Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 3/3/2017

03 Μαρ. 2017 - 05:23 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 3/3/2017

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή

Κριός

Σήμερα οι απατήσεις στη ζωή σου θα είναι αυξημένες και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να είσαι σωστά οργανωμένος και να κινείσαι με ηρεμία και σύνεση. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να δώσεις λύση στα ζητήματά σου που για καιρό σε πίεζαν.

Αισθηματικές

Ο ερωτικός σου τομέα σήμερα, θα μπει σε μια δύσκολη φάση λόγω εντάσεων και προβλημάτων. Συνεργαστείτε με το ταίρι σας και βρείτε τις χρυσές τομές που ψάχνετε. Με διπλωματικό τρόπο θα πρέπει όμως να διαχειριστείτε και τις υπόλοιπες διαπροσωπικές σας σχέσεις για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Εσείς που αναζητάτε τον σύντροφό σας, με την υιοθέτηση της σωστής τακτικής θα καταλήξετε σύντομα σε κάτι πιο μόνιμο. 

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου συνέχισε με τους να κινείσαι στα ίδια επίπεδα και μην απογοητεύεσαι εύκολααπό τυχόν καθυστερήσεις. Όλες αυτές οι αναβολές και τα προβληματάκια είναι αναμενόμενα γι’ αυτό μην αφήνεις να σε επηρεάζουν παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Στα οικονομικά μελέτησε με προσοχή κινήσεις που αφορούν την καριέρα σου, αλλά να είσαι επιφυλακτικός με κάποιες συμφωνίες.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα θα φέρει πολλά εμπόδια στο δρόμο σου και δε θα σου δώσει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ό, τι παραμένει άλυτο. Μόνο αν απαλλαγείς από το παρελθόν θα μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά. Διατήρησε οπωσδήποτε ένα μέτρο στις αντιδράσεις σου, γιατί αν αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε παρασύρει τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή.

Αισθηματικές

Οι δεσμευμένοι Ταύροι, σήμερα θα έχετε το χρόνο να αναθεωρήσετε τα ερωτικά σας δεδομένα και ζητούμενα. Να θυμάσαι ό, τι όλα εξαρτώνται από εσένα, οπότε φέρσου με την ανάλογη σοβαρότητα. Όσοι από την άλλη είστε αδέσμευτοι, πάψτε να αρνείστε προτάσεις φίλων για εξόδους, γιατί κάπου εκεί έξω σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. 

Επαγγελματικές

Ζητήματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούσαν στον χώρο της δουλειάς σου, τώρα αρχίζουν και διευθετούνται και αρχίζεις και νιώθεις ήρεμος και ξεκούραστος. Φρόντισε να περιορίσεις ανοίγματα και άσκοπες σπατάλες για να μην χάσεις τον έλεγχο.

Δίδυμοι

Έχεις πάρει τα πάνω σου και σήμερα θα καταφέρεις να λύσεις ότι σε κρατάει πίσω. Και τα οικογενειακά σου όμως που διένυαν μια περίοδο γεμάτη δυσκολίες, φαίνονται να μπαίνουν σε τάξη. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι σε ό, τι δεν σε αφορά και επηρεάζει άμεσα γιατί ίσως περιπλέξεις ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Αισθηματικές

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου θα σε βοηθήσει να εκφράσεις χωρίς ανόητους εγωισμούς. Αυτό θα κάνει την σχέση σου πιο ξεκάθαρη και ειλικρινή. Αν είσαι αδέσμευτος, κάποια επαφή με ένα αξιόλογο άτομο θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές

Στον επαγγελματικό σου τομέα διαπρέπεις και το ηθικό σου αναπτερώνεται. Μην μπερδεύεσαι και αναλώνεσαι σε ζητήματα συνεργατών σου που δε σε αφορούν άμεσα. Δώσε περισσότερη βαρύτητα στην επίλυση προσωπικών σου θεμάτων. Στα οικονομικά απόφυγε να πάρεις ρίσκα και κινήσου πιο μεθοδικά.

Καρκίνος

Το ηθικό σου αναπτερώνεται σήμερα βλέποντας τις υποθέσεις σου να παίρνουν ένα τέλος. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν οι δυσκολίες συνεννόησης και οι παρεξηγήσεις με άτομα από το περιβάλλον σου. Εσύ από την μεριά σου κοίτα να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος γίνεται για να μην χειροτερέψει η κατάσταση.

Αισθηματικές

Εσείς οι δεσμευμένοι Καρκίνοι θα πρέπει την σημερινή Παρασκευή να οπλιστείτε με κουράγιο και λογική. Αλλιώς οι ένταση ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας θα κορυφωθεί και θα βλάψει τη σχέση σας. Αποφύγετε ακρότητες και υπερβολές και μην αφήνετε ανόητες αφορμές να σας επηρεάζουν. Αν είσαι αδέσμευτος, η τύχη σε ευνοεί πολύ να γνωρίσεις τον έρωτα, αρκεί να μην μένεις άπραγος. 

Επαγγελματικές

Στα θέματα της εργασίας σημειώνεις διαρκή άνοδο. Μπορείς να κάνεις σχέδια και νέα ξεκινήματα, αλλά και να διευθετήσεις και ζητήματα τα οποία έχουν σχέση με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου θα δυσκολευτείς να περιορίσεις τα έξοδά σου. Τα πράγματα είναι ήδη δύσκολα και φρόντισε να μην τα κάνεις χειρότερα.

Λέων

Οι πλανήτες στο σύνολό τους, θα σου χαρίσουν προοπτικές βελτίωσης και θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου. Κινήσου μεθοδικά και με στρατηγική και μόνο κατόπιν σοβαρής σκέψεις να προβείς σε αποφάσεις. Άνθρωποι από το πολύ κοντινό σου κύκλο θα αποκαλυφθούν και θα δεις ότι τόσο καιρό ανοιγόσουν και εμπιστευόσουν χωρίς σωστό κριτήριο. Γίνε πιο επιφυλακτικός στο εξής και κράτησε δίπλα σου λίγους και καλούς.

Αισθηματικές

Τα αισθηματικά για εσάς τους Λέοντες βρίσκονται σε περίοδο ευημερίας. Η σχέση σας θα ανέβει επίπεδο και θα παίρνετε από τον σύντροφό σας αυτό ακριβώς που έχετε ανάγκη. Όσοι από εσάς βαδίζετε μόνοι στη ζωή, αξιοποιήστε κάθε πρόταση εξόδου. Χαλαρώστε με φίλους και κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Και ίσως σε κάποια από αυτές τις εξόδους η μοίρα σας φανερώσει τον ιδανικό για εσάς σύντροφο.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου προσπάθησε να μην απογοητεύεσαι και συνέχισε την πορεία που έχεις χαράξει. Όσο ακατόρθωτο κι αν σου φαίνεται, αργά ή γρήγορα θα πετύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου περνάνε δύσκολη φάση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τις πηγές σου και να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

Παρθένος

Η ημέρα απαιτεί σκληρή δουλειά προκειμένου να καταφέρεις όσα έχεις βάλει στο στόχαστρο. Ασχολήσου μεν με άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον που σε χρειάζονται, αλλά με τίποτα μην αμελείς τον εαυτό σου και κυρίως την υγεία σου.

Αισθηματικές

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις κατάματα τα προβλήματα της σχέσης σου. Με το να τα προσπερνάς το μόνο που πετυχαίνεις είναι να πνίγεσαι όλο και περισσότερο και να απομακρυνθείς από την αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνος αυτό το διάστημα, αυτός που σε αφορά άμεσα θα σε προσεγγίσει και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Εκμεταλλεύσου με τη σειρά σου στο έπακρο τον διάχυτο ερωτισμό της βραδιάς. 

Επαγγελματικές

Η δουλειά σου σήμερα θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και με πίστη στις δυνατότητές σου θα σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Οι συνάδελφοι σου θα είναι με το μέρος σου για να σε βοηθήσουν σε ό, τι χρειαστείς. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν έξοδα που θα σε ζορίσουν και θα σε οδηγήσουν στην αναζήτηση νέων χρηματικών πόρων.

