Επικαιρότητα:

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Λιγνάδης: Ήμουν ετοιμοθάνατος στο πάτωμα

22 Φεβ. 2017 - 11:44 | Show Biz
Συγκλονίζει ο Δημήτρης Λιγνάδης: Ήμουν ετοιμοθάνατος στο πάτωμα

Στην επίθεση, που δέχτηκε με μαχαίρι μέσα στο ίδιο του το σπίτι, το 2002, αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε συνέντευξή του στο Down Town. Άγνωστος είχε μαχαιρώσει σοβαρά στην πλάτη τον Δημήτρη Λιγνάδη και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του.

Με μια ... θεατρική περιγραφή, όπως άλλωστε θα ταίριαζε στην προσωπικότητα του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη, περιγράφεται αυτό το σοβαρό περιστατικό στη συνέντευξή του.  

«Πράγματι κινδύνευσε η ζωή μου. Ήμουν χύμα στο πάτωμα του σπιτιού μου. Ετοιμοθάνατος. Ξαφνικά κατάλαβα ότι άνθρωποι της γειτονιάς που δεν τους έδινα καμία σημασία, είχαν μαζευτεί γύρω μου και μου φάνηκαν πολύ όμορφοι. Βυθιζόμουν στον θάνατο και τους έβλεπα: ήταν ωραίοι, παντού γύρω μου υπήρχαν ωραία χρώματα. Τελικά γλίτωσα γιατί είχα τεράστια θέληση να ζήσω. Δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες γι αυτή την ιστορία, δεν ξέρω τις λεπτομέρειες που κάποιος ίσως ήθελε να ακούσει, ξέρω όμως ότι κινδύνευσε χοντρά η ζωή μου. Με το που βγήκα από την Εντατική πήγα σε έναν θάλαμο του νοσοκομείου Σωτηρία. Έξω από το παράθυρο είδα ένα δέντρο και είπα: ''Τι ωραίο χρώμα που είναι το πράσινο, τι ωραία που είναι η ζωή''»

Πηγή: TFF