Survivor: Αποχώρησε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

19 Απρ. 2017 - 12:31 | Shopping
Survivor: Αποχώρησε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση έγινε ανωτέρα βία, μιας και ήταν αυτή της Ειρήνης Κολιδά, η οποία θεώρησε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Survivor με σπασμένα πλευρά (κάτι που ο καθένας θα έκανε στη θέση της). Η δεύτερη ήρθε μερικές εβδομάδες μετά και «στέρησε» αυτή τη φορά έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα, αυτή των «Διασήμων».

Ο Σάκης Τανιμανίδης στο έκτακτο συμβούλιο που έγινε στο νησί και προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης έβαλε υπογραφή στις φήμες που κυκλοφορούσαν από την περασμένη εβδομάδα ότι η «μπουλντόζα» του ριάλιτι επιβίωσης λύγισε και αποφάσισε να κάνει βαλίτσα για τα πάτρια εδάφη.

Τα δημοσιεύματα θέλουν να… τρίτωσε το κακό και να υπήρξε ακόμα μια αποχώρηση, ξανά γυναίκας παίκτριας. Ο λόγος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία λέγεται ότι επίσης δεν άντεξε την πίεση και ανακοίνωσε στην παραγωγή την επιθυμία της. Κάτι τέτοιο φυσικά, έφερε – όπως λέγεται και γράφεται – πανικό στον Τούρκο παραγωγό που βλέπει τις ομάδες να… αποδεκατίζονται και όχι ακολουθώντας τη «φυσιολογική» διαδικασία.

Τελικά τι γίνεται με την Ευρυδίκη; Είναι Άγιο Δομίνικο ή σε λίγες μέρες θα την υποδεχτούν τα δικά της πρόσωπα στο Ελευθέριος Βενιζέλος;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξακολουθεί να τρώει καρύδες, να μαυρίζει, να παίρνει μέρος στα αγωνίσματα και να εμψυχώνει τους παίκτες της ομάδας της, που δεν είναι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση μετά και την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Βέβαια, να σημειώσουμε ότι μπορεί όντως η Ευρυδίκη να έφτασε σε σημείο να ζητήσει από την παραγωγή να της βγάλει εισιτήρια για Ελλάδα, αλλά επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η αθλητικογράφος του ριάλιτι επιβίωσης είναι στην παραλία μαζί με τους υπόλοιπους «Διάσημους».