Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 13/4/2017

13 Απρ. 2017 - 04:37 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 13/4/2017

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Μεγάλη Πέμπτη

 Κριός

Καιρό τώρα προσπαθείς να οργανωθείς και να σχεδιάσεις το μέλλον σου, αλλά η διαρκείς απρόσμενες εξελίξεις και οι απανωτές αλλαγές σε αποδιοργανώνουν και σε αναγκάζουν να προγραμματίζεσαι εκ νέου. Φρόντισε να μην είσαι απόλυτος στα σχέδιά σου και να έχεις έτοιμες εναλλακτικές, ώστε να μπορείς να ελίσσεσαι στα διάφορα σκαμπανεβάσματα.

Αισθηματικές

Στην προσωπική σου ζωή, πρέπει να αρχίσεις να διαχωρίζεις τα καθημερινά σου άγχη και προβλήματα από τη σχέση σου, ώστε να περνάς ευχάριστες και ξεκούραστες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Αν πάλι δεν έχεις βρει κάτι σπουδαίο στη ζωή σου, σταμάτα να απελπίζεσαι και να μιζεριάζεις, γιατί δεν πετυχαίνεις κάτι. Σκέψου θετικά και όλα θα γίνουν.

Επαγγελματικές

Στον χώρο της εργασίας σου, όλα κυλούν ομαλά και αν συνεχίσεις έτσι, δεν θα χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα απολύτως. Τα οικονομικά σου στον αντίποδα, βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση και θα πρέπει να γίνεις πολύ φειδωλός, ώστε να βελτιωθούν.

Ταύρος

Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά σου είναι μεγάλη, και έτσι βρίσκεις την ευκαιρία να πάρεις δυναμικά τη ζωή σου στα χέρα σου και να κάνεις ό, τι πρέπει, προκειμένου να πραγματοποιήσεις τις επιδιώξεις και τα σχέδιά σου. Μην ξεχνάς ότι έχεις την εύνοια των πλανητών και ότι έτσι η επιτυχία είναι δεδομένη.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή, οφείλεις να γίνεις πιο υπεύθυνος και σωστός ως προς τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου. Κράτησε μακριά από τη σχέση σου κάθε εξωτερικό παράγοντα που μπορεί να σας επηρεάσει αρνητικά και κάνε ό, τι περνάει από το χέρι σου για να είστε ήρεμοι κι ευτυχισμένοι. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες έξω και πέρνα καλά με φίλους, ώστε να ανέβει η ψυχολογία σου.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου αν δεν είσαι συγκεντρωμένος μπορεί να παρασυρθείς σε λάθη, των οποίων η ζημιά μπορεί να είναι ανεπανόρθωτη. Προσπάθησε λοιπόν να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να είσαι απόλυτα προσγειωμένος στην πραγματικότητα, προκειμένου να κάνεις σωστές επιλογές και ενέργειες. Ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου, γίνε πιο οργανωμένος και εγκρατής και όλα θα πάνε καλά.

Δίδυμοι

Σήμερα καλό θα ήταν να είσαι οπλισμένος με υπομονή, διότι το πρόγραμμά σου θα είναι πολύ φορτωμένο και οι απαιτήσεις εξαιρετικά υψηλές. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος και καλά οργανωμένος, ώστε να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Όταν πια ηρεμήσουν τα πράγματα, επιχείρησε να αλλάξεις πράγματα στη ζωή σου που δε σε ικανοποιούν ή σε εμποδίσουν να προχωρήσεις μπροστά.

Αισθηματικές

Όσον αφορά τη σχέση σου, τα πράγματα τελευταία δεν πάνε και πολύ καλά. Οι συνεχείς και έντονοι καυγάδες σε έχουν βάλει στη διαδικασία να σκέφτεσαι να δώσεις ένα τέλος. Καλό θα ήταν όμως προτού πάρεις κάποια απόφαση, να συζητήσεις με το ταίρι σου και να δεις αν μπορείτε να τα βρείτε. Αν είσαι αδέσμευτος, σταμάτα να πιέζεις τον εαυτό σου με την αναζήτηση συντρόφου και βγες έξω με φίλους, ώστε να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου τα πράγματα κυμαίνονται σε σταθερά επίπεδα, αλλά επειδή οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, καλό θα ήταν να προσέχεις την κάθε σου κίνηση. Πριν προβείς στο κλείσιμο συμφωνιών ή νέων συνεργασιών, φρόντισε να έχεις μελετήσει καλά κάθε παράμετρό τους, για να μην πέσεις σε παγίδες. Στον οικονομικό τομέα, περιόρισε κι άλλο τα έξοδά σου, γιατί βλέπεις ότι δεν μπορείς να είσαι τόσο άνετος όσο θες.

