Brad Pitt: Η τραγική ειρωνεία λίγο πριν την είδηση του διαζυγίου του

08 Μαίου 2017 - 04:43 | Show Biz
Brad Pitt: Η τραγική ειρωνεία λίγο πριν την είδηση του διαζυγίου του

Ο Brad Pitt έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό GQ και μίλησε για όλα. Αναφερόμενος στην πρώην σύζυγό του, Angelina, δηλώνει πως δεν τρέφει αρνητικά συναισθήματα για εκείνη: «Το έχω δει να συμβαίνει σε φίλους. Όταν ο ένας σύζυγος εξακολουθεί να ανταγωνίζεται τον άλλον, κατά κάποιον τρόπο θέλει να τον καταστρέψει, νομίζει ότι δικαιώνεται από αυτή την καταστροφή και έτσι περνάνε τα χρόνια γεμάτα μίσος. Όχι, δεν θέλω να ζήσω έτσι». Μιλώντας για το πώς βίωσε τον επώδυνο χωρισμό, ο Pitt εμφανίζεται να απαντά εντελώς ειλικρινά. «Η πρώτη σου αντίδραση είναι να προσκολληθείς, στη συνέχεια ισχύει το κλισέ “Αν αγαπάς κάποιον, άσ’ τον να φύγει”. Πλέον ξέρω τι σημαίνει, επειδή το νιώθω. Σημαίνει να αγαπάς χωρίς ιδιοκτησία, ότι δεν περιμένεις τίποτα σε αντάλλαγμα», ενώ σε επόμενη απάντησή του αναφέρει «ξέρω ότι βρίσκομαι μόλις στη μέση της διαδικασίας του διαζυγίου, ούτε στην αρχή ούτε στο τέλος. Είμαι ακριβώς στη γαμημένη μέση και δεν θέλω να αποφύγω τίποτα. Θέλω να μείνω εκεί, με το πουκάμισό μου ανοιχτό, να δεχτώ τα χτυπήματα και να καταλάβω, να καταλάβω».

Ο 53χρονος σταρ έχει ως προτεραιότητα στη ζωή του τα παιδιά και μέσα από την απάντησή του κάνει μια μίνι αυτοκριτική, ενώ αποκαλύπτει και τους στόχους που έχει βάλει για το μέλλον, ως πατέρας. «Τα παιδιά είναι τόσο ευαίσθητα. Απορροφούν τα πάντα. Χρειάζεται να τα κρατάς από το χέρι και να τoυς εξηγείς. Χρειάζονται να τα ακούς. Όταν είμαι πολύ απασχολημένος στη δουλειά, δεν ακούω. Θέλω να γίνω καλύτερος. Είμαι σχεδόν καθυστερημένος σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των συναισθημάτων μου. Είμαι καλύτερος στο να τα καλύπτω. Μεγάλωσα με έναν πατέρα που τα ήξερε όλα, παντοδύναμο, σούπερ δυνατό, αντί να γνωρίζει πραγματικά τον άντρα που ήταν με τις αμφιβολίες και τα άγχη του. Και αυτό με χτύπησε κατάμουτρα με το διαζύγιό μας: Πρέπει να είμαι περισσότερα. Πρέπει να είμαι περισσότερα για τα παιδιά μας. Πρέπει να τους το δείξω. Και δεν ήμουν καθόλου καλός σε αυτό. Το ξέρω αυτό όταν έχω τα παιδιά και αυτό το δουλεύω τώρα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Pitt μιλάει για την εξάρτησή του από το αλκοόλ. «Φαντάσου ότι έχουμε (σ.σ. με την Angelina) οινοποιείο (σ.σ. στη νότια Γαλλία). Μου αρέσει το κρασί πάρα πάρα πολύ, αλλά απλά το παράκανα. Έπρεπε να κάνω πίσω για λίγο. Ειλικρινά, θα μπορούσα να μεθύσω ένα Ρώσο με την ίδια του τη βότκα. Ήμουν επαγγελματίας. Ήμουν καλός. Αλλά το έκοψα. Δεν θέλω πια να ζω έτσι. Πλέον, πίνω μόνο χυμό κράνμπερι και ανθρακούχο νερό. Μάλλον διαθέτω το πιο καθαρό ουροποιητικό σύστημα στο Λος Άντζελες!».

Ο Brad Pitt είναι πλέον εμφανώς αδυνατισμένος, ενώ έχει βρει ένα νέο δημιουργικό χόμπι, τη γλυπτική. Μάλιστα, περνάει πολύ χρόνο στο εργαστήρι του γλύπτη φίλου του Thomas Houseago. «Φτιάχνω τα πάντα. Δουλεύω με πηλό, γύψο, ξύλο. Μαθαίνω τα υλικά. Ακόμα κι εγώ εκπλήσσομαι με μένα. Αλλά είναι μια μοναχική απασχόληση. Απαιτεί χειρωνακτική εργασία, που αυτό το διάστημα μου κάνει καλό. Χτες είχα πολλές σκέψεις που με στοίχειωναν και αυτό που έφτιαξα ήταν εξίσου χαοτικό. Βρίσκω τη φωνή μου εκεί, αυτό χρειάζομαι τώρα. Πέρσι πριν το διαζύγιο είχε ξεσπάσει ένα σκάνδαλο με κάποιο διάσημο και σκέφτηκα, “σε ευχαριστώ, Θεέ μου, που ποτέ μου δεν πρόκειται να μου συμβεί κάτι τέτοιο ξανά”. Έχω τη ζωή μου, την οικογένειά μου, κάνω τη δουλειά μου, δεν παρανομώ, δεν μπαίνω στο δρόμο κανενός», λέει στο περιοδικό, αποκαλύπτοντας την τραγική ειρωνία λίγο πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με την “κακοποίηση” του γιου του και ο σάλος του διαζυγίου.

Αυτός που του κάνει μόνιμα παρέα είναι ο σκύλος του, Jacques, ενώ δηλώνει με ενθουσιασμό πως «μόλις ξεκίνησα ψυχοθεραπεία και το αγαπάω. Επισκέφτηκα δύο διαφορετικούς θεραπευτές για να επιλέξω τον κατάλληλο για μένα». Αναφέρθηκε και στη σχέση του με το χασίς και αν ήταν δύσκολο για εκείνον να το κόψει. «Στις παλιές μέρες που μαστούρωνα ήθελα να κάνω ένα τσιγαριλίκι με τον Jack, τον Snoop (σ.σ. Dogg) και τον Willie (σ.σ. Nelson). Ξέρεις, όταν είσαι τακτικός χρήστης, έχεις αυτές τις πραγματικά ηλίθιες ιδέες. Ε, λοιπόν, δεν θέλω να κατηγορήσω τους άλλους, αλλά δεν έφτασα ακόμη στο σημείο του Willie».