Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 10/5/2017

10 Μαίου 2017 - 04:58 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 10/5/2017

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Τετάρτη

 Κριός

Τον τελευταίο καιρό σε απασχολούν πολλά ζητήματα εκ των οποίων κάποια προσπαθείς να τα λύσεις δίχως αποτέλεσμα. Δεν είναι αναγκαστικό να βρεις όλες τις λύσεις άμεσα αλλά με συγκροτημένο νου να τα αντιμετωπίσεις μεθοδικά. Σκέψου καλά τις επόμενες κινήσεις σου. Μην βλέπεις τα πράγματα μονοδιάστατα, υπάρχουν λύσεις!

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, είναι καιρός να συζητήσεις αυτά που επιδιώκεις από την σχέση σου, με τον σύντροφό σου. Αν δεν είναι αυτό που θέλεις θα πρέπει να σκεφτείς να πας παρακάτω. Αν πάλι όλα βαίνουν όπως θέλεις, διώξε τις αμφιβολίες και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Οι μοναχικοί καβαλάρηδες γίνεστε σήμερα πολύ γοητευτικοί και η μέρα επιφυλάσσει απρόοπτα γεγονότα. Κουβέντιασε με τον εαυτό σου και με τα πρόσωπα που σε αγαπάνε για να ανακαλύψεις αυτό που πραγματικά ζητάς.

Επαγγελματικές

Η εργασία σου, σου δημιουργεί μεγάλο άγχος λόγω των υποχρεώσεων και θα πρέπει να ζητήσεις την βοήθεια των συνεργατών σου. Συζήτησε μαζί τους για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Στον οικονομικό τομέα, θα προκύψουν νέες ευκαιρίες για να πολλαπλασιάσεις τα κέρδη σου. Το γεγονός αυτό ανεβάζει την διάθεσή σου και ενισχύει την ικανότητά σου να εξυπηρετείς τις υποχρεώσεις σου.

Ταύρος

Σήμερα φαίνεται ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις όποια δυσκολία και απρόοπτο μπορεί να προκύψει. Μην κάνεις πίσω νομίζοντας ότι δεν μπορείς να πιέσεις άλλο τα πράγματα. Έχεις τη δυνατότητα, αλλά και την ικανότητα να υλοποιήσεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου και να λύσεις πολλά εκ των προβλημάτων σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις τη σημερινή μέρα πολύ ερωτική. Έχεις ή όχι κάποια σχέση απόψε οφείλεις να περάσεις μια ρομαντική βραδιά η οποία θα αυξήσει την διάθεση και την αυτοπεποίθηση σου. Πιθανώς κάποια γνωριμία έρχεται να σε αναστατώσει

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση προκειμένου να καταφέρεις να αποφύγεις όποιο απρόοπτο προκύψει. Διαθέτεις τις δυνάμεις να αποφύγεις οποιαδήποτε κακοτοπιά και να πορευτείς μέσα στη μέρα χωρίς πρόβλημα. Θα ήταν καλό φυσικά να μην κλείσεις κάποια οικονομική συμφωνία διότι το ρίσκο είναι μεγάλο και υπάρχει η πιθανότητα να αποτύχεις είναι μεγάλη.

Δίδυμοι

Διανύεις ένα διάστημα στη ζωή σου κατά το οποίο εκπλήσσεσαι θετικά από κάποια γεγονότα. Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία και να μην αγχώνεσαι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για αυτό προχώρα μπροστά. Έχει έρθει η ώρα να κάνεις πραγματικότητα πολλούς από τους στόχους που κατά περιόδους έχεις θέσει στη ζωή σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, οφείλεις να σταματήσεις να παραμελείς τον σύντροφό σου και να επικεντρώνεις την προσοχή σου σε διαφορετικά ζητήματα καθώς προβλήματα μικρής σημασίας μπορεί να γίνουν μεγάλης. Εσύ που απολαμβάνεις την μοναχική ζωή, αν επιδιώκεις να αποκτήσεις κάποιον σύντροφο πρέπει να μην καθίσεις καθόλου στο σπίτι, δεδομένου ότι οι ημέρες σε ευνοούν. Δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σου κάποιο νέο πρόσωπο.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά θα τα πας πάρα πολύ καλά. Φαίνεται να κάνεις πολύ καλές κινήσεις οι οποίες σε αποδεσμεύουν από προβλήματα του παρελθόντος, βέβαια θα πρέπει να προσέξεις να μην επωμιστείς νέα. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Συνέχισε με τις ίδιες τακτικές και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου όλα θα πάνε κατ' ευχή.