Καρκίνος

Το τελευταίο διάστημα η σκέψη και η κρίση σου ήταν σωστή και καθαρή, με αποτέλεσμα το πλάνο που έχεις οργανώσει για να πετύχεις τους στόχους σου, να είναι απόλυτα ορθό. Έχε λοιπόν εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και μην επιτρέψεις να σε βάλουν σε δεύτερες σκέψεις σχόλια και γνώμες τρίτων ατόμων. Να είσαι βέβαιος ότι στο τέλος θα δικαιωθείς.

Αισθηματικές

Ως προς τη συμπεριφορά που έχεις μέσα στη σχέση σου, καλό θα ήταν να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα, εφόσον βλέπεις ότι ο σύντροφός σου δεν είναι ικανοποιημένος. Άκουσέ τον και για το καλό της σχέση σας, προσπάθησε να βελτιωθείς. Αν πάλι δεν έχεις μόνιμο ερωτικό σύντροφο, μην πιέζεις καταστάσεις και θα δεις ότι όλα θα γίνουν από μόνα τους.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου σημειώνεις σημαντική πρόοδο, ενώ οι συνεχείς προτάσεις και ευκαιρίες που παρουσιάζονται, σε βοηθούν να εξελιχθείς περεταίρω. Τα οικονομικά σου είναι αρκετά πιεσμένα και πρέπει να οργανωθείς καλά για να μπορέσεις να βελτιώσεις την κατάσταση.

Λέων

Γνωρίζεις ότι έχεις πολλές ικανότητες και ταλέντα, οπότε είναι καιρός να μάθεις να τα αξιοποιείς στο μέγιστο βαθμό για να πετύχεις όσα θες. Να έχεις πάντα σαν γνώμονα την λογική και το αλάνθαστο ένστικτό σου, ώστε να μην παρασυρθείς σε λάθη ή επιπολαιότητες κι να δεις να παίρνουν σάρκα και οστά τα μεγαλύτερά σου όνειρα.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή όλα κυλούν ομαλά και μπορείς να απολαμβάνεις μια όμορφη και ρομαντική καθημερινότητα με τον αγαπημένο σου. Αν από την άλλη βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, φόρα την καλή σου διάθεση και βγες έξω, γιατί σύντομα θα γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου θα αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες και θα πρέπει να κινείσαι και να ελίσσεσαι πολύ προσεκτικά και μεθοδικά για να τα καταφέρεις. Σε καμία περίπτωση μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε παρασύρει σε λάθος ενέργειες, γιατί αργότερα δε θα ξέρεις πως να επανορθώσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε εξαιρετικά δύσκολο σημείο και ένας λάθος χειρισμός μπορεί να σε οδηγήσει στον όλεθρο. Προγραμματίσου σωστά λοιπόν και μελέτησε προσεκτικά κάθε σου κίνηση.

Παρθένος

Μπορεί οι φιλοδοξίες και τα όνειρά σου να είναι μεγάλα, αλλά εξίσου μεγάλες είναι και οι ικανότητές σου. Αξιοποίησέ τες λοιπόν στο μέγιστο και να είσαι βέβαιος ότι θα καταφέρεις να πετύχεις ό, τι έχεις σχεδιάσει και επιδιώκεις. Αν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υλοποίησης των στόχων σου αντιμετωπίσεις εμπόδια, μην πανικοβληθείς ή απελπιστείς, διότι στην πραγματικότητα θα είναι εύκολο να τα προσπεράσεις.

Αισθηματικές

Όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή, η σχέση σου θα περάσει σε άλλο επίπεδο, αφού θα κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σου και όλα θα είναι ιδανικά. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, η τύχη σου επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο θα σε προσεγγίσει και θα σου εκφράσει τα αισθήματά του για σένα.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου όλα βαίνουν καλώς και πλέον δεν ανησυχείς για τίποτα, ούτε νιώθεις ανασφάλεια για το μέλλον σου. Σχεδίασε λοιπόν νέα πλάνα και κάνε νέα ξεκινήματα, θέτοντας υψηλότερους στόχους αυτή τη φορά. Στον οικονομικό τομέα, κάποιες προσπάθειες του παρελθόντος να αυξήσεις το εισόδημά σου, ευοδώνονται και θα πάρεις τις βαθιές ανάσες που ήθελες.

