Επικαιρότητα:

Δεν θα πιστεύετε ποιος Έλληνας τραγουδιστής έχει κάνει… 12 γάμους

15 Φεβ. 2017 - 10:19 | Show Biz
Δεν θα πιστεύετε ποιος Έλληνας τραγουδιστής έχει κάνει… 12 γάμους

 Δεν θα πιστεύετε ποιος Έλληνας τραγουδιστής έχει κάνει… 12 γάμους! Είχε μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες και αυτό… φαίνεται. 

 «Έχω κάνει 12 γάμους! Οι δύο έγιναν στην Ελλάδα και ήταν θρησκευτικοί και οι υπόλοιποι στο εξωτερικό. Από τον δεύτερο θρησκευτικό γάμο μου έχω αποκτήσει κι έναν γιο. Δεν είναι ο ράπερ Μηδενιστής. Δεν ξέρω πώς κυκλοφόρησε αυτή η μπούρδα.

Ο γιος μου δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο κι είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό» τόνισε στην Espresso o Τάσος Μπουγάς.

-Τι δουλειά κάνει;

«Είναι ψυχολόγος, αλλά δεν μου έχει κάνει ποτέ ψυχανάλυση. Εχω και μια εγγονή. Μπορεί, εκτός από «πλανητάρχη», να με φώναζαν πριν κάποια χρόνια και παππού λόγω του τραγουδιού «Ελα στον παππού», όμως στην πραγματικότητα έγινα παππούς πριν από 18 μήνες.»

-Πότε πρόλαβες να κάνεις 12 γάμους; Και γιατί παντρευόσουν συνέχεια και δεν έκανες απλά σχέσεις;

«Οι 10 γάμοι στο εξωτερικό δεν έγιναν από έρωτα, αλλά και για να διευκολυνθώ στο θέμα της δουλειάς μου. Πιο παλιά μας φώναζαν από τα νυχτερινά μαγαζιά, π.χ., στη Γερμανία. Κλείναμε μια συμφωνία με τον επιχειρηματία, αρχικά για τρεις μήνες, κι αν πηγαίναμε καλά, μας κρατούσε έξι μήνες ή ακόμη κι έναν χρόνο. Επρεπε, φυσικά, ο επιχειρηματίας να πάρει άδεια παραμονής για κάθε καλλιτέχνη που έφερνε από την Ελλάδα ή οποιαδήποτε άλλη χώρα. Τύχαινε, όμως, αυτός ο καλλιτέχνης, ο οποίος είχε συμφωνήσει σε μια X αμοιβή, να κάνει μεγάλη επιτυχία και να δεχτεί πρόταση με τα διπλά λεφτά από άλλο μαγαζί. Ελα, όμως, που δεν μπορούσε ν’ αποδεχτεί αυτή την πρόταση αφού, αν το έκανε, ο επιχειρηματίας που τον είχε φέρει στη Γερμανία θα του δημιουργούσε πρόβλημα. Οχι μόνο θα τον έστελνε πίσω στην Ελλάδα, αλλά θα τον έβαζε και σε μαύρη λίστα, με συνέπεια να μην μπορεί μετά να βγάλει καθόλου επαγγελματική βίζα για το εξωτερικό για 10 χρόνια. Ενας διερμηνέας που γνώρισα στη Γερμανία εκείνα τα χρόνια ήταν ο άνθρωπος που μου έδωσε τη λύση. «Θέλεις να πας σε όποιο μαγαζί γουστάρεις και να μην έχεις ανάγκη κανέναν; Θα κάνεις έναν πολιτικό γάμο» μου είπε. Ε, και το έκανα.»

-Σε ποιες χώρες έχεις παντρευτεί;

«Εκτός από τη Γερμανία; Στην Αμερική, στον Καναδά, στην Αυστραλία, όπου έχω ταξιδέψει για δουλειά. Με μια υπογραφή τελείωνε το θέμα.»

-Πόσα διαβατήρια έχεις;

«Τι σημασία έχει; Τώρα είμαι στην Ελλάδα κι έχω ελληνικό! (γέλια)»

-Ερωτεύτηκες δυνατά στη ζωή σου;

«Ναι, έτυχε να ερωτευτώ γυναίκες, αλλά ήταν τρελοκομεία όλες! Σήμερα ήθελαν εσένα και αύριο κάποιον άλλον. Ετσι, δεν υπήρχε διάρκεια στις σχέσεις και στους γάμους.»

-Θέλεις να μου πεις ότι εσύ ήσουν σωστός απέναντί τους;

«Οχι. Τύχαινε το ένα βράδυ να τσακωθώ με αυτή που ήμουν παντρεμένος εκείνη την εποχή και να μου την πέσει μια άλλη και να φύγουμε το πρωί μαζί από το μαγαζί. Αυτό το έκανα συνέχεια. Πολλές φορές με έπιαναν επ’ αυτοφώρω και γινόταν της μουρλής. Εμένα που με βλέπεις με έχουν γράψει οι γερμανικές εφημερίδες λόγω μιας φασαρίας που έγινε με 11 γυναίκες ένα χάραμα.»

-Λεπτομέρειες θέλω.

«Δέκα πρώην μου περίμεναν έξω από το κέντρο να δουν με ποια θα φύγω και μόλις βγήκαμε, επιτέθηκαν σε μένα και σ’ εκείνη. Επεσε ξύλο!»

-Ηρθε η αστυνομία και τις μάζεψε;

«Και μένα μαζί. Με άφησαν όμως μετά. Τους είπα: «Τι φταίω εγώ; Αφού με θέλουν!» (πολλά γέλια)»

-Τώρα είσαι παντρεμένος;

«Οχι, τώρα είμαι free. Εχω μια σχέση βέβαια.»

-Ποιες γυναίκες σού αρέσουν περισσότερο;

«Οι Ελληνίδες! Εχω πάει με γυναίκες απ’ όλα τα κράτη της Γης. Οι Ελληνίδες είναι οι πιο όμορφες και, φυσικά, οι καλύτερες στο κρεβάτι!»

-Οι γυναίκες που παντρεύτηκες στην Ελλάδα σε ζήλευαν;

«Πολύ. Και τις δύο φορές χώρισα από ζήλια, τρομερή ζήλια. Η γυναίκα μου, με την οποία έκανα τον γιο μου, με χρέωνε κάθε μέρα, επί έξι ολόκληρους μήνες, ότι πήγαινα με άλλες. Και δεν είχα πάει. Της ήμουν πιστός. Ασχετα που εκείνη δεν με πίστευε. Είχε βάλει μέχρι και τον αδελφό της να με παρακολουθήσει. Κι όταν της είπε ότι είμαι σωστός, κατηγόρησε κι εκείνον ότι τα έκανε πλακάκια μαζί μου. Ε, στο τέλος κι εγώ πήγα με άλλη από αντίδραση. Εκανα, δηλαδή, αυτό που με κατηγορούσε τόσο καιρό. Τσακωθήκαμε άγρια και της πήρα το παιδί. Εγώ μεγάλωσα τον γιο μου στο εξωτερικό. Ηταν δυόμισι ετών όταν τον πήρα μακριά της και 13,5 όταν συνάντησε ξανά τη μητέρα του. Σήμερα οι σχέσεις μας έχουν αποκατασταθεί. Yeah!»