Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 11/4/2017

11 Απρ. 2017 - 04:42 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 11/4/2017

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Μεγάλη Τρίτη

Κριός

Το τελευταίο διάστημα έχεις πιεστεί πολύ από τις αυξημένες υποχρεώσεις που έχεις κληθεί να αναλάβεις και το γεγονός ότι πολλά ζητήματα καθυστερούν, σε έχει εκνευρίσει και κουράσει ακόμη περισσότερο. Επιστράτευσε το ένστικτο και τη λογική σου και με υπομονή, συνέχισε να προσπαθείς και στο τέλος θα τα καταφέρεις. Επίσης, καλό θα ήταν να συμβουλεύεσαι παράλληλα και κοντινά σου πρόσωπα, γιατί επιπλέον γνώμες πάντα βοηθούν.

Αισθηματικές

Η σκληρή και αγχωτική σου καθημερινότητα έχουν επηρεάσει πολύ την ψυχολογία σου κι εσύ ψάχνεις διαρκώς αφορμές να ξεσπάς στον σύντροφό σου. Πρέπει όμως να καταλάβεις ότι εκείνος δεν φταίει σε τίποτα και να σταματήσεις να τον επιβαρύνεις άδικα με τα θέματά σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Ζυγό μην αναλώνεσαι σε ανούσια φλερτ και επικεντρώσου σε ένα στόχο.

Επαγγελματικές

Οι σχέσεις σου με τα άτομα της δουλειά σου δεν ήταν και σε πολύ καλό στάδιο τελευταία, αλλά με τις προσπάθειές σου να επανορθώσεις, τα πράγματα αρχίζουν πλέον να αλλάζουν. Συνεννοείσαι και συνεργάζεσαι άψογα πια μαζί τους και αυτό σε βοηθάει να είσαι ήρεμος. Στα οικονομικά σου δεν έχεις καταφέρει ακόμη να ανακάμψεις, αλλά σύντομα θα δεις βελτίωση.

Ταύρος

Σήμερα με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον Ζυγό τα γεγονότα θα εξελίσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και οι αλλαγές θα είναι απανωτές. Θα πρέπει λοιπόν να είσαι σε ετοιμότητα και εγρήγορση, για να μην χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων και του εαυτού σου. Τόλμησε να δρομολογήσεις μεγάλα και φιλόδοξα σχέδια, όσο κι αν φοβάσαι, γιατί η τύχη είναι με το μέρος σου και η επιτυχία σίγουρη.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή, έχουν μαζευτεί αρκετά μαύρα σύννεφα, τα οποία θα καταφέρεις να διώξεις μόνο σε συνεργασία με το ταίρι σου. Κάνε μια ειλικρινή κουβέντα για τα προβλήματα της σχέσης σας και βρείτε από κοινού λύσεις σε αυτά, ώστε να χαλαρώσετε και να περνάτε καλά. Αν είσαι μόνος, δώσε μια ευκαιρία σε αυτόν που σε πολιορκεί, αφού δεν έχεις κάτι να χάσεις.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου όλα δείχνουν να πηγαίνουν μια χαρά, ωστόσο η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά δύσκολη και πιεστική. Οργανώσου σωστά, ώστε να κάνεις τις δουλειές σου και να σου μένει και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Βρίσκεις επιτέλους την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και αυτό σε ανακουφίζει πολύ.

Δίδυμοι

Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας και ιδιαίτερα η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Ζυγό σε επηρεάζει, ώστε να δεις από άλλη οπτική ορισμένες καταστάσεις στη ζωή σου. Θα αρχίσεις να είσαι πιο αισιόδοξος, ενώ και τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν και θα είναι υπέρ σου, θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου στα ύψη. Κάνε ό, τι μπορείς για να διατηρήσεις αυτό το θετικό κλίμα και να πραγματοποιήσεις εύκολα τους στόχους σου.

Αισθηματικές

Όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή, πρέπει να μάθεις να κρατάς έξω από αυτή τα καθημερινά σου άγχη και να επικεντρώνεσαι στα θετικά και ουσιώδη της σχέσης σου, για να περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο, άτομο από το περιβάλλον σου θα σε εκπλήξει σήμερα ευχάριστα με μια πρόταση που θα σου κάνει.

