Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 19/3/2017

19 Μαρ. 2017 - 11:47 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 19/3/2017

Οι προβλέψειςε για όλα τα ζώδια σήμερα Κυριακή

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Το χαμόγελο έχει αρχίσει και επιστρέφει στα χείλη σας μαζί με μια αισιοδοξία και μια θετική διάθεση που για ένα διάστημα σας είχε εγκαταλείψει, αφού η αγωνία για την έκβαση επαγγελματικών και οικονομικών ζητημάτων σας δεν σας άφηνε να απολαύσετε τις στιγμές. Να που όλα μπαίνουν στη θέση τους σιγά, σιγά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μια ωραία έκπληξη περιμένει πολλούς από εσάς που διαφορετικά σκοπεύατε να περάσετε αυτή την Κυριακή και τα σχέδιά σας ανατράπηκαν ευχάριστα. Γενικά, οι επόμενες μέρες θα φέρουν ευχάριστες εξελίξεις σε ζητήματα που σας απασχολούν και μια ανάσα ανακούφισης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Κάποιες φορές όταν έχουμε κάτι δεδομένο δεν το εκτιμάμε όσο θα έπρεπε και δεν του δίνουμε την πρέπουσα αξία και σημασία. Μην αφήνετε τις έγνοιες και τα τρεξίματα να σας κάνουν να μη μπορείτε να χαρείτε αυτό που έχετε –γιατί είναι κρίμα να αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι αυτό που έχουμε μόνο όταν κινδυνεύσουμε να το χάσουμε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μήπως κρατήσατε μεγαλύτερο καλάθι από όσο θα έπρεπε για τα… πολλά κεράσια που ακούσατε; Αν κάτι σας έχει απογοητεύσει να κάνετε το πάθημα μάθημα και την επόμενη φορά να είστε πιο προσεκτικοί. Η οικογένεια και οι φίλοι θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας δώσουν και σωστές συμβουλές.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ένα επίμονο φλερτ εδώ και καιρό σας κολακεύει, αλλά δεν σας πείθει και πολύ πως αξίζει τον κόπο. Ακούστε το ένστικτό σας και μην παρασυρθείτε αν θεωρείτε πως μπορεί να βάλει σε ρίσκο κάτι σημαντικό για εσάς. Η γοητεία σας μπορεί να φέρνει και λάθος ανθρώπους στο δρόμο σας, αλλά θα έρθουν και οι σωστοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οικονομικά μετά από ένα μεγάλο διάστημα πιέσεων πλέον έχετε πάρει μια ανάσα και οι προοπτικές δείχνουν να βελτιώνονται ακόμη περισσότερο. Καθώς είστε οργανωτικοί και μετρημένοι, το να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα και πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η μετριοφροσύνη δεν είναι το πιο δυνατό σας χαρακτηριστικό. Πιστεύετε στον εαυτό σας και το δείχνετε –και πολύ καλά κάνετε. Απλά σε κάποιες σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις θα σας βοηθήσει περισσότερο να κρατήσετε χαμηλούς τόνους για να μη δημιουργήσετε αντιπάθειες και ανταγωνισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Όταν εκνευρίζεστε πολύ μπορεί εύκολα να χάσετε τον έλεγχο και πάνω στην παρόρμηση να πείτε ή να κάνετε πράγματα τα οποία μετά θα μετανιώσετε. Φροντίστε να μην κάνετε τίποτα εν θερμώ αν προκύψει μια κατάσταση που σας είναι δυσάρεστη. Κινηθείτε με στρατηγική και λογική και θα λειτουργήσει υπέρ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μετά από ένα διάστημα που χάνατε την ψυχραιμία σας εύκολα και κάθε αναποδιά σας έπαιρνε από κάτω, τώρα είναι σαν να έγινε ένα κλικ μέσα σας και πάθατε ανοσία. Το γνωστό σας πείσμα, αυτό το «όχι, θα τα καταφέρω ο κόσμος να χαλάσει» είναι πάλι στη θέση του και σας δίνει κίνητρο, δυναμική, πυγμή αλλά και όλες τις καλές πιθανότητες να καταφέρετε ότι κι αν βάλετε στο μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Οι φίλοι και η οικογένειά σας είναι πάντα για εσάς προτεραιότητα, ακόμα κι αν κάποιες φορές δίνετε την εντύπωση πως η δουλειά σας και οι επαγγελματικοί σας στόχοι είναι πάνω από όλα. Απλά φροντίστε να το δείχνετε και στους άμεσα ενδιαφερόμενους για να μην νιώθουν παραμελημένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο θεωρείτε και όσο πιο ξεκάθαρα τα έχετε στο μυαλό σας, τόσο πιο εύκολα θα μπορείτε να δώσετε και λύσεις στα όποια προβλήματα σας απασχολούν. Μπορεί οι εποχές να είναι δύσκολες, αλλά οικονομικά τουλάχιστον τα δεδομένα σας θα βελτιωθούν άμεσα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Οι πρώτες μέρες της άνοιξης σας έχουν βάλει σε μια διαδικασία να αρχίσετε να σκέφτεστε διακοπές, ήλιους, θάλασσες και εξορμήσεις. Έχετε ανάγκη να αποφορτιστείτε και να αδειάσετε το μυαλό σας από έγνοιες, αλλά επειδή όλα αυτά είναι μάλλον μακριά, προσπαθήστε να απολαμβάνετε τις χαλαρές στιγμές και να τις δημιουργείτε από τώρα μέσα στην καθημερινότητά σας.