Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 22/3/2017

22 Μαρ. 2017 - 05:16 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 22/3/2017

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Τετάρτη

 Κριός

Η σημερινή ημέρα σε θέλει υπομονετικό και δυναμικό, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην πίεση. Μπορεί να ζοριστείς αρκετά, αλλά στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο. Θα απαλλαγείς από κάθε προβληματική κατάσταση που σε άγχωνε, ενώ θα επανεξετάσεις πολλές καταστάσεις, που ίσως έκρινες λάθος μέχρι τώρα.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, η χαρά που νιώθεις είναι ασυγκράτητη, αφού η σχέση σου λειτουργεί τέλεια. Παίρνεις μέσα από τη σχέση σου όσα ζητάς, συνεννοείσαι άψογα με το σύντροφό σου και η αγάπη που σας δένει είναι μεγάλη. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης, θα έρθεις κοντά με ένα άτομο που σε συνδέουν πολλά, με το οποίο θα μπορέσεις να περάσεις αξέχαστα, αρκεί να αποφύγεις υπερβολές και κινηθείς σωστά.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου θα αρχίσεις να βάζεις τα πράγματα σε τάξη, ώστε να απαλλαγείς από προβλήματα που στέκονταν εμπόδιο στην ολοκλήρωση των πλάνων σου. Στα οικονομικά σου καλά θα κάνεις να κρατηθείς μακριά από ρίσκα, για να μην οδηγηθείς σε αδιέξοδο.

Ταύρος

Σήμερα αναδεικνύονται ενδιαφέρουσες ευκαιρίες και προοπτικές και θα πρέπει να δράσεις γρήγορα, γιατί ίσως να μην υπάρχουν για πολύ. Κινήσου άμεσα και έξυπνα, αλλά όχι επιπόλαια, για να μην έχεις αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που υπολογίζεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου σήμερα τα πράγματα δείχνουν να είναι αισιόδοξα. Εκμεταλλεύσου το και μένοντας μακριά από καθημερινά προβλήματα, φρόντισε να περάσεις με το σύντροφό σου μια ημέρα γεμάτη ρομαντισμό. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης, η μέρα φέρνει στη ζωή σου μια γνωριμία που θα εξελιχθεί καλά και θα προχωρήσει σε ερωτική ιστορία.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να κλείσεις ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος που σε πάνε πίσω στους στόχους σου, βάζοντάς σου διαρκή εμπόδια. Έχοντας δουλέψει πολύ σκληρά, έχεις καταφέρει να δείξεις σε όλους τη δύναμη και τις ικανότητές σου. Οι προϊστάμενοί σου το αναγνωρίζουν και θα σε ανταμείψουν στο έπακρο. Στα οικονομικά σου πρέπει να τακτοποιήσεις όλες σου τις υποχρεώσεις άμεσα, για να μπορέσεις να χαλαρώσεις.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα θα χαρακτηρίζεται από εντάσεις και καλά θα κάνεις να είσαι ψύχραιμος, για να τα βγάλεις πέρα. Τα προβλήματα και τα λάθη άλλων θα διαδέχονται το ένα το άλλο και δε θα ξέρεις τι να πρωτοαντιμετωπίσεις. Σε εκνευρίζει η απερισκεψία των άλλων, τις συνέπειες της οποίας καλείσαι εσύ να διορθώσεις. Προσπάθησε όμως να τους δικαιολογήσεις και να μην απομακρυνθείς από αυτούς, αφού όλοι κάνουν επιπολαιότητες.

Αισθηματικές

Η μέρα θα σε βοηθήσει να βγάλεις στην επιφάνεια το πάθος που κρύβεις μέσα σου και να αναθερμάνεις το κλίμα στη σχέση σου. Απόλαυσέ το και φρόντισε να κρατήσεις τρίτα άτομα μακριά. Αν είσαι μόνος, θα έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές

Μπορείς να τακτοποιήσεις και να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις της δουλειάς σου, που για καιρό έχεις σε κατάσταση αναμονής. Κατόπιν, κάνε νέα ξεκινήματα χωρίς να διστάζεις, αφού έχεις την τύχη με το μέρος σου. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλή φάση, αφού η σκληρή σου δουλειά πλέον ανταμείβεται.

Καρκίνος

Σήμερα θα είσαι τόσο υπερκινητικός, που θα δώσεις γρήγορες και οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε πίεζαν και σε άγχωναν. Έτσι, θα μπορέσεις να ασχοληθείς απερίσπαστος με τις ιδέες σου και θα βρεις ανταπόκριση στην προσπάθειά σου να πείσεις άτομα για την ορθότητά τους.

Αισθηματικές

Καλό θα ήταν να μην επιβαρύνεις διαρκώς το σύντροφό σου με τα άγχη της καθημερινότητάς σου, γιατί έτσι δημιουργείς γκρίνιες και φέρνεις ένα κλίμα μιζέριας στη σχέση σου. Άλλαξε συμπεριφορά και γίνε πιο ευχάριστος και τρυφερός. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα θα σε βοηθήσει να βρεις το θάρρος να προσεγγίσεις αυτόν που σου έχει κλέψει την καρδιά.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται στο επιθυμητό στάδιο και θα βρεις το κατάλληλο έδαφος να δρομολογήσεις νέους στόχους, πιο υψηλούς αυτή τη φορά. Μην το παρακάνεις όμως και δεν αφήσεις ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση. Τα οικονομικά σου φαίνεται να τακτοποιούνται και αυτό σε ανακουφίζει.

Λέων

Σήμερα, λόγω την έντονης πίεσης που θα δεχτείς, θα πρέπει να σκέφτεσαι πολύ καλά πριν πράξεις, για να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Θα έρθεις αντιμέτωπος με δυσκολίες και θα χρειαστεί να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις. Επιστράτευσε τη λογική και το ένστικτό σου και δε θα βγεις χαμένος.

Αισθηματικές

Υπάρχουν στιγμές που η υπερβολική προσήλωση του συντρόφου σου σε κάνει να ασφυκτιείς. Μην του φερθείς σε καμία περίπτωση απότομα και εξήγησέ του ήρεμα ότι θες λίγο περισσότερο χώρο και χρόνο. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, υπάρχει ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σου που ενδιαφέρεται, αλλά το κρατάς σε απόσταση. Γίνε πιο θετικός και βρες λίγο χρόνο να το γνωρίσεις καλύτερα, αφού δεν έχεις κάτι να χάσεις.

Επαγγελματικές

Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και δε χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα. Μην αφήσεις προβλήματα και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου να σε πτοήσουν. Θα είναι άδικο για σένα να παραιτηθείς και να πάνε όλα όσα με κόπο πέτυχες, χαμένα. Στα οικονομικά σου βρες την ευκαιρία να διορθώσεις κάποιες λανθασμένες κινήσεις που έχεις κάνει, ώστε να ανακουφιστείς.

Παρθένος

Τα πράγματα σήμερα θα κυλήσουν ομαλά, αν κινηθείς βέβαια κι εσύ με μέτρο. Μη λειτουργείς επιπόλαια και απερίσκεπτα, γιατί θα το μετανιώσεις. Αν φερθείς σωστά, η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει να χαρείς την επιτυχία σου σε διάφορους τομείς. Απόλαυσέ το λοιπόν, χωρίς βιασύνες.

Αισθηματικές

Τον τελευταίο καιρό έχεις αφήσει πολύ πίσω τη σχέση σου και έχουν δημιουργηθεί πολλά κενά. Άλλαξε στάση και αφοσιώσου στον σύντροφό σου, προκειμένου να επανορθώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, σύντομα θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα γεμίσει χρώμα τη ζωή σου.

Επαγγελματικές

Οι καταστάσεις στη δουλειά σου κυλούν ομαλά και παρόλο που βρίσκεσαι σε καλό στάδιο, συνεχίζεις να προσπαθείς για κάτι ακόμη καλύτερο. Μη ζορίσεις πολύ όμως τους συναδέλφους σου επιδιώκοντας το τέλειο, γιατί έχουν και εκείνοι όρια στις αντοχές τους. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πιο εγκρατής και υπεύθυνος, γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε αλόγιστα έξοδα.

Ζυγός

Σήμερα θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, αλλά και τόση ενέργεια, ώστε να απαλλαγείς οριστικά από ό,τι σε δυσαρεστεί καιρό τώρα. Υποχρεώσεις που χρόνιζαν και σε άγχωναν, μπαίνουν πλέον σε τάξη και αυτό σε ανακουφίζει πολύ.

Αισθηματικές

Η ερωτική σου διάθεση σήμερα βρίσκεται στα ύψη και αυτό σε βοηθάει να ανανεώσεις τη σχέση σου. Με την Σελήνη να σε ευνοεί και να επηρεάζει την αισθηματική σου ζωή, θα περάσεις μια νύχτα αξέχαστη. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να αποφορτιστείς από την γενικότερη πίεση που υπάρχει στη ζωή σου και όλα θα γίνουν.