Ζυγός

Εκμεταλλεύσου το σημερινό κλίμα για να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και να λύσεις παρεξηγήσεις. Μην επιχειρείς νέα ξεκινήματα και μην προχωρήσεις στη δρομολόγηση καινοτόμων ιδεών. Έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα που πρέπει πρώτα να κλείσεις.

Αισθηματικές

Τα ερωτικά σου πάνε από το καλό στο καλύτερο και αυτό οφείλεται στους σωστούς χειρισμούς σου. Συνέχισε έτσι και φρόντισε να γίνεις ακόμη πιο ανοιχτός στον σύντροφό σου και να συζητάτε ό, τι σας απασχολεί. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε την δυνατότητα να αναπτύξετε των κύκλο γνωριμιών σας και να μπείτε σε νέες όμορφες ερωτικές περιπέτειες. 

Επαγγελματικές

Στον εργασιακό σου χώρο σήμερα θα δεχτείς την βοήθεια των συνεργατών σου και τα σχέδια που έχεις υπόψιν θα πάρουν εύκολα το δρόμο της πραγματοποίησής τους. Στα οικονομικά σου θα επικρατήσει σταθερότητα, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε σπατάλες.

Σκορπιός

Παλιά αδιευθέτητα ζητήματα έρχονται ξανά στο προσκήνιο κι εσύ είσαι αναγκασμένος να πάρεις γρήγορες και σωστές αποφάσεις. Όταν απαλλαγείς από το παρελθόν θα έχεις διάθεση για νέα ξεκινήματα μακριά από σκοτούρες. Μην αποτραβιέσαι από τον κοινωνικό σου περίγυρο, γιατί η ψυχολογία σου θα μειωθεί κατακόρυφα.

Αισθηματικές

Τα ερωτικά των Σκορπιών βρίσκονται σε ανοδική πορεία ενώ σημαντικές εξελίξεις θα λάβουν χώρα σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας. Οι ελεύθεροι, μην απελπίζεστε που είστε ακόμη μόνοι. Εκμεταλλευτείτε το χρόνο που έχετε για να διορθώσετε την συμπεριφορά σας και θα πετύχετε αυτό που θέλετε. 

Επαγγελματικές

Σήμερα στην δουλειά σου θα μπορέσεις να προωθήσεις σχέδια που έχεις προγραμματίσει από καιρό. Συνεργασίες και αλλαγές διευκολύνονται αλλά κατόπιν μεθοδικής και προσεγμένης σκέψης. Τα οικονομικά σου σημειώνουν σταδιακή σταθερότητα και θα βρεις ευκαιρία να πάρεις μια ανάσα.

Τοξότης

Η ατμόσφαιρα σήμερα είναι αρκετά θετική για εσένα. Ευκαιρία λοιπόν να βάλεις σειρά στις υποχρεώσεις σου και να προχωρήσεις στην τακτοποίησή τους. Αυτό θα σε ξεμπλοκάρει σημαντικά. Θα έχεις και ορισμένες νέες γνωριμίες. Μην τις πάρεις αψήφιστα, γιατί μελλοντικά θα σε ωφελήσουν.

Αισθηματικές

Οι Τοξότες σήμερα, θα πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και θα φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας. Αυτό θα ισχυροποιήσει τη σχέση σου και θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου. Αν ψάχνεις να βρεις ταίρι, μάθε ότι με την εσωστρέφεια δεν πρόκειται να γνωρίσεις νέα άτομα και να κάνεις σχέση. Η περίοδος αυτή σε ευνοεί πολύ.

Επαγγελματικές

Η δουλειά σου θα έχει μεγάλο πίεση με κάποια απρόσμενα θέματα που θα προκύψουν. Σε καμία περίπτωση μην αφήσεις το άγχος και το στρες να σε καταβάλλουν και μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από άτομα που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις την επιπολαιότητά σου γιατί θα κάνεις ανοίγματα που θα σε πανικοβάλλουν στην πορεία.

