Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

23 Φεβ. 2017 - 07:41 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Εφαρμόστε αυτά που έχετε αποφασίσει με σύνεση και θα μπορέσετε να προωθήσετε τα οικονομικά σχέδιά σας, αλλά και τα επαγγελματικά. Μην αφήνετε να σας επηρεάζουν υποθέσεις που δεν περνάει από το δικό σας χέρι να διευθετηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Προγραμματίστε σήμερα για κάποια επαγγελματικά ταξίδια που θα φέρουν καρπούς αργότερα. Η ανασφάλειά σας για το μέλλον θα χτυπήσει κόκκινο, δεν πρέπει όμως να πτοηθείτε, γιατί αυτή η κατάσταση δεν είναι μόνιμη, αλλά παροδική.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεχτείτε προσκλήσεις, αποφύγετε όμως να διασκορπιστείτε σε πολλά ενδιαφέροντα, αντιθέτως προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Σκεφτείτε με ποιο τρόπο θα καθαρίσετε το έδαφος από ανταγωνιστές και αντιπάλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αναπτυχθεί μια υγιής αισθηματική σχέση που θα σας συντροφεύει στο παρόν αλλά και στο μέλλον. Με το να προσπαθείτε να αλλάξετε τα μυαλά των άλλων το μόνο που καταφέρνετε είναι να χάνετε τον καιρό σας.

ΛΕΩΝ: Αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι θέλετε να διαλύσετε τη σχέση σας, μην απαιτήσετε από τον σύντροφό σας παραπάνω πράγματα από αυτά που σας προσφέρει, απλώς και μόνο για να ρίξετε αλλού τις ευθύνες και να μην τις επωμιστείτε εσείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην τσιγκουνεύεστε τα αισθήματά σας, αφού -ως γνωστόν-έχετε μεγάλα αποθέματα. Εχετε ανάγκη να ζωντανέψετε την κοινωνική σας ζωή, ώστε να ενημερώνεστε για ό,τι έως τώρα αγνοούσατε ή δεν προλαβαίνατε να παρακολουθήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Διευθετήστε εκκρεμείς καταστάσεις για να περιορίσετε την ανασφάλειά σας. Για να μη βρεθείτε μπλεγμένοι χωρίς να το καταλάβετε, διαχωρίστε το φλερτ και το σεξ από τη φιλία. Ακόμα έχετε πολλή δουλειά να κάνετε πάνω στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε να κάνετε αλλαγή πλεύσης και να εγκαταλείψετε την υπάρχουσα σχέση σας, γιατί μετά δεν θα υπάρχει γυρισμός. Ρυθμίστε τις οικογενειακές υποθέσεις σας, αν θέλετε να σας φύγει ένα μεγάλο βάρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές με άτομα του επαγγελματικού τομέα σας θα είναι άφθονες και από εσάς εξαρτάται αν θα είναι προς όφελός σας. Μια συναισθηματική δέσμευση θα αποδώσει περισσότερο απ' ό,τι περιμένατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ερωτες του παρελθόντος έρχονται να αναστατώσουν τη ζωή όσων από εσάς είστε δεσμευμένοι, με απώτερο σκοπό να σας αποπροσανατολίσουν. Δε χρειάζεται όμως να βυθίζεστε σε μελαγχολία κάθε φορά που σας συμβαίνει κάτι τέτοιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε να διατηρήσετε ό,τι έχετε κατακτήσει με σύνεση και όχι παρασυρμένοι από ψεύτικες υποσχέσεις και ελπίδες, και η τύχη θα σας χαμογελάσει πάλι. Ενισχύστε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης για να επιβάλετε ευκολότερα τις απόψεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι εμπειρίες και τα κρυμμένα αισθήματά σας έχουν αφήσει τα σημάδια τους, όμως δεν πρέπει να αφεθείτε άνευ όρων, επειδή πιστεύετε ότι έτσι θα γίνει η ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. Βαδίστε σε άλλη βάση, σεβόμενοι το γεγονός ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει.