Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι δύσκολες οικογενειακές στιγμές του παίκτη του Survivor

23 Μαρ. 2017 - 20:33 | Show Biz
Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι δύσκολες οικογενειακές στιγμές του παίκτη του Survivor

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει εξελιχθεί σε έναν από τους αγαπημένους παίκτες του κοινό του Survivor, ενώ σχεδόν καθημερινά έρχονται στο φως αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Ο 34χρονος προπονητής θαλάσσιου σκι ζει μόνιμα στην Σκιάθο και, όπως ειπώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Πρω1νό, τον φωνάζουν Ντάνο από το παρατσούκλι του θείου του που τον μεγάλωσε όταν χώρισαν οι γονείς του. Μάλιστα, η εκπομπή πρόβαλε φωτογραφίες από τα παιδικά του χρόνια!

Παράλληλα, το φως της δημοσιότητας είδε και η άγνωστη θλιβερή ιστορία της οικογένειας του Γιώργου. Μιλώντας στο showtime-cy, ο θείος του αποκάλυψε πως ο πατέρας του «έφυγε» και η μητέρα του αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

«Δεν έχει περάσει και τόσο εύκολα χρόνια. Έχασε τον πατέρα του και παλεύει μαζί με τον αδελφό του να είναι η μητέρα του καλά. Ο Γιώργος αγαπούσε πολύ τον πατέρα του. Δυστυχώς, όμως, έφυγε από αυτή την άσχημη ασθένεια πριν από δέκα χρόνια, όταν ο Γιώργος ήταν 24 ετών. Η μητέρα του μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία κι εκείνη, οπότε γι’ αυτό είναι τόσο δεμένος με την οικογένειά του», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Γιάννης.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως ο ανιψιός του «είναι ήρεμο άτομο. Άσχετα αν γυμνάζεται και έχει αυτό το νεύρο, σαν άτομο είναι πολύ ήρεμο. Δεν είναι άτομο που τσακώνεται και ούτε ποτέ του δημιουργεί προβλήματα», ενώ απέδωσε τα συνεχή «πυρά» των συμπαικτών του στο ότι είναι δυνατός παίκτης.