Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 11/5/2017

11 Μαίου 2017 - 04:34 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 11/5/2017

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Πέμπτη

Κριός

Σήμερα, με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον Σκορπιό, επανεξετάζεις πολλά πράγματα στη ζωή σου και κυρίως την τακτική σου, που δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα δώσεις τέλος σε ό,τι σε εμποδίζει και θα κάνεις νέο ξεκίνημα, με περισσότερη οργάνωση αυτή τη φορά. Είσαι σίγουρος πλέον για αυτά που θες και γνωρίζεις τις δυνάμεις σου κι αυτό σε καθιστά δυναμικά και ιδιαίτερα αισιόδοξο για το μέλλον.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνεις πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες γιατί θα χαλάσεις το σημερινό σας βράδυ χωρίς πραγματικό λόγο. Εάν είσαι μόνος, άφησε την προσωπικότητά σου να κάνει το ερωτικό της θαύμα.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή σκέψη. Τα οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει. Ηρέμησε λίγο για να νιώσεις καλύτερα.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Σκορπιό, προβλέπεται ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σου και ίσως προκύψει κάποια αύξηση ή ακόμη και προαγωγή. Μην ενθουσιάζεσαι όμως υπερβολικά, γιατί μπορεί να κάνεις λάθη και να πέσεις σε παγίδες. Φρόντισε λοιπόν να παραμείνεις ρεαλιστής και επιστράτευσε τη σοφία και το ένστικτό σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά αφού η σημερινή Πέμπτη σου χαρίζει μια ακαταμάχητη γοητεία που κάνει θραύση όπου κι αν βρεθείς. Αν είσαι μόνος εκμεταλλεύσου το. Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις. Σε καλό θα σου βγει!

Επαγγελματικές

Μην αφήνεις τη δουλειά σου να σε κυριεύει. Βάλε ένα μέτρο και μην το παραβείς ό,τι κι αν γίνει. Τα οικονομικά σου είναι μέσα στα πράγματα που σε αγχώνουν, αλλά σύντομα θα βελτιωθούν αισθητά.

Δίδυμοι

Κοπιάζεις πολύ για να αλλάξεις τα πράγματα προς το καλύτερο, χωρίς όμως να βλέπεις ουσιαστικά αποτελέσματα. Σήμερα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Σκορπιό, όσο κι αν δε το πιστεύεις είσαι πολύ κοντά στο να τα καταφέρεις, γι’ αυτό μην παραιτείσαι και τα αφήσεις όλα να πάνε χαμένα. Ορισμένες παλιές υποθέσεις σου δεν έχουν κλείσει με τον τρόπο που θα έπρεπε κι αυτό μέσα σου σε ενοχλεί. Κάνε τώρα ό,τι δεν έκανες τότε, καθώς ποτέ δεν είναι αργά.

Αισθηματικές

Στη σχέση σου επικρατεί ηρεμία και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλά. Χρειάζεσαι χαλάρωση και λίγη ρομαντική ατμόσφαιρα και το σημερινό βράδυ θα την απολαύσεις στο έπακρο. Αν είσαι μόνος, φτιάξε τις συνθήκες που σε κάνουν να περνάς καλά. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είσαι καλά με τον εαυτό σου!

Επαγγελματικές

Απόφυγε να υπογράψεις συμφωνίες που θέλουν περισσότερη σκέψη στη δουλειά σου και βάλε ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς τώρα που έχεις καλή διάθεση.

Καρκίνος

Τα πράγματα γύρω σου κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, οπότε και οι δικές σου αντιδράσεις πρέπει να είναι το ίδιο γρήγορες, ώστε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Σκορπιό μην αφήσεις τα νεύρα σου να κυριαρχήσουν, γιατί θα πεις και θα κάνεις πράγματα που δε θες πραγματικά. Κινήσου με γνώμονα τη λογική και με ψυχραιμία θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου, για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σας. Αν είσαι μόνος, η παρουσία σου απόψε δε θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Απόφυγε τις οικονομικές συμφωνίες και κοίταξε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Αυτό θα διώξει μεγάλο μέρος της πίεσης που νοιώθεις.

