Επικαιρότητα:

Survivor: Ο Αργιανίδης εξόργισε τον Χανταμπάκη! Θα κλάψεις στο τέλος…

23 Φεβ. 2017 - 09:17 | Media
Survivor: Ο Αργιανίδης εξόργισε τον Χανταμπάκη! Θα κλάψεις στο τέλος…

Γι’ ακόμα μία φορά στο συμβούλιο του Survivor ανέβηκαν οι τόνοι και πάλι ο Πάνος Αργιανίδης ήταν στο… επίκεντρο.

Ο παίκτης εξέφρασε τα παράπονά του για την στοχοποίηση που έγινε, λόγω της ψήφου που έδωσε στον Κώστα Αναγνωστόπουλο και ο Στέλιος Χανταμπάκης εξοργίστηκε με αποτέλεσμα να σηκωθεί όρθιος και να του… την πει, για τα όσα κάνει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε: «Μην παίζεις ρε Πάνο τώρα, παίζεις ένα παιχνίδι και μετά λες δεν μπορώ. Το κάνεις επίτηδες. Λες, μιλάς, μιλάς, μιλάς, θα κλάψεις και στο τέλος. Παίζεις και λες θα παίξω το πρώτο και μετά θα το πω. Μην παίξεις. Μα μόνο εσύ μιλάς… Μιλάς, μιλάς, μιλάς… Να καταλάβω ότι είσαι ψυχούλα; Μα, το κάνεις. Το έχουμε ακούσει όλοι. Λες θα παίξω ένα και δεν θα παίξω μετά. Μην το κάνεις επίτηδες. Επίτηδες το κάνεις, το έχουμε ακούσει».

Ο Πάνος Αργιανίδης του απάντησε: «Από την πρώτη μέρα είσαι εναντίον μου. Επειδή δεν έχεις ζήσει στην παραλία μας να δεις πως είναι τα πράγματα και δεν μπορείς να ξέρεις, εύχομαι κάποια στιγμή να καταλάβεις πως είναι. Δεν είμαι ψυχούλα ρε φίλε, αλλά να μην έχω την άποψή μου; Δεν το κάνω επίτηδες», ενώ στη συνέχεια κατονόμασε τις δίδυμες, Ειρήνη και Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, τον Κώστα Αναγνωστοπούλου και την Ειρήνη Κολιδά ως την “κλίκα” που είναι εναντίον του.