Ζυγός

Πολλά γεγονότα και απρόσμενες εξελίξεις που θα λάβουν χώρα στη ζωή σου σήμερα, θα σε αγχώσουν και θα σε βγάλουν εντελώς εκτός προγράμματος. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην πτοείσαι, διότι αν πελαγώσεις το μόνο που μπορείς να πετύχεις θα είναι να χάσεις κάθε έλεγχο του εαυτού σου και των καταστάσεων.

Αισθηματικές

Μέχρι τώρα δεν έδινες πολύ σημασία στη συμπεριφορά σου προς τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, με αποτέλεσμα να έχεις πει και κάνει πράγματα που τον έχουν πληγώσει πολύ. Διόρθωσε άμεσα τη στάση σου και κάνε τις απαραίτητες ενέργειες για να φτιάξεις και πάλι το κλίμα ανάμεσά σας. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου την αυξημένη ερωτική σου διάθεση για να προσελκύσεις αυτόν που θες.

Επαγγελματικές

Στα εργασιακά σου, θα έρθουν σήμερα στο προσκήνιο πολλές ευκαιρίες και προοπτικές εξέλιξης. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση, ώστε να τις αντιληφθείς γρήγορα και να αποκομίσεις από αυτές τα μέγιστα. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή να επιχειρήσεις όλες τις αλλαγές που καιρό τώρα θες, αλλά καλό θα ήταν να ζητήσεις και τη γνώμη έμπιστων συνεργατών σου, για να είσαι βέβαιος ότι κάνεις το σωστό. Στον οικονομικό τομέα, τα πράγματα είναι πολύ πιεσμένα, αλλά εσύ συνεχίζεις να είσαι υπερκαταναλωτικός. Αν θες να βελτιώσεις την κατάσταση, φέρσου πιο υπεύθυνα και κινήσου με απόλυτη εγκράτεια.

Σκορπιός

Σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια παλιά άλυτα προβλήματα και αυτή τη φορά θα πρέπει να ανασκουμπωθείς και να δώσεις άμεσες και οριστικές λύσεις, για να μην σε προβληματίσουν άλλη φορά. Και στο εξής φρόντισε να υιοθετήσεις αυτήν την τακτική και να τακτοποιείς τα ζητήματά σου στην ώρα τους, ώστε να μη σε αγχώνουν και επιβαρύνουν.

Αισθηματικές

Βρες το χρόνο και καλή διάθεση να αφιερώσεις στη σχέση σου, προκειμένου να περάσεις μια ημέρα γεμάτη τρυφερότητα και ρομαντισμό. Επιδίωξε να επικεντρωμένος στα θετικά και ουσιώδη, για να συνεχίσεις να είσαι καλά με τον σύντροφό σου για πολύ καιρό ακόμη.

Επαγγελματικές

Αρκετά προβλήματα θα κληθείς να διαχειριστείς στη δουλειά σου και θα πρέπει να είσαι οπλισμένος με υπομονή και ψυχραιμία για να τα καταφέρεις. Μέσα σε όλο αυτό το δύσκολο κλίμα, είναι δεδομένο ότι δεν θα είσαι σε θέση να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, οπότε προτίμησε να τις αφήσεις για μια πιο ήρεμη και ευνοϊκή ημέρα. Τα οικονομικά σου δείχνουν να καλυτερεύουν, άρα συνέχισε την καλή προσπάθεια που κάνεις για να ανακάμψεις πλήρως.

Τοξότης

Η πίεση που δέχεσαι είναι πολύ μεγάλη, καθώς έχεις κληθεί να διεκπεραιώσεις πολλές υποχρεώσεις και καθήκοντα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Συγκεντρώσου, πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι για να οργανωθείς και κατόπιν τακτοποίησε μια-μια τις δουλειές σου. Μην έχεις πολλά μέτωπα ανοιχτά και κυρίως μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις, γιατί θα έχεις αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που επιδιώκεις.

Αισθηματικές

Στην σχέση σου, καλό θα ήταν να αρχίσεις να εξωτερικεύεις τα βαθιά συναισθήματα που τρέφεις για τον σύντροφό σου, γιατί αυτό θα ενισχύσει την αγάπη που σας δένει. Αν δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, κάποιος ενδιαφέρεται πολύ για σένα, αλλά εσύ δεν το βλέπεις. Άνοιξε λοιπόν τις κεραίες σου και δες ποιος είναι αυτός.

