Χώρισε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος με την 24χρονη σύντροφό του

04 Μαίου 2017 - 12:39 | Γυναίκα
Χώρισε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος με την 24χρονη σύντροφό του

 Οι πρόσφατες μοναχικές έξοδοι του Παύλου Ευαγγελόπουλου είχαν τελικά την εξήγησή τους.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Ελα στη θέση μου», σύμφωνα με την Espresso, χώρισε με την όμορφη και ανερχόμενη συνάδελφό του Δήμητρα Μεσιμερλή.

Η είδηση του ειδυλλίου τους είχε γίνει γνωστή τον περασμένο Οκτώβριο. Τότε, μάλιστα, είχε σχολιαστεί έντονα η μεγάλη διαφορά ηλικίας που υπάρχει

ανάμεσά τους. Ο Παύλος είναι 54 ετών και η Δήμητρα μόλις 24. Τα 30 χρόνια που τους χωρίζουν, ωστόσο, δεν στάθηκαν εμπόδιο στην εξέλιξη της σχέσης τους.

Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά στη διάρκεια της προετοιμασίας μιας παράστασης, από την οποία έμελλε τελικά ν' αποχωρήσουν αμφότεροι. Πρώτος έφυγε ο Παύλος και λίγο καιρό μετά τον ακολούθησε η Δήμητρα. Το ζευγάρι, αν και χαμηλών τόνων, δεν έκρυψε ποτέ τον δεσμό του.

Οι κοινές εμφανίσεις τους σε θεατρικές πρεμιέρες και καλλιτεχνικά στέκια υπήρξαν αρκετές. Αυτός ήταν και ο λόγος που φούντωσαν οι φήμες περί χωρισμού όταν εκείνος άρχισε να κυκλοφορεί μόνος του εδώ και περίπου ενάμιση μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο λόγος που ο Παύλος και η Δήμητρα αποφάσισαν να προχωρήσουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή δεν ήταν η διαφορά ηλικίας, αλλά η ασυμφωνία χαρακτήρων. Οπως ακούγεται, μάλιστα, οι σχέσεις τους παραμένουν καλές.