Επικαιρότητα:

Σε απεργία πείνας ο Απόστολος Γκλέτσος

07 Μαίου 2017 - 06:55 | Show Biz
Σε απεργία πείνας ο Απόστολος Γκλέτσος

Σε απεργια πείνας προχώρησε έξω απο το κτίριο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, διαμαρτυρόμενος για την κατάργηση για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου των πανελλαδικών  Γενικό Λύκειο Πελασγίας, που αναγκάζει τους υποψήφιους να μετακινηθούν στη Στυλίδα. "Θα συνεχίσω  την απεργία μέχρι ή να πάρουν πίσω την απόφαση ή να με πάρουν σηκωτό για το νοσοκομείο και το νεκροταφείο", δηλώνει στο Newsit.gr.

Όπως ανεφερε στο Newsit.gr, "δεν γίνεται να ταλαιπωρηθούν έτσι 16 παιδιά και να κάνουν 60χλμ την ημέρα προκειμένου να δώσουν εξετάσεις. Αυτό ειναι απαράδεκτο και δεν θα το επιτρέψω".

Η απόφαση για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου ανακοινώθηκε πριν απο περίπου δυο εβδομάδες. Ο Απόςτολος Γκλέτσος διαμαρτυρήθηκε έντονα στο υπουργείο, το οποιο του απάντησε πως "δεν πρόκειται να καταργηθεί το εξεταστικό κέντρο". Παρα τις διαβεβαιώσεις, ανακοινώθηκε τελικά την Πέμπτη απο την περιφερειακή διεύθυνση της Στερεάς Ελλάδας πως το εξεταστικό κέντρο της Πελασγίας καταργείται.