Επαγγελματικές

Στον χώρο της δουλειάς σου σημειώνεις σημαντική πρόοδο, ενώ η πιο υπεύθυνη και ώριμη πια στάση σου απέναντι στις υποχρεώσεις σου, σε βοηθάει να πλησιάζεις ολοένα και περισσότερο προς την επιτυχία. Στα οικονομικά σου αντιθέτως δεν έχεις βρει ακόμη τις ισορροπίες σου και δυσκολεύεσαι πολύ, οπότε συνέχισε τις προσπάθειες.

Καρκίνος

Έχεις μεγάλα οράματα και φιλοδοξίες, και η αισιοδοξία που σε διακατέχει τελευταία, σου δίνει την ώθηση να τα δεις να δρομολογήσεις τα πλάνα σου, ώστε να πάρουν σάρκα και οστά. Η μεγάλη σου αυτοπεποίθηση και η σημαντική υποστήριξη των κοντινών σου προσώπων, καθιστούν αδύνατη την αποτυχία σε ό, τι επιδιώξεις αυτήν την μέρα όσο και αν η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Ζυγό σε επηρεάζει αρνητικά και σε πιέζει.

Αισθηματικές

Στην προσωπική σου ζωή, οφείλεις να δραστηριοποιηθείς άμεσα, προκειμένου να σπάσεις τη ρουτίνα που τόσο έχει κουράσει εσένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, κάνε επιτέλους την πρώτη κίνηση προς αυτόν που σε ενδιαφέρει, διότι έχει κι εκείνος αισθήματα για σένα, αλλά διστάζει το ίδιο.

Επαγγελματικές

Στον επαγγελματικό τομέα, θα προκύψουν προοπτικές και δυναμικές περεταίρω εξέλιξης, οπότε δεν έχεις παρά να ενεργοποιηθείς και να δράσεις ανάλογα, για να τα καταφέρεις. Στα οικονομικά σου επικρατεί δυσμένεια και θα πρέπει να κάνεις πολλή οικονομία και υπομονή μέχρι να ορθοποδήσεις.

Λέων

Το ενδιαφέρον σου σήμερα θα μονοπωλείται από τα προβλήματα των οικείων σου προσώπων, όπου οφείλεις να δώσεις το εκατό τοις εκατό του εαυτού σου για να τους βοηθήσεις, όπως θα ήθελες να κάνουν κι εκείνοι για σένα. Η ενέργεια και η καλή σου διάθεση, σε καθιστούν απόλυτα ικανό να δώσεις τις καταλληλότερες λύσεις και συμβουλές.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή, θα πρέπει να σταματήσεις να αναλώνεσαι σε ασήμαντες λεπτομέρειες του παρελθόντος και να προκαλείς μια διαρκή γκρίνια. Αντ’ αυτού προτίμησε να επικεντρωθείς στα θετικά και στο τώρα, ώστε να περνάς καλά με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια νέα γνωριμία, αλλά προσπάθησε να αποφύγεις υπερβολές και επιδίωξε να κάνεις αργά και σταθερά βήματα.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου βρίσκεις την ευκαιρία να εξελιχθείς στο αντικείμενό σου, μέσω των νέων συνεργασιών που προκύπτουν. Τα οικονομικά σου στον αντίποδα, βρίσκονται σε πολύ κρίσιμο σημείο, με τα έξοδα να σε πνίγουν. Προγραμματίσου σωστά και θα καταφέρεις να βρεις τους ρυθμούς σου.

Παρθένος

Οι ευνοϊκές συνθήκες της ημέρας συμβάλλουν ώστε να δώσεις λύσεις σε προβληματικές καταστάσεις που είχαν προκύψει τελευταία και σε πήγαιναν πίσω στα σχέδιά σου. Κατόπιν, με καλή οργάνωση και σκληρή δουλειά θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου και να αποδείξεις σε όλους την αξία και τις ικανότητές σου.

Αισθηματικές

Τελευταία έχεις αποστασιοποιηθεί από το ταίρι σου, λόγω των πολλών υποχρεώσεων, κι αυτό στενοχωρεί και εσένα και εκείνον. Βρες ελεύθερο χρόνο να διαθέσεις στη σχέση σου έστω και με το ζόρι σου, ώστε να αναθερμάνεις το κλίμα σε αυτή. Αν είσαι αδέσμευτος, σε έχει κουράσει τόσο η μοναξιά σου, που παίρνεις δυναμικά τη ζωή σου στα χέρια σου και διεκδικείς αυτά που θες.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου πρόσεχε πολύ σήμερα νέες συνεργασίες και ρίσκα, διότι με τις αρνητικές επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον Ζυγό μπορεί να πέσεις σε παγίδες και να οδηγηθείς στην καταστροφή. Στον οικονομικό τομέα, αντιμετωπίζεις πολλές δυσκολίες, οπότε μείωσε κι άλλο τα έξοδά σου μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση.