Λέων

Η σημερινή σου ενέργεια και η τονωμένη σου αυτοπεποίθηση με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Σκορπιό θα σου δώσουν την απαραίτητη ώθηση να δρομολογήσεις όλα σου τα σχέδια και έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Μη φερθείς με τίποτα επιπόλαια και βιαστικά, και θα βγεις κερδισμένος. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και δώσε την ευκαιρία σε όσους σε νοιάζονται να σε βοηθήσουν. Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις αναμένεται να βελτιώσουν πολύ τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου. Μπορείς λοιπόν να δεις τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης. Αν πάλι είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Μην ξεχνιέσαι…

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να βγεις από το επαγγελματικό τέλμα, στο οποίο βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην τη διαταράξεις.

Παρθένος

Οι εξελίξεις το τελευταίο διάστημα κινούνται με απίστευτη ταχύτητα και είναι λογικό να έχεις βγει από το πρόγραμμά σου. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Σκορπιό, πάρε το χρόνο σου ώστε να ηρεμήσεις και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Έπειτα, φρόντισε με ψυχραιμία και συγκέντρωση να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου και να είσαι χαλαρός.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που σε προβληματίζουν, όσον αφορά τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και ειδικά αν είσαι μόνος σου, ρίξε το έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Βρες χρόνο να σκεφτείς κάποια πράγματα, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω.

Επαγγελματικές

Η δουλειά σου είναι σε καλή φάση και με αρκετές υποχρεώσεις να έχουν μπει σε σειρά. Φρόντισε κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν και μην αγχώνεσαι άδικα. Με λογική σκέψη και οργάνωση, όλα μπορείς να τα καταφέρεις.

Ζυγός

Σήμερα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Σκορπιό, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποστασιοποιηθείς λίγο από το κοινωνικό γίγνεσθαι, να σκεφτείς τι πραγματικά θες και να αναθεωρήσεις τις μεθόδους σου, προκειμένου να το αποκτήσεις. Μην το παρακάνεις όμως με την εσωστρέφεια, καθώς πρέπει να επιστρέψεις γρήγορα στην πραγματικότητα και να μη χάσεις τις εξελίξεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου δείξε όλη την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να είσαι σίγουρος ότι δε χρειάζεσαι τίποτε άλλο για να νιώσεις χαρούμενος. Οι συνθήκες είναι καλές και ειδικά εσύ που είσαι μόνος, θα νιώσεις βλέμματα θαυμασμού να σε συντροφεύουν απόψε.

Επαγγελματικές

Η δουλειά σου χρειάζεται οργάνωση, κάτι που έχασες τις προηγούμενες μέρες και σε έχει βγάλει από τους στόχους σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε πιέζουν.

Σκορπιός

Παλιές, άλυτες υποθέσεις έρχονται ξανά στην επιφάνεια σήμερα, με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, και σε αναγκάζουν αυτή τη φορά να τις κλείσεις οριστικά. Φρόντισε στο εξής να μην παραμερίζεις τα ζητήματά σου, αλλά να τα λύνεις στην ώρα τους. Περιόρισε την επιπολαιότητα και τον αυθορμητισμό σου, για να μην οδηγηθείς σε λάθος μονοπάτια και αποφάσεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σου. Εάν είσαι μόνος, κάνε την κίνησή σου σήμερα, γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε ακόμα καλύτερα αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Μην σε παίρνει από κάτω και κάνε ό,τι μπορείς για να μην ξοδεύεις άσκοπα.