Καρκίνος

Σήμερα θετικά και αρνητικά γεγονότα εναλλάσσονται έχοντας ως αποτέλεσμα ανάμεικτα συναισθήματα. Αυτό που οφείλεις να πράξεις είναι να ανακαλύψεις αυτό που σε ταλαιπωρεί και να μην του επιτρέψεις να σε καταβάλλει. Εξάλλου δείχνεις ικανός να προσαρμόσεις τα πράγματα στα μέτρα σου. Είναι καθαρά θέμα διάθεσης.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, επιδίωξε να κάνεις κάποια ευχάριστη και ρομαντική έκπληξη. Η σχέση σου χρειάζεται ανανέωση και πρέπει εσύ να κάνεις την πρώτη κίνηση. Οι ελεύθεροι συγκεντρωθείτε και επικεντρωθείτε σε ανθρώπους που πραγματικά σας νοιάζονται. Ίσως κάτι νέο πλησιάζει.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποια απρόοπτα γεγονότα τα οποία όμως διαθέτεις την ικανότητα να τα αντιμετωπίσεις. Τα οικονομικά φαίνονται να οδεύουν θετικά. Προσπάθησε να μην επιτρέψεις ξανά την πτώση τους.

Λέων

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον. Την ίδια στιγμή όμως, προβληματίζεσαι και με περαιτέρω ζητήματα για τα οποία καταναλώνεις πολύτιμη ενέργεια και σε κουράζουν. Η σημερινή μέρα θα σου δώσει αρκετά θέματα για να επιλύσεις, θα σε εξοπλίσει όμως και με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να τα δαμάσεις. Προχώρα λοιπόν συγκροτημένα, ψύχραιμα και με πρόγραμμα και θα δεις ότι θα αντιμετωπίζεις τα θέματα με τον τρόπο που θες.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, για το καλό σου μην ονειροπολείς και δες μερικές καταστάσεις ρεαλιστικότερα. Μίλησε με τον σύντροφο σου και ξεκαθάρισε την θέση σου. Εσύ που απολαμβάνεις την μοναξιά σου, σύντομα θα έχεις εξελίξεις με κάποιο άτομο το οποίο σε γοητεύει και σε εξιτάρει. Για να το κερδίσεις θα πρέπει να δράσεις ώριμα και συγκροτημένα.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Νέες συνεργασίες και ξεκινήματα μπορεί να προκύψουν. Σχετικά με τα οικονομικά σου κινήσου επιφυλακτικά και μην κλείσεις κάποια συμφωνία. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

Παρθένος

Μπορεί την τελευταία περίοδο πολλά ζητήματά σου να μην πήγαν με τον τρόπο που τυχόν θα ήθελες, σήμερα όμως πρέπει να έχεις το νου σου, διότι θα προκύψουν ευκαιρίες που οφείλεις να αξιοποιήσεις. Κάνε το πρόγραμμά σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και κοίτα να μην επιτρέψεις σε τίποτα να σταθεί τροχοπέδη στην ανοδική πορεία σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, πρέπει να καταστείς σαφής σχετικά όσον αφορά κάποια πράγματα με την σχέση σου. Μίλησε στον σύντροφο σου για τα παράπονα που έχεις από την συμπεριφορά του και σταμάτα να τα κρατάς όλα μέσα σου - δεν σου κάνει καλό. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι πρέπει, βλέποντας ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιείτε για να προσεγγίσετε αυτόν που σας ενδιαφέρει δεν πετυχαίνουν, προσπαθήστε να τον φέρετε κοντά σας αλλιώς.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου κάποια νέα ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τις δικές σου πρωτοβουλίες. Τα οικονομικά τα έξοδα θα συνεχίζονται. Φυσικά πρέπει να γνωρίζεις ότι εν τέλει τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους και θα πάνε όλα κατ' ευχήν.