Επαγγελματικές

Σήμερα θα κληθείς να αναλάβεις πολλά καθήκοντα και ευθύνες στη δουλειά σου. Είσαι βέβαια αρκετά κουρασμένος και νιώθεις ότι δεν έχεις άλλες αντοχές. Αν βάλεις όμως ένα σωστό και λίγο πιο χαλαρό πρόγραμμα, θα καταφέρεις με σταθερά βήματα και διαλείμματα για ξεκούραση, να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου απόφυγε νέα ανοίγματα, αν δεν τακτοποιήσεις πρώτα παλιές εκκρεμότητες.

Σκορπιός

Σήμερα πολλά εμπόδια και αναβολές θα σε εκνευρίσουν, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος και να παραμείνεις ψύχραιμος. Οι βιασύνες και οι επιπολαιότητες δε θα σε ωφελήσουν. Αν δεν ακολουθήσεις τη λογική σου, να είσαι σίγουρος πως θα χάσεις εντελώς τον έλεγχο του εαυτού σου και των καταστάσεων.

Αισθηματικές

Τα αισθηματικά σου δείχνουν να ευνοούνται και η γενικότερη κατάσταση που επικρατούσε, εξομαλύνεται. Έτσι, μπορείς κι εσύ να ηρεμήσεις και να χαρείς τη σχέση σου. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης, άνοιξε την αγκαλιά σου, γιατί ο έρωτας της ζωής σου βρίσκεται πολύ κοντά σου και όταν τον συναντήσεις, θα εκπλαγείς.

Επαγγελματικές

Τα πράγματα στη δουλειά σου είναι τακτοποιημένα και ήρεμα. Η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα πιεστική, οπότε φρόντισε να μην ταράξεις αυτή την ηρεμία με υπερβολικές αντιδράσεις. Μην ανακατευτείς για κανένα λόγο σε ζητήματα που δε σε αφορούν άμεσα και επικεντρώσου στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου είναι δύσκολα, λόγω των πολλών εξόδων. Οργανώσου και φρόντισε να βρεις τις ισορροπίες που θα σε ανακουφίσουν.

Τοξότης

Οπλίσου με αισιοδοξία και με καλή διάθεση, ώστε να βλέπεις πιο θετικά κάποιες καταστάσεις και να πετυχαίνεις όσα βάζεις στόχο. Στις συναναστροφές με τους γύρω σου ευνοείσαι πολύ, οπότε εκμεταλλεύσου το και αποκόμισε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα. Νέα δεδομένα θα ανατρέψουν τη ζωή σου και αυτό θα σε βγάλει από τα νερά σου. Θα αργήσεις να προσαρμοστείς, αλλά με λίγη υπομονή θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές

Τα πράγματα στα αισθηματικά σου είναι πολύ καλά, ενώ θα νιώσεις ότι ερωτεύεσαι εκ νέου τον σύντροφό σου. Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου για να περάσεις μια άκρως ερωτική βραδιά . Αν είσαι αδέσμευτος, χαλάρωσε και βγες έξω με άτομα που σε κάνουν να περνάς καλά.

Επαγγελματικές

Τα πράγματα στο χώρο της εργασίας σου κυμαίνονται σε πολύ καλά επίπεδα και μέσα σε αυτό το θετικό κλίμα θα μπορέσεις να απαλλαγείς από ό,τι σε κρατούσε πίσω στα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου επικρατεί σταθερότητα, αλλά μπορείς να τα βελτιώσεις κι άλλο, βρίσκοντας τρόπους για επιπλέον εισόδημα.

Αιγόκερως

Καλό θα ήταν να είσαι προσγειωμένος και απόλυτα συγκεντρωμένος σε όσα προσπαθείς να πετύχεις. Ό,τι δε σε βοηθάει σε αυτή την προσπάθεια τόλμησε να το αλλάξεις και φρόντισε η κάθε σου απόφαση και ενέργεια να είναι καλά μελετημένη, για να μην οδηγηθείς σε ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Σε κάθε δύσκολη στιγμή, μη διστάζεις να ζητάς τις συμβουλές και τη βοήθεια όσων σε νοιάζονται και εμπιστεύεσαι, γιατί η βοήθειά τους θα είναι πολύτιμη, καθώς βλέπουν πιο αντικειμενικά τα πράγματα.