Τοξότης

Η ημέρα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Σκορπιό, δε διευκολύνει ιδιαίτερα την επικοινωνία με τους γύρω σου, οπότε φρόντισε να μην προβείς σε συζητήσεις, που μπορεί να προκαλέσουν διαφωνίες και εντάσεις. Να είσαι ψύχραιμος σε κάθε περίπτωση και να διατηρείς διπλωματική στάση.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή περνάς μια όμορφη φάση, με κατανόηση και αγάπη να κυριαρχούν στο δεσμό σου. Κράτησε τη θετική σου διάθεση και απόλαυσε το σημερινό βράδυ με το σύντροφό σου ή αν είσαι μόνος, με αγαπημένους φίλους.

Επαγγελματικές

Βγάλε τη δυναμική σου πλευρά και δείξε τις ικανότητές σου στη δουλειά σου, με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου κατάσταση. Προσοχή στα έξοδά σου, γιατί η μέρα δεν προσφέρετει για οικονομικά ανοίγματα.

Αιγόκερως

Η μέρα θα είναι αρκετά ήρεμη. Αξιοποίησέ το αυτό και βρες την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη κάθε ζήτημα που κωλυσιεργούσε και σε άγχωνε. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα κρίνεις εκ νέου ορισμένα πρόσωπα και στο εξής θα είσαι πιο επιφυλακτικός. Ξέρεις πλέον πού βαδίζεις, έχοντας απόλυτη συναίσθηση του τι γίνεται γύρω σου και αυτό σε βοηθάει να είσαι χαλαρός.

Αισθηματικές

Τα αισθηματικά σου συνεχίζουν τη θετική τους πορεία και ειδικά σήμερα θα νιώθεις πολύ καλά και αυτό θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά στο σύντροφό σου. Να χαρείς μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σου είτε αν είσαι μόνος με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Το σημερινό βράδυ είναι άκρως ερωτικό και ρομαντικό!

Επαγγελματικές

Η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, αλλά με τις ικανότητες που έχεις εύκολα θα λύσεις σήμερα οποιοδήποτε πρόβλημα έχεις να αντιμετωπίσεις. Κάπως έτσι πρέπει να λύσεις και το πρόβλημα των οικονομικών σου, που εξακολουθεί να σε αγχώνει.

Υδροχόος

Η ημέρα σου, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο στον Σκορπιό, θα κυριαρχηθεί από πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και τα νέα δεδομένα θα σε κάνουν πολύ χαρούμενο. Μέσα σε αυτό το άκρως θετικό κλίμα, θα διεκπεραιώσεις όλες τις υποχρεώσεις σου και θα υιοθετήσεις άλλες τακτικές, πιο αποτελεσματικές. Μην αμφιβάλλεις στιγμή για τις κινήσεις σου, καθώς με την βοήθεια των πλανητών στο σύνολό τους, δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο λάθους ή αποτυχίας.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή, ο σύντροφός σου σου δείχνει την αγάπη του με κάθε δυνατό τρόπο και εσύ από τη μεριά σου μπορείς να απολαύσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ, είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος. Σε κάθε περίπτωση δείξε την συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός μπορείς. Ταιριάζει στην περίσταση.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και μπορείς να αισιοδοξείς για ένα καλύτερο μέλλον. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά και σου διώχνουν το άγχος που νιώθεις.

Ιχθείς

Σήμερα που τα πράγματα στη ζωή σου είναι πιο χαλαρά, αφιέρωσε χρόνο σε φιλικά και οικεία πρόσωπα που αντιμετωπίζουν προβλήματα και χρειάζονται τη βοήθεια και τη στήριξή σου. Αν κάπου αισθανθείς πίεση, μην πτοηθείς. Έχεις τη δυνατότητα και την υποχρέωση να σταθείς δίπλα τους, όσο κι αν κάποιες στιγμές νιώθεις ότι κουράζεσαι.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα. Αν βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με το σύντροφο σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μην απογοητευτείς. Σύντομα θα βρεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές. Σκέψου καλά την όποια πρόταση ή την όποια ιδέα προκύπτει και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, κυρίως στα άσκοπα έξοδα