Επαγγελματικές

Στο χώρο της δουλειάς σου επικρατεί μια ενοχλητική αναστάτωση κι εσύ δεν ξέρεις προς τα που να κατευθυνθείς. Δραστηριοποιήσου και κάνε ό, τι χρειάζεται, προκειμένου να βάλεις μια τάξη. Ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου, οφείλεις να είσαι πιο συγκρατημένος και προσγειωμένος για να καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου.

Αιγόκερως

Βγάλε στην επιφάνεια την τετράγωνη λογική και την ψυχραιμία σου, διότι κάποια βιαστική ή απρόσεκτη κίνηση θα σε φέρει προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Εκμεταλλεύσου ευκαιρίες και δυναμικές εξέλιξης που θα παρουσιαστούν και θα δεις ότι αν τις χειριστείς σωστά, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι για το μέλλον σου.

Αισθηματικές

Η ημέρα είναι ιδανική για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα με τον αγαπημένο σου, για να διώξετε κάθε μαύρο σύννεφο που υπάρχει στη σχέση σας και να χαλαρώσετε. Αν είσαι αδέσμευτος, ευνοούνται φλερτ και γνωριμίες, οπότε βγες από το σπίτι σου και κινήσου ανάλογα.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου σημειώνεις σημαντική πρόοδο και σε αυτό συμβάλλει σημαντικά η καλή σχέση που έχεις με αξιόλογους συνεργάτες σου. Συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς για να φτάσεις στην επιτυχία που αναζητάς. Τα οικονομικά σου αντιθέτως βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο και θα πρέπει να οργανωθείς άμεσα.

Υδροχόος

Έχεις προσπαθήσει πολύ μέχρι τώρα για να πετύχεις κάποια πράγματα και οι κόποι σου πλέον ανταμείβονται. Επιτέλους θα δεις όνειρα και σχέδια να παίρνουν σάρκα και οστά, ενώ το γεγονός ότι οι γύρω σου αναγνωρίζουν την αξία και τη δύναμή σου, σου δίνει μεγάλη ηθική ικανοποίηση. Με αισιοδοξία συνέχισε έτσι, θέτοντας νέους στόχους και κάνοντας δυναμικά ξεκινήματα.

Αισθηματικές

Στη σχέση σου όλα είναι ιδανικά και ρόδινα, γεγονός που εκπλήσσει ακόμη κι εσένα. Καθετί αρνητικό ή δυσάρεστο ανήκει στο παρελθόν και η αμοιβαία συντροφικότητα και κατανόηση σας βοηθούν να περνάτε καλά. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι σπουδαίο στη ζωή σου, έχεις την τύχη με το μέρος σου, οπότε δεν έχεις παρά να κάνεις το πρώτο βήμα προς αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν μια χαρά και η κάθε σου κίνηση ή προσπάθεια καταλήγει όπως θα ήθελες και σου αποφέρει τα μέγιστα. Μην αφήσεις λοιπόν σε καμία δυσκολία να σε κάνει να παραιτηθείς, γιατί θα είναι κρίμα να πάνε όλα χαμένα. Στα οικονομικά σου, αποκτάς επιτέλους την άνεση που θα ήθελες και καλά θα κάνεις να δώσεις προτεραιότητα στην τακτοποίηση οφειλών που σε βαραίνουν.

Ιχθείς

Όσο κι αν νιώθεις την ανάγκη να βασίζεσαι στους γύρω σου για να πετύχεις τους στόχους σου, σήμερα θα δεις ότι αυτό θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, συνεπώς ανασκουμπώσου και δούλεψε μόνος σου, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Ίσως κοπιάσεις παραπάνω από ό, τι έχεις συνηθίσει, αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Αισθηματικές

Η αυξημένη σου λίμπιντο θα σε βοηθήσει να περάσεις αξέχαστα είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, ο σύντροφός σου δε θα μπορεί να σου αντισταθεί με τίποτα και η φλόγα θα μεταξύ σας θα αναζωπυρωθεί όσο δε φαντάζεσαι. Εσύ που δεν έχεις ερωτικό ταίρι, τη θέση τη θέση της μιζέριας και της απογοήτευσης θα πάρει ο ενθουσιασμός από μια απρόσμενη ερωτική περιπέτεια.

Επαγγελματικές

Στον χώρο της εργασίας σου θα έρθουν μεγάλες ανατροπές και αυτό θα σε βγάλει για λίγο από το πρόγραμμά σου. Σύντομα όμως θα ανακουφιστείς γιατί θα δεις ότι αυτές οι αλλαγές είναι προς όφελός σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε αγχώνουν πολύ, οπότε περιόρισε στο ελάχιστο περιττά έξοδα και μην κάνεις νέα ανοίγματα.