Στα Χανιά το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Μαίρη Τσώνη

10 Μαίου 2017 - 11:48 | Show Biz
Στα Χανιά το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Μαίρη Τσώνη

Την Πέμπτη 11 Μαϊου στο Ακρωτήρι Χανίων θα πουν το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Τσώνη φίλοι και συγγενείς. Εκεί θα είναι και η τελευταία κατοικία της της ηθοποιού και τραγουδίστριας που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών.

Η νεαρή ηθοποιός που έγινε γνωστή στο mainstream κοινό μετά τη συμμετοχή της στην βραβευμένη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου "Κυνόδοντας" είχε ήδη κατακτήσει την avant garde μουσική σκηνή ως μέλος του συγκροτήματος Μary & The Boy και vocalist στο μουσικό σχήμα Joalz.

H νεαρή καλλιτέχνης βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Ζωοδόχου Πηγής στη Εξάρχεια.

Αν και τα ακριβή αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά η Τσώνη έδινε τη δική της μάχη με τη χρόνια κατάθλιψη όπως αναφέρει στη συγκινητική ανάρτηση της στο Facebook η φίλη της, Lewsha Camille Simboura η οποία τη βρήκε νεκρή στο διαμέρισμά της.

Δεν το πιστεύω ότι μόλις βρήκα νεκρή την Μαίρη Τσώνη (διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό του Κυνόδοντα) στον 5ο όροφο. RIP. Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα. Ίσως θα μπορούσαμε να σε σώσουμε. Αισθάνθηκα ένοχη, ενώ έβλεπα τον Τζέιμς να σου παρέχει τις πρώτες βοήθειες (καρδιοαναπνευστική ανάνηψη). Έπρεπε να προσπαθήσω να σε βοηθήσω με την αρρώστια σου. Ήθελε να με βοηθήσει με την υποκριτική και είχε συμφωνήσει να παίξει σε μια ταινία μικρού μήκους που ετοίμαζα [...] Καμιά επιτυχία στον κόσμο δεν μπορεί να θεραπεύσει την κατάθλιψη" έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Lewsha Camille Simboura, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με το τραγούδι "Staring" του συγκροτήματος Μary & The Boy.

Συγκινητικό ήταν και το αντίο στην ταλαντούχα καλλιτέχνη από τη συνάδελφο της Βασιλική Τρουφάκου.

"Ομόψυχα από όλους μας αγαπήθηκε αυτό το κορίτσι. Ίσως γιατί δεν έκρυψε καθόλου το τι της συνέβαινε (Η ορθόδοξη κουλτούρα του πένθους που κουβαλάμε δίνει τουλάχιστον λίγο χώρο για τους εσταυρωμένους αυτής της ζωής). Συναντιόταν με την αλήθεια της, όπως και να έχει. Ίσως, πάλι γιατί ήταν στα αλήθεια πολύ ταλαντούχα.

Έφυγε, μάλλον, χτυπημένη από παράφορη δυστυχία σήμερα. Θα τη θυμόμαστε με αγάπη. Γειά σου, Μαίρη, κορίτσι μου" έγραψε στο Facebook.