Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 14 Μαρτίου

14 Μαρ. 2017 - 08:02 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 14 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Με την παρουσία και τον δυναμισμό σας γοητεύστε τον. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας και ό,τι πιστεύετε πως σας αξίζει πραγματικά. Εάν υπάρχουν υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης από κάποιους, μην πείθεστε πολύ εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ: Περιορίστε την ανάγκη που νιώθετε να είστε συνέχεια ανεξάρτητοι. Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις με υπομονή και αρκετή διπλωματία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην κλειστείτε στον εαυτό σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα ξεπεράσετε αυτά που σας βασανίζουν. Κερδίστε ξανά αυτούς που χάσατε, βάζοντας μπροστά μόνο την ειλικρίνειά σας. Κάντε υπομονή, γιατί με τίποτα δεν πρέπει να βγείτε έξω από το παιχνίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οταν δεν σας αφήνουν να κάνετε ουσιαστικά πράγματα, περιορίστε τις ευγένειες. Προσπαθήστε να θωρακίσετε τον εαυτό σας και να δείξετε τον δυναμισμό που κρύβετε μέσα σας!Μην επιτρέπετε με την συμπεριφορά σας στους άλλους να ποντάρουν για τα δικά τους οφέλη στα ευαίσθητα σημεία σας.

ΛΕΩΝ: Αυτή τη περίοδο σας απασχολεί εντονα ένα ζήτημα στον εργασιακό σας χώρο.Μην λειτουργήσετε ανταγωνιστικά και εκμεταλευτείτε την θετική πλευρά της νέας σας πρόκλησης! Κάντε υπομονή, γιατί με τίποτα δεν πρέπει να βγείτε έξω από το παιχνίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι οικονομικές δυσκολίες σας προβληματίζουν σε μεγάλο βαθμό. Ηρθε η ώρα να αναλάβατε δράση. Προσπαθήστε να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας και να κλείσετε τρύπες στον οικογενειακό σας προυπολογισμό που σας ταλαιπωρούν

ΖΥΓΟΣ: Δεν είστε έρμαια της τύχης, απλώς αυτή την εποχή θα ταλαιπωρηθείτε λίγο, γι' αυτό φροντίστε να μετριάσετε τις επιρροές που δέχεστε. Ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες, αρκεί κι εσείς να δείξετε πνεύμα συνεργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο εγωισμός δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με άτομα που αγαπάτε. Δώστε τη σημασία που πρέπει σε λεπτομέρειες που θα αφορούν τα καθημερινά σας θέματα. Δείξτε στους άλλους τις πραγματικές προθέσεις σας και τι ακριβώς επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε, τουλάχιστον προς το παρόν, να δεχΤείτε τις καταστάσεις ακριβώς όπως έχουν. Αξιοποιήστε τις συνθήκες που επικρατούν, έτσι ώστε να αποβούν προς όφελός σας. Δώστε αρμοδιότητες και σε άλλους συνεργάτες σας και μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πείσμα σας δεΝ θα σηματοδοτήσει θετικές εξελίξεις, αλλά θα σας οδηγήσει σε παρελθούσες καταστάσεις. Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλάνε την ψυχολογία και τη διάθεση. Ενώ υπερτιμάτε τις δικές σας δυνάμεις, υποτιμάτε των άλλων και αυτό είναι λάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε ουσιαστικά βήματα για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τοΝ σύντροφό σας. Φροντίστε να βρεθείτε με την κατάλληλη παρέα που μπορεί να καταλάβει τους προβληματισμούς σας. Μην υποτιμάτε πρόσωπα που μπορεί να σας βοηθήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Ασχοληθείτε με υποθέσεις που εκκρεμούν στον επαγγελματικό χώρο. Η διευθέτηση ενός οικονομικού προβλήματος μπορεί να σας ταλαιπωρήσει. Μπορεί να υπάρξουν προστριβές και εντάσεις, αλλά δεν θα υπάρχουν ακραίες και ριψοκίνδυνες καταστάσεις.