Ζυγός

Η μεγάλη σου ενέργεια και ο δυναμισμός σου που έχει βγει στην επιφάνεια, συμβάλλουν ώστε να αλλάξεις πράγματα που δε σε ικανοποιούσαν στην καθημερινότητά σου, ή ακόμη και να απαλλαγείς οριστικά από αυτά. Ωστόσο με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου μην ξεχνάς να έχεις σαν γνώμονα τη λογική και το αλάνθαστο ένστικτό σου, και να είσαι σίγουρος ότι θα πετύχεις ό, τι έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μια πολύ όμορφη και χαλαρή ημέρα με τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη τον άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, μια νέα γνωριμία θα έρθει να αναστατώσει ευχάριστα την ζωή σου.

Επαγγελματικές

Στον επαγγελματικό τομέα, μείνε μακριά από αλλαγές και ρίσκα, που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο την καριέρα σου, και προτίμησε να κάνεις αργά και σίγουρα βήματα. Τα οικονομικά σου έχουν σημειώσει σημαντική βελτίωση και καλά θα κάνεις να δώσεις προτεραιότητα στην διευθέτηση παλιών οφειλών, από το να κάνεις περιττά έξοδα.

Σκορπιός

Έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα και δύσκολες καταστάσεις να φέρεις εις πέρας, με αποτέλεσμα ο ελεύθερος χρόνος σου να είναι περιορισμένος και οι αντοχές σου να εξαντλούνται. Σχεδίασε ένα καλό πρόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο θα τακτοποιείς μια-μια τις δουλειές σου, φροντίζοντας παράλληλα να βρίσκεις χρόνο για ξεκούραση.

Αισθηματικές

Η κατάσταση της αισθηματικής σου ζωής απαιτεί άμεσα ξεκαθαρίσματα με τον σύντροφό σου, προκειμένου να λύσετε από κοινού καθετί που σας στενοχωρεί ή σας προβληματίζει. Έτσι, θα είσαι πολύ ήρεμος και θα περνάς όμορφα μέσα στη σχέση σου. Αν πάλι δεν έχεις μόνιμο ερωτικό σύντροφο, άνοιξε την αγκαλιά σου και ετοιμάσου να υποδεχτείς τα καλύτερα.

Επαγγελματικές

Ο επαγγελματικός τομέας της ζωής σου, θα κυριαρχείται από σύγχυση και αναστάτωση, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων και των προβληματικών καταστάσεων, που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Μείνε ψύχραιμος και όλα θα μπουν σε σειρά. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, τακτοποίησε παλιές οφειλές που σε βαραίνουν, ώστε να ηρεμήσεις.

Τοξότης

Καλό θα ήταν να παραμερίσεις πεσιμιστικές τάσεις που θα σου δώσει σήμερα η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Ζυγό, διότι δε σε βοηθούν να πας μπροστά. Έχεις πετύχει πολλά πράγματα και θα πρέπει να νιώθεις ικανοποιημένος με αυτό και αισιόδοξος ως προς νέα ξεκινήματα. Γνωρίζεις τις ικανότητές σου, οπότε δεν έχεις παρά να εμπιστευθείς τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις πολύ, προκειμένου να πετύχεις όσα θες.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή, τα διάφορα προβλήματα φαίνεται να εξαλείφονται και τη θέση των παρεξηγήσεων και διαφωνιών, παίρνει η αμοιβαία κατανόηση ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν από την άλλη βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, το πλανητικό σκηνικό σε επηρεάζει θετικά, ώστε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ή και ακόμη να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές

Στον επαγγελματικό τομέα όλα κυλούν ομαλά και τα πράγματα εξελίσσονται όπως τα περίμενες και σχεδίαζες. Χαλάρωσε λοιπόν και απόλαυσέ το. Τα οικονομικά σου στον αντίποδα, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και οφείλεις να δραστηριοποιηθείς και να προγραμματιστείς σωστά, ώστε να βάλεις μια τάξη στις υποχρεώσεις σου και να ισορροπήσεις την κατάσταση.

