Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου

15 Μαρ. 2017 - 08:57 | Ζώδια
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να κινηθείτε και να ενεργήσετε καταλλήλως, πριν αλλάξουν οι συνθήκες που σας ευνοούν. Μην αφήσετε να διαλυθεί μια σχέση που μπορεί να σας προσφέρει πολλά. Αξιολογήστε τις καταστάσεις που υπάρχουν, πριν ξεκινήσετε καινούγριες περιπέτειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Συγκεντρωθείτε όσο μπορείτε σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Αποφύγετε άτομα που σας επηρεάζουν ψυχολογικά. Μην ξεκινήσετε συζητήσεις που δεν ξέρετε πού μπορεί να σας οδηγήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας και μην επωμίζεστε εσείς όλα τα βάρη. Αφήστε κατά μέρους τις σκέψεις που σας πληγώνουν και δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία. Φανείτε προνοητικοί με τη διαχείριση των εξόδων σας για να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε ευέλικτοι σε κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Εάν ένας τομέας της δουλειάς σας δεν σας ικανοποιεί, αφήστε να τον αναλάβει άλλος. Οργανώστε τον χρόνο σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ενθουσιάζουν.

ΛΕΩΝ: Μην καθυστερείτε να λύσετε μια παρεξήγηση με κάποιον συνεργάτη σας. Μην εμπλέκεστε σε συζητήσεις για καταστάσεις του παρελθόντος που δεν σας βοηθούν να ξεχάσετε. Δώστε έμφαση σε εκείνες τις υποχρεώσεις που είχατε αμελήσει τώρα τελευταία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιοποιήστε την υπομονή που διαθέτετε και οργανώστε την ανάλογη στρατηγική. Βελτιώστε κάποια σχέση σας που έχει προβλήματα λόγω κακής επικοινωνίας. Μην εξαντλείτε την αντοχή σας με ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν.

ΖΥΓΟΣ: Δείξτε προσοχή σε νομικές λεπτομέρειες που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Με ψυχραιμία θα δείτε καθαρά τα γεγονότα και θα τα στρέψετε προς το συμφέρον σας. Προσεγγίστε αυτούς που σας ενδιαφέρουν για να τους εντυπωσιάσετε και να τους κερδίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή και σημασία στις προσωπικές σχέσεις σας. Οι εκπλήξεις που θα έχετε από τον σύντροφό σας θα σας φέρουν πιο κοντά. Ασχοληθείτε με δημιουργικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες για να δώσετε νόημα στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε στους γύρω σας ότι εκτιμάτε και αυτούς και τις πράξεις τους. Μην προσπαθείτε να ανακαλύψετε τι μπορεί να κρύβουν κάποιοι, γιατί υπάρχει ο φόβος των παρεξηγήσεων. Εάν η συμπεριφορά κάποιων σας μπερδεύει, ζητήστε εξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με το να αφήνετε το παρελθόν να αναμειγνύεται με το παρόν θα προκαλέσετε κλυδωνισμούς στη σχέση σας. Συζητήστε και προσπαθήστε να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλον. Κατανοήστε ότι, καλώς ή κακώς, δεν παρέχονται εξαρχής εγγυήσεις για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας, που είναι αρκετά υψηλές και δεν γίνεται να υλοποιηθούν τόσο εύκολα. Δείξτε στο ταίρι σας τη στοιχειώδη φροντίδα και τρυφερότητα για να μπορεί να είναι δίπλα σας και να σας στηρίζει. Επέμβετε δυναμικά σε οικογενειακά προβλήματα που χρειάζονται άμεσα λύση.

ΙΧΘΥΣ: Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν θα σας αφήσουν να νιώσετε πλήξη. Πολεμήστε για τα όνειρά σας, χωρίς να περιμένετε βοήθεια από τρίτους για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας.