλά την Δόυκισσα αποκάλυψε στο “Φτιάξε καφέ να στα πω” πως μίλησε με την παρουσιάστρια για τα ευχάριστα και ήταν πολύ χαρούμενη. Ενώ και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε δημοσιογράφος της εκπομπής με την Δούκισσα, εκείνη τους ευχαρίστησε όλους για τις ευχές, επιβεβαιώνοντας το νέο, χωρίς όμως να κάνει κάποια παραπάνω δήλωση για τις λεπτομέρειες. 

Η πρόταση γάμου στις Μαλδίβες

Είναι γνωστό πως η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης συζούν από τους πρώτο διάστημα της σχέσης τους και πολύ γρήγορα έδειξαν να έχουν βρει τις ισορροπίες στην καθημερινότητά τους. Όσοι τους γνώριζαν έλεγαν πως σίγουρα αργά ή γρήγορα θα παντρευτούν, λίγοι όμως γνώριζαν πως η πρόταση γάμου θα γίνει στις Μαλδίβες. 

Σε αυτό το εξωτικό μέρος το ζευγάρι πέρασε τις ημέρες των γιορτών των Χριστουγέννων και φαίνεται πως ο Δημήτρης τα είχε οργανώσει όλα έτσι ώστε να είναι αυτή η στιγμή μαγική για την αγαπημένη του. Η πρόταση έγινε και η Δούκισσα του είπε το πολυπόθητο «ναι»! Και φυσικά πολλοί έσπευσαν να συνδέσουν με τα ευχάριστα νέα την ανάρτηση της στο Instagram στην οποία έγραψε στη λεζάντα: “Τσίμπησέ με, μάλλον ονειρεύομαι”.

Η επίσημη ανακοίνωση της Δούκισσας για την πρόταση γάμου...

Ωστόσο, δυο μήνες μετά και έχοντας πια συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί η Δούκισσα Νομικού επιβεβαίωσε την είδηση του γάμου με τον πιο τρυφερό τρόπο... Μέσα από το προσωπικό της blog, είπε το ναι στον αγαπημένο της με τα πιο γλυκά και αγαπησιάρικα λόγια! "Αυτός είναι ο άνθρωπός μου, ο άντρας μου" έγραψε η όμορφη Δούκισσα για τον αγαπημένο της.

 

Αγάπη χωρίς φίλτρα ❤️ Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή! ------------- #sunsetlover #againandagain #nofilter #redsky #skyonfire #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou (@dutchesss_) στιςΦεβ 5, 2017, 8:06πμ PST

 

Ξέρεις τι θέλω να σου πω. Από την πρώτη στιγμή το ήξερες. Μπορεί να μην το μοιράστηκα μαζί σου κατευθείαν, όχι γιατί ήθελα να το κρύψω, αλλά γιατί ήθελα να το ζήσω στο 100%. Ήταν η στιγμή μας και την ήθελα μόνο για εμάς.

ΝΑΙ, λοιπόν. Ένα μεγάλο ΝΑΙ. Αυτός είναι ο άνθρωπός μου. Ο άντρας μου. Το άλλο μου μισό. Λένε πως καταλαβαίνεις ότι είναι αυτός, από την αρχή. Συμφωνώ. Για κάποιο λόγο το ήξερα, το ένιωσα, όταν μου χαμογέλασε για πρώτη φορά.

Αυτά.

You will forever be my always.

#crazyinlove

xxx

Υ.Γ.: Η φωτό είναι από εκείνη τη μέρα ;-)”

 

Yes I do ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou (@dutchesss_) στιςΦεβ 13, 2017, 2:47πμ PST

 Νυφικό από την Σήλια Κριθαριώτη

Οι προετοιμασίες πάντως θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα, με την Δούκισσα να κάνει πρόβα νυφικού. Η παρουσιάστρια του Ant1, άλλωστε, όπως έχει αποκαλύψει έχει σκεφτεί πως θέλει να είναι το νυφικό της, το οποίο και θα σχεδιάσει η καλή της φίλη και διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη. 

Ακόμη να σου θυμίσω πως η οικογένεια του Δημήτρη διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια εξοχική κατοικία στο νησί των ανέμων, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου και αναμένεται το ζευγάρι να βρεθεί εκεί πριν το καλοκαίρι για να οργανώσει όλες τις λεπτομέρειες. Το σπίτι είναι το ερωτικό καταφύγιο του Δημήτρη και τις Δούκισσας, ενώ, αρκετοί από τους καλεσμένους θα διαμείνουν στην ξενοδοχειακή μονάδα που ετοιμάζει ο επιχειρηματίας στο νησί.