Καίτη Φίνου: Δεν με άφηναν να πάω να δω τον Ψάλτη στο νοσοκομείο

06 Μαίου 2017 - 09:01 | Show Biz
Καίτη Φίνου: Δεν με άφηναν να πάω να δω τον Ψάλτη στο νοσοκομείο

Η γνωστή ηθοποιός Καίτη Φίνου  μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Σπίτι μου, Σπιτάκι μου" Καίτη Φίνου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Στάθη Ψάλτη 

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε να τον δει και να μιλήσουν  3,5 χρόνια. Επίσης αποκάλυψε  ότι κατά τη διάρκεια που εκείνος βρισκόταν στο νοσοκομείο, της είχε απαγορευτεί η είσοδος, χωρίς να αποκαλύπτει, ωστόσο, ποιο ήταν το άτομο που την εμπόδιζε να έρθει σε επαφή μαζί του.

«Απαγορευόταν να μπω στο νοσοκομείο. Το είπαν σε φίλους μου ότι η Φίνου απαγορεύεται, δεν πρέπει να είναι εδώ» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, τονίζοντας ότι μπορεί η σχέση τους να κράτησε πέντε μόνο χρόνια, οι δυο τους συνέχιζαν όμως να κάνουν παρέα για τα επόμενα δεκαπέντε χρόνια.

 Στην κηδεία πήγα και πιο νωρίς και τον είδα. Ήταν σαν να ξεκόλλησε ένα κομμάτι από την καρδιά μου» αναφέρει η ηθοποιός.

 

Η ίδια αναφέρθηκε ακόμα στο πόσο την είχε βοηθήσει ο Στάθης Ψάλτης για να σταθεί στα πόδια της όταν είχε ανάγκη από δουλειά: «Ο Στάθης είχε ένα διαμέρισμα στο οποίο πλήρωνε το ενοίκιο, για να βάζει κάποια πράγματα δικά του μέσα. Το καθάρισαν η πρώην γυναίκα του και η κόρη του και με έβαλαν σε αυτό το σπίτι. Οπότε ένα διάστημα πλήρωνε και τα ενοίκια μου και τα ρεύματα μου μέχρι να πιάσω δουλειά.»