To πιο συχνό λάθος που κάνεις με την κρέμα ματιών είναι αυτό. Μην το επαναλάβεις

02 Μαρ. 2017 - 10:24 | Γυναίκα
To πιο συχνό λάθος που κάνεις με την κρέμα ματιών είναι αυτό. Μην το επαναλάβεις

Οι beauty experts κατέχουν μυστικά που σχετίζονται με μικρές λεπτομέρειες ομορφιάς, τα οποία ούτε καν τα φανταζόμαστε.

Γιατί είναι αλήθεια ότι όσο πολύτιμες κι αν είναι οι ενυδατικές κρέμες που χρησιμοποιούμε για το πρόσωπο μας ή οι διάφορες μάσκες ομορφιάς, ακόμα κι αυτές αν δεν τις φορέσουμε σωστά και συνετά μπορούν να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Η αγαπημένη αισθητικός των celebrities, λοιπόν, η Aida Bicay, συμβουλεύει όλες τις γυναίκες σχετικά με την πιο σωστή ώρα για να εφαρμόσουμε την κρέμα ματιών μας. Ή για να είμαστε περισσότερο ακριβείς, για την πιο ακατάλληλη ώρα της ημέρας για να το κάνουμε. Γιατί μπορεί να επικρατεί η άποψη ότι το βράδυ, όταν καθαρίζουμε την επιδερμίδα μας, είναι η πιο σωστή στιγμή για να βάλουμε τις κρέμες μας, η Bicay όμως εξηγεί τον λόγο που αυτό, στην περίπτωση των ματιών μας, είναι λάθος.

Η Bicay μας εξηγεί ότι «Η εφαρμογή της κρέμας ματιών δεν θα πρέπει να γίνεται το βράδυ λόγω του ότι η επιδερμίδα σε εκείνο το σημείο είναι πιο λεπτή και η κατακράτηση του νερού είναι πιο αισθητή, οπότε όταν χρησιμοποιείς την κρέμα ματιών το βράδυ και έπειτα πηγαίνεις για ύπνο θα ξυπνήσεις πρησμένη.».

Πότε είναι λοιπόν η σωστή ώρα για να φορέσεις την κρέμα ματιών σου; To πρωί. Απλά πάρε μία μικρή ποσότητα και άπλωσε την στον κρόταφο με κατεύθυνση προς το μάτι σου.