Επικαιρότητα:

Μίνα Αρναούτη: Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της για την αποζημίωση

16 Φεβ. 2017 - 14:02 | Show Biz
Μίνα Αρναούτη: Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της για την αποζημίωση

Όσο πλησιάζει η 18η Φεβρουαρίου, η μέρα που κόπηκε το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη, το κλίμα βαραίνει όλο και πιο πολύ. Ένα χρόνο μετά, η Μίνα Αρναούτη, μέσω του δικηγόρου της, Γ. Κωλέττη δίνει τις δικές της απαντήσεις για την τραγική εκείνη μέρα σε όσους επί 12 μήνες την κατηγορούν  ότι λέει ψέματα.

Ο κ. Κωλέττης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», επανέλαβε ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο Παντελίδης και αυτό αποδεικνύεται από μαρτυρίες των πυροσβεστών, των αστυνομικών και των μελών του ΕΚΑΒ που βρέθηκαν αμέσως στη λεωφόρο Βουλιαγμένης μετά το μοιραίο τροχαίο και θέλησε να καταρρίψει μια σειρά μύθων που ακούγονται όλο αυτό τον καιρό.

«Το γεγονός ότι εμφανίστηκα να μιλήσω έχει να κάνει με τη μεγάλη επίθεση που δέχεται όλο αυτό τον καιρό η εντολέας μου. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να διαλύσουμε μερικούς μύθους. Παρατηρήσαμε στη διάρκεια του χρόνου που πέρασε ένα βιντεάκι στο οποίο αναφέρεται ότι ο Παντελής Παντελίδης και τα κορίτσια έφυγαν από το φιλικό σπίτι στο οποίο βρίσκονταν στις 07:30 το πρωί. Το ατύχημα έγινε 08:10 και το ερώτημα που κυκλοφορούσε ήταν τι έγινε στα 35 αυτά λεπτά. Κανείς όμως από τους μάρτυρες που έχει προτείνει η οικογένεια Παντελίδη δεν λέει τέτοιο πράγμα. Ο ένας λέει ότι σηκώθηκαν να φύγουν στις 07:50, χαιρετήθηκαν, αστειεύτηκαν και μίλησαν για την πρεμιέρα και ο άλλος ότι έφυγαν στις 08:00. Δεύτερος μύθος… έγινε πολύ μεγάλος λόγος πώς βρέθηκε το κλειδί έξω από τον περιβάλλοντα χώρο. Κανείς δεν έκανε την απλή σκέψη ότι όταν ένα αυτοκίνητο φεύγει προς τα δεξιά, όλα τα αντικείμενα, εφόσον έχουν σπάσει τα τζάμια φεύγουν προς τα αριστερά. Εκεί δεν βρέθηκε μόνο το κλειδί, αλλά και άλλα αντικείμενα. Το κλειδί αυτό επίσης, της συγκεκριμένης μάρκας αυτοκινήτου χρησιμοποιείται για να βάλουμε μπροστά, αλλά έχει και μπουτόν το οποίο το πατάς, ενεργοποιείται η μίζα, πατάς το κουμπί της μίζας και παίρνει μπροστά. Δηλαδή αυτό το κλειδί δεν βρισκόταν καν στη μίζα του αυτοκινήτου», είπε ο κ. Κωλέττης και συνέχισε:

«Εξυφάνθει λοιπόν μία ακόμα συνωμοσία ότι κάποιος πήρε το κλειδί και το πέταξε. Αυτός που είχε πάρει το κλειδί δηλαδή θα το πέταγε στο δρόμο και θέλετε να πιστέψω ότι η πελάτισσά μου που δεν είχε πόδια και χέρια, δεν είχε πνεύμονες ή η άλλη κοπέλα που ήταν σε σοκ και βαριά τραυματισμένη το πρώτο που σκέφτηκαν ήταν να συνωμοτήσουν και να βγάλουν το κλειδί»;

«Η πελάτισσα μου υφίσταται bullying»

Ο δικηγόρος της Μίνας τόνισε ακόμα ότι η πελάτισσά του εδώ και 12 μήνες υφίσταται ανελέητο bullying.

«Βλέπω στο Facebook κάτι κρεμάλες, βλέπω να τη βρίζουν, να την απειλούν. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί», είπε.

Ερωτηθείς δε για τη στάση της Μίνας τον τελευταίο καιρό, η οποία μέσω των social media επιτίθεται ακόμα και στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, ο κ. Κωλέττης απάντησε:

«Η Μίνα δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Παντελή Παντελίδη. Από την άλλη όμως έχετε μια γυναίκα, η οποία από τις 18 Φλεβάρη του 2016 μέχρι τις 29 Μαρτίου του 2016 ήταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Μια γυναίκα η οποία δεν είχε πόδι, δεν είχε χέρι. Οι γιατροί μας είπαν ότι έβαζαν το χέρι τους στο πόδι της και έβγαινε από την άλλη. Το ίδιο γινόταν και στο χέρι της. Ωμοπλάτη δεν είχε και κινδύνευε να ακρωτηριαστεί».

«144 μέρες η Μίνα έχει υποφέρει τα πάνδεινα. Επί 144 μέρες ήταν ανάσκελα και δεν μπορούσε να κουνηθεί, δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα. Το ψυχολογικό της κομμάτι λοιπόν ήταν και είναι επιβαρυμένο. Όταν λοιπόν βλέπει τις επιθέσεις που γίνονται στο πρόσωπό της δικαίως αγανακτεί», συνέχισε.

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δεν πρόκειται η Μίνα από θύμα να γίνει θύτης, τονίζοντας ότι η πελάτισσα του έχει υποστεί μια μεγάλη ψυχολογική ταλαιπωρία, δεν της αξίζει να τη βρίζουν και δεν έχει κανένα λόγο να πει ψέματα.  

«Η Μίνα δικαιούται αποζημίωσης όποιος και να ήταν ο οδηγός»

Τέλος ο κ. Κωλέττης απαντά και στις κατηγορίες που έχουν εκτοξευθεί εναντίον της Μίνας Αρναούτη ότι λέει ψέματα γιατί θέλει να πάρει την αποζημίωση.

«Στο τροχαίο που έγινε η Μίνα ήταν συνεπιβάτης. Οι συνεπιβάτες δικαιούνται αποζημίωσης είτε οδηγούσε ο άλφα, είτε οδηγούσε ο βήτα. Εκείνο που ενδιαφέρει είναι ότι έχει γίνει ένα τροχαίο, ότι κάποιος οδηγός φταίει για το περιστατικό, είναι αδιάφορο για εμάς ποιος ήταν αυτός κι η Μίνα δικαιούται την αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία. Άρα δεν έχει λόγο να πει ψέματα στο κομμάτι αυτό», είπε.

Ακόμη ο δικηγόρος της είπε ότι αν οδηγούσε ο Παντελίδης μεθυσμένος και το γνώριζε η αποζημίωση θα είναι μικρότερη