Συγκλονίζει η φίλη της Μαίρης Τσώνη: Ίσως θα μπορούσαμε να σε σώσουμε

09 Μαίου 2017 - 04:44 | Show Biz
Συγκλονίζει η φίλη της Μαίρης Τσώνη: Ίσως θα μπορούσαμε να σε σώσουμε

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, κόσμο, ο θάνατος της πρωταγωνίστριας του Κυνόδοντα, Μαίρης Τσώνη, σε ηλικία 30 ετών.

Αν και, μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το τραγικό συμβάν, μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, η φίλη της Μαίρης, Lewsha Camille Simboura, έκανε γνωστό πως εκείνη την εντόπισε νεκρή και περιέγραψε την τραγική στιγμή.

Μεταξύ άλλων, λέει πως την βρήκε στον 5ο όροφο και κάνει λόγο για μία ασθένεια που την ταλαιπωρούσε, χωρίς να διευκρινίζει, ενώ εξομολογείται ότι νιώθει ενοχές γιατί πιστεύει πως, αν είχε φτάσει νωρίτερα, ίσως την είχε σώσει.

«Δεν το πιστεύω ότι μόλις βρήκα νεκρή την Μαίρη Τσώνη (διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό του Κυνόδοντα) στον 5ο όροφο. RIP. Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα. Ίσως θα μπορούσαμε να σε σώσουμε. Αισθάνθηκα ένοχη, ενώ έβλεπα τον Τζέιμς να σου παρέχει τις πρώτες βοήθειες (καρδιοαναπνευστική ανάνηψη). Έπρεπε να προσπαθήσω να σε βοηθήσω με την αρρώστια σου. Ήθελε να με βοηθήσει με την υποκριτική και είχε συμφωνήσει να παίξει σε μια ταινία μικρού μήκους που ετοίμαζα...», έγραψε.