Αιγόκερως

Σήμερα με τις αρνητικές επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον Ζυγό θα έρθεις αντιμέτωπος με εμπόδια και καθυστερήσεις που θα σε πάνε πολύ πίσω στα σχέδιά σου και ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Μην το βάζεις κάτω και μείνε πιστός στο πρόγραμμα και τις ιδέες σου. Θα δεις ότι με υπομονή και επιμονή στο τέλος θα τα καταφέρεις. Η θετική σκέψη θα σε βοηθήσει ώστε η σημερινή μέρα να μην σε επηρεάσει πολύ περισσότερο απ’ όσο πρέπει και να υλοποιήσεις τα πλάνα σου.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή, οφείλεις να φερθείς πιο υπεύθυνα και να κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου, προκειμένου να αναθερμάνεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου και να θέσεις πιο γερά θεμέλια στη σχέση σας. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, φρόντισε να περάσεις το βράδυ παρέα με φιλικά άτομα, των οποίων η παρέα σε ευχαριστεί. Έτσι, η διάθεσή σου θα τονωθεί και θα βρεις τη δύναμη να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή.

Επαγγελματικές

Στον επαγγελματικό τομέα, θα έρθουν στο προσκήνιο πολλές ευκαιρίες, που αν χειριστείς σωστά, θα αποκομίσεις τα μέγιστα. Μην αγχώνεσαι και κινήσου ήρεμα και λογικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ανακάμπτουν και επιτέλους θα πάρεις βαθιές ανάσες.

Υδροχόος

Η σημερινή επαναστατική σου διάθεση σε βοηθάει να αλλάξεις πράγματα που στεκόταν εμπόδιο στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Η αισιοδοξία σου και η απίστευτη ενέργειά σου, συμβάλλουν ώστε να τα καταφέρεις χωρίς ιδιαίτερο άγχος και προβλήματα. Οι προσπάθειές σου σε συνδυασμό με ευχάριστα γεγονότα που θα λάβουν χώρα στο άμεσο μέλλον, θα εξασφαλίσουν την πορεία σου στο εξής.

Αισθηματικές

Τα πράγματα στη σχέση σου πηγαίνουν πολύ καλά και πλέον μπορείς να κάνεις πράγματα για να της δώσεις άλλη επισημότητα. Εσύ που δεν έχεις βρει τον έρωτα της ζωής σου, οι σημερινές αστρολογικές όψεις σου στέλνουν όλες τις θετικές τους επιρροές, ώστε βγαίνοντας έξω να κάνεις πολλές γνωριμίες και να δεχτείς φλερτ, που θα σε ανανεώσουν.

Επαγγελματικές

Στον χώρο της εργασίας σου όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά και με σωστή οργάνωση θα μπορέσεις να υλοποιήσεις ακόμη και τα πιο υψηλά σου όνειρα. Όσον αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σου, καλό θα ήταν να σταματήσεις να αγχώνεσαι και να σκεφτείς με ψυχραιμία τις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να ορθοποδήσεις.

Ιχθείς

Είσαι τόσο δραστήριος και δυναμικός, που καταφέρνεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές για να βελτιώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου, για να είσαι πιο ικανοποιημένος από αυτή. Εκτός από τους δικούς σου στόχους, θα έχεις να ασχοληθείς και με προβλήματα κοντινών σου ατόμων, οπότε οργάνωσε καλά το χρόνο και τις υποχρεώσεις σου για να τα βγάλεις πέρα.

Αισθηματικές

Το ασυγκράτητο πάθος σου που έχει βγει στην επιφάνεια θα ενθουσιάσει τον αγαπημένο σου και θα ζήσετε μια αξέχαστη βραδιά, που θα σας ανανεώσει. Φτάνει μόνο να μείνεις μακριά από καθημερινά προβλήματα και να το απολαύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι, διότι σύντομα θα μπει ένα νέο άτομο στη ζωή σου και θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου όλα κυλούν ήρεμα και ομαλά, οπότε είναι η ιδανική στιγμή για νέα ξεκινήματα. Έχεις την τύχη με το μέρος σου, συνεπώς δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Τα οικονομικά σου απαιτούν πολλή προσοχή και συγκρατημένες κινήσεις, διότι θα είναι εύκολο να επιδεινωθεί περισσότερο η κατάσταση.