Zώδια: Προβλέψεις Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

26 Φεβ. 2017 - 14:50 | Ζώδια
Zώδια: Προβλέψεις Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί για να το καταφέρεις. Ακόμα κι αν σε εκνευρίζουν τα αποφθέγματα του Κοέλιο είναι αλήθεια πως όταν θέλεις κάτι πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να μη γυρίσεις τον κόσμο ανάποδα για να το πετύχεις- κι αυτή τη φορά θα έχεις και την τύχη με το μέρος σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μην ξεχνάς ποτέ ποιοι σε βοήθησαν, σε στήριξαν και σου φέρθηκαν με τιμιότητα και ειλικρίνεια. Μπορεί πολλοί να σου παριστάνουν τους φίλους, αλλά οι πραγματικοί άνθρωποι στους οποίους μπορείς να στηρίζεσαι είναι αυτοί που ήδη στο έχουν αποδείξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ο αυθορμητισμός και η αμεσότητά σας, σας κάνει να κερδίζετε τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας γνωριμία με τους άλλους. Αυτό σας το χάρισμα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και να ανοίξουν πόρτες για τις οποίες κανονικά θα έπρεπε να προσπαθήσετε πολύ. Οπλιστείτε με χαμόγελο και προχωρήστε παρά τις αναβολές που φέρνει η ηλιακή έκλειψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα ερωτική και αυτή τη φορά νιώθετε πιο σίγουροι για τις επιλογές στην προσωπική σας ζωή. Ακούστε το ένστικτό σας, αλλά ταυτόχρονα μην εγκαταλείψετε τη λογική σας. Το να έχετε τον έλεγχο των συναισθημάτων θα αποδειχθεί πολύτιμο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Οι συναντήσεις με αγαπημένους ανθρώπους σας κάνουν να νιώσετε όμορφα και σας ανανεώνουν. Μέσα από συζητήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους που εμπιστεύεστε θα ακούσετε συμβουλές που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στα επόμενα βήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Το πείσμα σας να καταφέρετε αυτό που έχετε βάλει ως στόχο σας έχει δώσει μεγάλη ώθηση στον επαγγελματικό τομέα και σας έχει βοηθήσει να αναδειχθείτε ανάμεσα στην ομάδα των συναδέλφων σας. Συνεχίστε έτσι κάνοντας υπομονή στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν και ίσως ενταθούν λόγω έκλειψης και οι εξελίξεις θα είναι εντυπωσιακά ευχάριστες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Όταν εκνευρίζεστε με κάτι ή θυμώνετε, γίνεστε απόλυτοι και μερικές φορές χάνετε τόσο το μέτρο όσο και το δίκιο σας. Φροντίστε να μην αντιδράτε αμέσως όταν κάτι σας ενοχλεί, αλλά πρώτα να το επεξεργάζεστε για να έχετε καλύτερο έλεγχο στη διαχείριση του θυμού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το σεξ απίλ σας είναι έντονο αυτές τις μέρες, φέρνοντας καινούργιες κατακτήσεις στο κατώφλι σας. Αυτό αφενός ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας, αφετέρου φέρνει μια αναμπουμπούλα στην κάπως φλατ τελευταία προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μπορεί να κρατάτε χαμηλούς τόνους τελευταία, μπορεί να νιώθετε και λίγο απογοητευμένοι, αλλά κάποιοι έχουν διακρίνει το ταλέντο σας, αναγνωρίζουν τη δουλειά σας και πολύ σύντομα θα έρθει μια πρόταση επαγγελματική που πιθανότατα θα γίνει το εφαλτήριο για το επόμενο βήμα στην καριέρα σας. Θα περάσει η επήρεια της έκλειψης και όλα θα στρώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)

Αισθηματικά νιώθετε πιο σίγουροι και ασφαλείς και αυτό σας χαρίζει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Όταν στην προσωπική σας ζωή νιώθετε πως υπάρχει σταθερότητα, αυτό σας δίνει κίνητρο για να γίνεστε πιο δημιουργικοί και στους άλλους τομείς της ζωής σας. Μην αφήσετε τις μικροαναποδιές των ημερών να σας επηρεάσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αγαπάτε πολύ τα στοιχήματα με τον εαυτό σας, γιατί ξέρετε πως όταν το αποφασίσετε και εφόσον το οργανώσετε σωστά, έχετε τον τρόπο να τα κερδίζετε. Και αυτή τη φορά το νέο στοίχημα είναι απαιτητικό, αλλά ήδη βάζετε τις βάσεις για να βγείτε νικητές.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Η περίοδος φέρνει εντάσεις στις σχέσεις και διαφωνίες. Κρατήστε χαμηλά τους τόνους και περιμένετε να ηρεμήσει το πλανητικό σύστημα πριν κάνετε συζητήσεις και πάρετε αποφάσεις. Τα απόνερα της έκλειψης θα κρατήσουν λίγο ακόμα.