Αισθηματικές

Στα προσωπικά σου επικρατεί αστάθεια και αβεβαιότητα. Πρόσεχε πολύ τα λόγια σου, καθώς ενδέχεται να πληγώσεις άθελά σου τον αγαπημένο σου. Το καλύτερο θα ήταν να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου, για να αποφύγεις τυχόν διαφωνίες και εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αγχώνεσαι με την αναζήτηση συντρόφου και διασκέδασε παρέα με ευχάριστα άτομα.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου επικρατεί ηρεμία και σταθερότητα. Είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και αυτό σε βοηθάει να προχωράς δυναμικά στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου θα πάψουν να σε απασχολούν τόσο, μόνο όταν τακτοποιήσεις παλιές οφειλές και κατόπιν παραμείνεις εγκρατής.

Υδροχόος

Η πορεία που έχεις χαράξει είναι πολύ καλή και πλησιάζεις με αργά και σταθερά βήματα στον στόχο σου. Οπότε μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε αναγκάσει να παρεκκλίνεις από αυτήν την πορεία. Έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις, αλλά κυρίως έχεις την τύχη με το μέρος σου.

Αισθηματικές

Η σχέση σου αντιμετωπίζει ορισμένες δυσκολίες και αυτό σε δυσαρεστεί. Βρες χρόνο να δεις τι κάνεις λάθος και επιστρατεύοντας τη λογική σου, δώσε λύσεις και κάνε τις απαραίτητες αλλαγές για να είσαι ικανοποιημένος. Φρόντισε να δείχνεις συχνά την αγάπη σου προς τον άνθρωπό σου και να είσαι τρυφερός. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, γίνε πιο ανοιχτός σε προτάσεις για εξόδους, εφόσον δεν έχεις κάτι να χάσεις, και κοίταξε να περάσεις καλά.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου σε διακρίνει μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση για όσα θες και διεκδικείς. Έχεις χαράξει μια πολύ δυναμική πορεία και κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σε κάνει να το βάλεις κάτω και να παραιτηθείς από την προσπάθειά σου. Στα οικονομικά σου, ανοιχτά μέτωπα δείχνουν να κλείνουν οριστικά και βρίσκεις επιτέλους τις κατάλληλες συνθήκες να ορθοποδήσεις. Μην παρασυρθείς όμως ξανά σε υπερβολικά ανοίγματα και περιττά έξοδα, που δε σηκώνει η τσέπη σου.

Ιχθείς

Οι εξελίξεις σήμερα θα διαδέχονται η μια την άλλη και τα δεδομένα θα αλλάζουν διαρκώς, ενώ εσύ είναι εντελώς αδύνατο να κάνεις το παραμικρό για να αποφύγεις οτιδήποτε ανεπιθύμητο ή να φτιάξεις την κατάσταση όπως θες. Ωστόσο πρόσεχε να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τυχόν προοπτικές εξέλιξης. Φρόντισε να είσαι καλά οργανωμένος και μεθοδικός, διότι μόνο έτσι θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές

Αν εξαιρέσεις ορισμένες μικρές λεπτομέρειες, η σχέση σου διανύει μια πολύ καλή και ήρεμη περίοδο. Εφόσον γενικότερα στη ζωή σου είσαι χαλαρός, μπορείς να στρέψεις την προσοχή σου σε αυτές τις λεπτομέρειες και να τις τακτοποιήσεις κι αυτές. Έτσι, δε θα σε απασχολεί τίποτα και θα απολαύσεις αυτό που έχεις. Αν κάνεις παρέα με τη μοναξιά μην απελπίζεσαι, καθώς μια γνωριμία σου σύντομα θα πάρει άλλη τροπή και θα εξελιχθεί σε ερωτική περιπέτεια, αν φυσικά το θελήσεις εσύ.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να σταθεροποιούνται και το μόνο που μένει να κάνεις είναι να κλείσεις κάθε ανοιχτό κεφάλαιο από το παρελθόν, για να μην σε απασχολεί τίποτα πλέον. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο, καθώς σε έχουν πνίξει τα υπερβολικά έξοδα. Τακτοποίησε μια-μια τις εκκρεμότητές σου μέχρι να απαλλαγείς εντελώς από αυτές και φτιάξε ένα πλάνο, για να είσαι πιο σίγουρος στο εξής για τις δυνατότητές σου και να μη βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.