Στην Εντατική, σε κρίσιμη κατάσταση η Αρλέτα

14 Φεβ. 2017 - 10:02 | Show Biz
Στην Εντατική, σε κρίσιμη κατάσταση  η Αρλέτα

Στην Εντατική του νοσοκομείο “Αγία Όλγα” σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται η Αρλέτα μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο και έμφραγμα που υπέστη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια που ξεκίνησε από τις μπουάτ, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εδώ και 15 μέρες και όλοι περιμένουν ένα θαύμα. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η υγεία της Αρλέτας είναι ιδιαίτερα καταπονημένη τα τελευταία χρόνια. Τον Φλεβάρη του 2008 η 72χρονη τραγουδίστρια υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία λίγο πριν την εμφάνισή της στο Βόλο και σώθηκε από θαύμα. Ένα ακόμη θαύμα, φαίνεται πως περιμένουν και τα αγαπημένα της πρόσωπα, μιας και για μια ακόμη φορά η υγεία της κλονίζεται. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, πριν ένα μήνα η Αρλέτα είχε προσβληθεί από βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού και είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο “Ερρίκος Ντυνάν”. Πήρε εξιτήριο, αλλά λίγα 24ωρα μετά αισθάνθηκε έντονη αναπνευστική δυσχέρεια και κάλεσε γιατρό στο σπίτι, ο οποίος διαπίστωσε πως χρίζει άμεσης νοσηλείας και έτσι μεταφέρθηκε στο Αγία Όλγα. 

Η κατάσταση της υγείας της, όμως, είχε ραγδαία επιδείνωση και τώρα κρίνεται ιδιαιτέρως βεβαρημένη...