Αιγόκερως

Βιώνεις μια μέρα επαναξιολόγησης των δεδομένων και θα επαναπροσδιορίσεις την γενικότερη στάση σου απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Θα καταφέρεις επίσης, να βάλεις στη θέση τους όσους προσπαθούν εδώ και καιρό να σου προκαλούν δυσκολίες και σε πτοούν. Οι εκκρεμότητες που δε σε αφήνουν να προχωρήσεις μπροστά θα δρομολογηθούν άμεσα.

Αισθηματικές

Στο δεσμό σου υπάρχουν πράγματα που παραμένουν μυστικά και από τις δύο πλευρές. Τόλμησε να μιλήσεις με ειλικρίνεια και να εκφράσεις όσα σκέφτεσαι με θάρρος. Μόνο έτσι θα ξέρεις αμφότεροι πού βαδίζεις και η σχέση σου θα είναι πιο αληθινή.Αν ακόμη περιμένεις να βρεις την αγάπη της ζωής σου, κάποια από τις νέες γνωριμίες σου ενδέχεται να καταλήξει σε σχέση. 

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να αξιοποιήσεις γνωριμίες που στο μέλλον θα σου ανοίξουν νέες πόρτες και κυρίως προσπάθησε να προχωρήσεις στη λήψη αποφάσεων μόνο όταν θα είστε απόλυτα βέβαιοι για την κατάληξή τους. Στα οικονομικά σου απόφυγε ανοίγματα για να μη βρεθείς σε αδιέξοδο.

Υδροχόος

Έχεις στα σκαριά πολλά ανατρεπτικά σχέδια, αλλά για τη στιγμή κάνε πιο σίγουρα και σταθερά βήματα. Τα πράγματα σε γενικές γραμμές κινούνται σε καλά επίπεδα και θα επανεξετάσετε φλέγοντα ζητήματα. Συζήτησε ανοιχτά με τους άμεσα εμπλεκόμενους σε υποθέσεις που απαιτούν άμεση ρύθμιση.

Αισθηματικές

Οι δεσμευμένοι Υδροχόοι, θα είστε στα καλύτερά σας σήμερα, με θετικές συζητήσεις που θα βελτιώσουν τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, τα πράγματα είναι με το μέρος σου, οπότε μην διστάσεις να προσεγγίζεις αυτόν που σε ενδιαφέρει αφού θα βρεις την αναμενόμενη ανταπόκριση.

Επαγγελματικές

Στον εργασιακό σου χώρο τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά και αρχίζεις να προγραμματίζεις μελλοντικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου επιτέλους σταθεροποιούνται. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να διευθετήσεις θέματα νόμου που σε αγχώνουν, αρκεί να είσαι προετοιμασμένος για πιθανά προβλήματα.

Ιχθείς

Τα πράγματα στη ζωή σου επιτέλους ξεκαθαρίζουν και ανεπηρέαστος από την ευαισθησία που σε διακατείχε μέχρι τώρα θα τα βάλεις όλα σε σειρά. Απόβαλε κάθε τάση εσωστρέφειας και βρες την ηρεμία μέσα από συναναστροφές με φιλικά άτομα. Μείνε μακριά από εντάσεις και διαφωνίες και θα ανέβει σημαντικά η ψυχολογία σου.

Αισθηματικές

Το σύνολο των πλανητών αυτήν την Πέμπτη, ευνοεί εξαιρετικά τη σχέση σου, αρκεί να μην επιβαρύνεις τον αγαπημένο σου με προβλήματα που αντιμετωπίζεις σε άλλους τομείς. Αν είσαι μόνος, δραστηριοποιήσου και βγες έξω με διάθεση για νέες γνωριμίες. 

Επαγγελματικές

Έχεις καταφέρει να θέσεις γερά θεμέλια στα εργασιακά σου. Σήμερα θα βρεις την κατάλληλη ευκαιρία να προετοιμάσεις το έδαφος για την πραγμάτωση όσων έχεις στο μυαλό σου, αλλά και να δώσεις λύση σε εκκρεμότητες. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα που σε ταλανίζουν και ειδικότερα θέματα νόμου.