Επικαιρότητα:

Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 23 Φεβρουαρίου

23 Φεβ. 2017 - 07:58 | Media
Μπρούσκο: Τι θα δούμε σήμερα 23 Φεβρουαρίου

Ο Αλκιβιάδης αρχίζει να εκτελεί το σχέδιό του κι έτσι παριστάνει τον μετανιωμένο, πείθοντας σχεδόν τους πάντες, εκτός του Ανδρέα, για τις καλές προθέσεις που έχει απέναντι στον Σήφη και την Άλκηστη. Τη στιγμή που η βαθιά αγάπη θα ενώσει για μία ακόμη φορά Ματθαίο και Αναστασία, στην Κύπρο η Στέλλα εκφράζει στην Αλεξάνδρα την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί από τον Ματθαίο. Η Μελίνα συναντιέται με τη Δήμητρα στο κτήμα Δημοσθένους και δέχεται τα πυρά της.

Η Κωνσταντίνα κι η Δάφνη προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους στην Αθήνα, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να τις ικανοποιεί. Παράλληλα στα Χανιά, ο Μηνάς χρησιμοποιώντας την πονηριά του, καταφέρνει να ξεσηκώσει τον Μύρο και τον Χαρίδημο να φύγουν για την Αθήνα.

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας που χωρίζει το Διαμαντή από τη νεαρή ασφαλιστική σύμβουλο, τη Ρενάτα, δεν τον αποτρέπει να δείξει το πόσο έχει γοητευτεί. Στο μεταξύ ο Αχιλλέας δεν αντέχει άλλο τη συμπεριφορά της Δήμητρας και αποφασίζει να την ξεσκεπάσει στα μάτια όλων. Έτσι, όταν τους πηγαίνει στο σπίτι του Πάτροκλου όλοι σοκάρονται με το θέαμα καθώς πιάνουν τη Δήμητρα με τον Πάτροκλο στο κρεβάτι...