Ζυγός

Σήμερα προσπάθησε να είσαι εγκρατής και ψύχραιμος, διότι θα αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις στο περιβάλλον που σε περιτριγυρίζει. Βάλε όρια και τάξη σε ό,τι σε δυσκολεύει. Δώσε προτεραιότητες και όλα θα πάνε καλύτερα.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, πρέπει να έχεις υπομονή και κατανόηση απέναντι στο σύντροφό σου, γιατί είναι σε στρεσογόνα περίοδο σε δουλειά και στενό οικογενειακό κλίμα. Προσπάθησε να μην τον αγχώνεις και θα δεις ότι η σχέση σας θα ανανεωθεί μέσα από την κατανόηση και τις αμοιβαίες υποχωρήσεις. Εσένα που είσαι μόνος σου, ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν.

Επαγγελματικές

Οι πολλές υποχρεώσεις είναι η αλήθεια ότι θα σε προβληματίσουν πάρα πολύ, όμως θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Να αποφεύγεις τους άσκοπους εκνευρισμούς. Πρόσεξε επίσης τις αλόγιστες σπατάλες και μην ανοίγεσαι σε επιπλέον έξοδα. Ήδη έχεις πολλές ανειλημμένες υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα, έτσι ώστε να είσαι ήρεμος.

Σκορπιός

Σήμερα έχεις διάφορους προβληματισμούς και δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Μην παρασύρεσαι από τους γύρω σου και σκέψου με νηφαλιότητα τι σε συμφέρει καλύτερα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Πάντως να είσαι σίγουρος ότι έχεις κοντά σου άτομα που σου συμπαραστέκονται και είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν κάθε στιγμή. Αυτό είναι ανεκτίμητο και σπουδαίο....

Αισθηματικές

Στα προσωπικά σου θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα αν πάρεις επιτέλους την απόφαση να ηρεμήσεις κάνοντας μια χαλαρή βόλτα με τον σύντροφο σου μακριά από τα προβλήματα και τις διάφορες έγνοιες. Εσύ που βαδίζεις παρέα με τη μοναξιά, σήμερα θα έχεις πολλές πιθανότητες να την διώξεις και να βρεις την αδερφή ψυχή που θα σε κάνει να ανοίξεις τους ορίζοντές σου προς το καλύτερο.

Επαγγελματικές

Αν μπορείς να φανείς σήμερα διαλλακτικός στην εργασία σου θα δεις ότι θα ανταμειφθείς για την υπομονή που δείχνεις αλλά και για την εργατικότητα σου. Μείνε σταθερός και μην κάνεις νέες συμφωνίες για συνεργασίες ή οικονομικές συναλλαγές. Τα έσοδα σου θα αυξηθούν όμως πρόσεξε τα έξοδα τα οποία συνεχώς αυξάνονται.

Τοξότης

Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και να λύσεις διάφορα προβλήματα με τη δική τους συμβουλή και προτροπή. Μην αφήσεις την ημέρα να φύγει χωρίς να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου και χωρίς να φτιάξεις το πρόγραμμά σου για τις επόμενες μέρες οι οποίες θα είναι καθοριστικές για τη μετέπειτα πορεία σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου δεν χρειάζεται να κάνεις πολλές προσπάθειες, καθώς η μέρα σε γεμίζει με αισιοδοξία και ερωτισμό. Και αν η μοναξιά μονοπωλεί είναι ακόμη ο φίλος της ζωής σου βγες από το σπίτι και άφησε τη γοητεία σου να λειτουργήσει αφοπλιστικά και να κατακτήσει εύκολα τους επόμενους ερωτικούς στόχους που θα γοητευτούν από το ταπεραμέντο σου.

Επαγγελματικές

Η ενέργειά σου είναι μεγάλη και αυτό φαίνεται και στη δουλειά σου όπου οι κινήσεις που θα κάνεις θα αλλάξουν τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι τώρα και σε ενοχλούσαν. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται όλο και περισσότερο. Μείνε σταθερός στο πρόγραμμά σου και τελείωνε με χρέη που έχουν μαζευτεί από το παρελθόν.

