Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 18/5/2017

18 Μαίου 2017 - 04:23 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 18/5/2017

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να μειώσετε το κενό που υπάρχει στην επικοινωνία σας με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας. Είναι προτιμότερο να μιλήσετε ξεκάθαρα γι' αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε. Μην αφήνετε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις να συσσωρεύονται.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε μακριά πρόσωπα από το παρελθόν, τα οποία προσπαθούν να μπουν στη σχέση σας. Τα εργασιακά σας θέματα πάνε από το καλό στο καλύτερο, γι' αυτό αποφύγετε οποιαδήποτε προστριβή με τους συνεργάτες σας, γιατί μπορεί να προκαλέσει ρήξη μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να έρθετε σε ισορροπία φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές ανάγκες σας. Είστε τόσο δοτικοί με τους άλλους που καταφέρνετε στο τέλος να ξεχνάτε και τον εαυτό σας. Μην κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ενώ μπορείτε να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μεγάλη ενέργεια και η ζωντάνια που έχετε αυτό το διάστημα θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο δραστήριοι και απαιτητικοί, τόσο με τους άλλους όσο και με τον ίδιο σας τον εαυτό, αφού σκοπός σας είναι να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ: Προτείνετε καινούργια σχέδια σε πρόσωπα με επιρροή μέσα από τον επαγγελματικό χώρο σας, έτσι ώστε να συνεχίσουν τα οικονομικά σας την ανοδική πορεία τους. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να σκεφτείτε με άνεση και να αποφασίστε να δράσετε επιδιώκοντας το καλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, ώστε να αλλάξετε τη ροή της καθημερινότητάς σας προς το καλύτερο. Φροντίστε την υγεία σας αλλά και την ομορφιά σας, ξεκινώντας με ένα πλάνο που θα περιλαμβάνει όλες τις σχετικές διαδικασίες.

ΖΥΓΟΣ: Οσοι από εσάς έχετε ένα πάγιο πρόβλημα τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να το αντιμετωπίσετε πιο σωστά. Επίσης, βάλτε μπρος τις διαδικασίες για να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι ή αποφασίστε τις φετινές διακοπές σας για να προσθέσετε ακόμα ένα συν στην ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε ενεργά μέρος στις εξελίξεις και μη μένετε απαθείς στα γεγονότα. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα δείτε ότι όλα θα πηγαίνουν προς το καλύτερο. Ωστόσο, για να μην μπλέξετε και βρεθείτε εκτεθειμένοι, θα πρέπει να προσέξετε το ενδεχόμενο να σας εξαπατήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, βάλτε τις σε προτεραιότητα και τακτοποιήστε τις εγκαίρως. Ορισμένες αλλαγές στον εργασιακό χώρο θα σας δώσουν ευκαιρίες να εξελιχθείτε. Μην επιτρέπετε σε επιτήδεια άτομα να εκμεταλλεύονται τη θέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντί να μένετε στάσιμοι σε αυτά που γνωρίζετε, κυνηγήστε αποφασιστικά τους στόχους σας. Μη δεσμεύεστε με υποχρεώσεις που δεν σας δίνουν τίποτα πέρα από καταπίεση. Στην εργασία σας φροντίστε να είστε καλά ενημερωμένοι για όλα τα δεδομένα που υπάρχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να είστε περισσότερο αγαπητοί προσπαθήστε να είστε πιο ρεαλιστικοί στην κρίση σας. Κάντε τις δουλειές σας με τάξη, ώστε να τις δείτε να ολοκληρώνονται το ταχύτερο δυνατόν. Οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να ανεβείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Επιθυμείτε να νιώσετε πιο ασφαλείς για το μέλλον σας, γι' αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις σας. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και μη τα βάζετε με άτομα που σχετίζονται με τον εργασιακό χώρο σας και είναι πιθανόν να τα χρειαστείτε στο μέλλον.