Επικαιρότητα:

Δες αμέσως εάν έχεις ελιές σ’ αυτά τα σημεία. Σημαίνουν πολλά

20 Μαρ. 2017 - 10:39 | Γυναίκα
Δες αμέσως εάν έχεις ελιές σ’ αυτά τα σημεία. Σημαίνουν πολλά

Τα σημάδια στο πρόσωπο ή το σώμα, πάντα προσελκύουν την προσοχή και μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για ένα άτομο.

Αν αυτό το πιστεύεις ή όχι, είναι δικό σου θέμα. Εμείς στο iPop.gr σου λέμε φυσικά ότι ακόμα και χωρίς σημάδια, είσαι ένα ξεχωριστό άτομο, όμως, παράλληλα θα πρέπει να σου πούμε τι μπορεί να σημαίνουν τα σημάδια τα οποία ενδεχομένως να έχεις!

Σήμερα θα σου πούμε για τις ελιές. Γι’ αυτό δες αμέσως εάν έχεις ελιές σ’ αυτά τα σημεία και μετά διάβασε τι σημαίνουν!

Ελιά στον κρόταφο

ελιά στο πρόσωπο

Εάν έχεις ελιά ή ελιές στον κρόταφό σου, τότε υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ταξίδια για σένα! Θα μπορούσες να εργάζεσαι σ’ άλλη χώρα ή απλώς να λατρεύεις τα ταξίδια αναψυχής!

Ανάμεσα στα μάτια

ελιά ανάμεσα στα μάτια

Μια ελιά ανάμεσα στα μάτια μπορεί να σημαίνει ότι έχεις μια πολλά υποσχόμενη καριέρα η οποία σε περιμένει. Το εάν πρόκειται για μια προαγωγή, μια αύξηση μισθού ή ότι απλά είσαι ευχαριστημένος με την δουλειά σου εξαρτάται από σένα, αλλά σίγουρα έχεις μια αρχική θετική ώθηση!

Κάτω απ’ το φρύδι

ελιά κάτω απ' το φρύδι

Εάν έχεις ελιά μεταξύ του ματιού και του φρυδιού σου, αυτό σημαίνει ότι είσαι ευπροσάρμοστο άτομο, το οποίο μπορεί να βρει εύκολα τον τρόπο να επικοινωνεί με τους γύρω του. Παράλληλα, είσαι ένας αξιόπιστος ηγέτης.

Πάνω απ’ το χείλος

ελιά στα χείλη

Οι άνθρωποι με ελιά πάνω απ’ το χείλος είναι ελκυστικοί και συμπαθείς, ενώ θεωρούνται κι αρκετά δημοφιλείς ανάμεσα στους φίλους τους. Φροντίζουν για τα πάντα γύρω τους και δίνουν σημασία στην ποιότητα!

Στο μάγουλο

ελιά στο μάγουλο

Η ελιά στο μάγουλο είναι συνήθως ένα χαρακτηριστικό των ισχυρών ηγετών. Οι άνθρωποι με αυτό το είδος ελιών είναι πετυχημένοι και συχνά τα πηγαίνουν περίφημα στην δουλειά τους.

Στην παλάμη

ελιά στην παλάμη

Εάν έχεις ελιά στην παλάμη, τότε πιθανότατα να είσαι λάτρης της σταθερότητας. Σπάνια αντιμετωπίζεις υλικά προβλήματα και είσαι πολύ καλός στη διαχείριση των οικονομικών σου.

Στην πατούσα

ελιά στο πόδι

Η ελιά στην πατούσα είναι ένα σημάδι ατόμων που αγαπούν τα ταξίδια, τις νέες εμπειρίες, την δοκιμή φαγητού από διάφορες κουζίνες του κόσμου. Παράλληλα, αυτά τα άτομα είναι επικοινωνιακά και πολύ δημοφιλή.