Αιγόκερως

Η ενεργητικότητα και η συνεχή σου δραστηριοποίηση είναι οι δύο συνιστώσες που θα πρέπει να βάλεις μπροστά, γιατί αυτές είναι σημαντικές για την επιτυχία σου. Αυτό σε χαροποιεί και είναι ο προπομπός σου για την δύσκολη συνέχεια που θα αντιμετωπίσεις σε πολλά ζητήματα που μέχρι τώρα έμοιαζαν άλυτα.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται να είσαι καλός και επιδέξιος τιμονιέρης διότι τον τελευταίο καιρό οδήγησε σε επικίνδυνα αχαρτογράφητα νερά, διότι απομακρύνεστε λόγω προβλημάτων. Σήμερα θα είναι σημαντική ημέρα για να πλησιάσεις τον σύντροφο σου και να περάσετε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνος σου πρέπει να βγεις και να περάσεις καλά. Απόλαυσε τη μοναξιά σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Επαγγελματικές

Σήμερα πρέπει να έχεις υπομονή στην εργασία σου διότι θα αντιμετωπίσεις πίεση από τους υφισταμένους σου. Σήμερα είναι καλή ημέρα για κλείσιμο συμφωνιών. Εκμεταλλεύσου κατάλληλα την αύρα που θα έχεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι εγκρατής και να μην παρασύρεσαι από περιττά έξοδα.

Υδροχόος

Τα νέα είναι πολύ καλά σήμερα φίλε Υδροχόε. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σου δείξουν ότι όποιος έχει υπομονή και επιμονή στο τέλος βγαίνει νικητής. Κι εσύ, η αλήθεια είναι ότι έχεις επιμείνει ιδιαίτερα σε κάποιες καταστάσεις και μάλιστα σε πείσμα των δικών σου ανθρώπων που σε συμβουλεύουν να τα παρατήσεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, σήμερα είναι μια καλή μέρα να καλύψεις το κενό που έχουν δημιουργήσει οι διάφορες υποχρεώσεις με το σύντροφό σου. Βάλε τα δυνατά σου για να φτιάξεις μια όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα. Κι αν ακόμη πίνεις τον καφέ σου παρέα με τη μοναξιά κάνε μια βόλτα και δείξε άφοβα την καλή σου διάθεση. Το χαμόγελό σου θα είναι ακαταμάχητο και βεβαίως προδιαθέτει σε φλερτ και γνωριμίες…

Επαγγελματικές

Η δουλειά σου έχει πολλές καθυστερήσεις οι οποίες όμως θα τελειώσουν σύντομα και θα μπορέσεις χωρίς άγχος να χαρείς τα αποτελέσματα από τις προσπάθειές σου. Κινήσου μεθοδικά στα οικονομικά σου για να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει ανοιχτές στο παρελθόν.

Ιχθείς

Σήμερα είναι καλή μέρα να κάνεις συμβούλιο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και εσύ θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Οι δικοί σου άνθρωποι χρειάζονται τη συμβουλή σου σε κάποια ζητήματα. Άλλωστε οι αναπάντεχες καταστάσεις που θα συμβούν αυτή τη μέρα θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Λύσε όσα περισσότερα θέματα μπορείς ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις για το επόμενο διάστημα.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, είναι ο κατάλληλος καιρός για να κάνεις όμορφα και δημιουργικά πράγματα με τον σύντροφό σου. Το έχετε άλλωστε ανάγκη και οι δύο τόσο εσύ όσο και αυτός. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου να ξέρετε ότι αυτή η περίοδος είναι καλή για να γνωρίσετε κάτι ενδιαφέρον. Το νου σας λοιπόν… αναπάντεχες καταστάσεις σας περιμένουν...

Επαγγελματικές

Στη εργασία σου θα μπορέσεις σήμερα να βρεις απαντήσεις σε θέματα που μένουν άλυτα εδώ και καιρό. Μάλιστα θα σου έρθουν σαν επιφοίτηση κάποιες σκέψεις που θα λειτουργήσουν καταλυτικά για τις λύσεις των προβλημάτων σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Μην κάνεις άσκοπα έξοδα γιατί αυτό θα αποβεί εις βάρος σου.