Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 19/5/2017

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 19/5/2017

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 

Κριός

Σήμερα κανόνισε να έχεις σωστούς στόχους γιατί τώρα θα είναι ο καιρός που θα έχεις όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι τέλεια. Φρόντισε να την εκμεταλλευτείς για να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό και να αναθερμάνεις τις σχέσεις εκείνες από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

 

Αισθηματικές

Πιθανώς μετά από κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό να οδηγηθείτε σε σύγκρουση για θέματα τα οποία ενδεχομένως σε ενοχλούν. Εσύ που βαδίζεις χέρι - χέρι με τη μοναξιά αυτό θα σταματήσει, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία που θα προέρχεται από φιλικούς σου κύκλους. Μάθε τώρα τους τρόπους για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Επαγγελματικές

Την εργασία σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα σου ανοιχτούν και άλλα θέματα, που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Μην διστάζεις να ζητήσεις από τους συναδέλφους σου να σε βοηθήσουν. Στα οικονομικά έχεις ανοίξεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά - σιγά να τις δρομολογείς.

Ταύρος

Σήμερα θα ήταν καλό να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλά τον πήχη των προσπαθειών σου και αυτό γιατί οι εκτιμήσεις σου πρέπει να επικεντρώνονται γύρω από την μείζονα θέματα που σε απασχολούν. Μη δίνεις σημασία σε άτομα που έχουν ως κύριο στόχο να σε βλάψουν.

Αισθηματικές

Μπορείς στα αισθηματικά σου να συζητήσεις με τον σύντροφο σου, γιατί φαντάζει να είναι η μόνη λύση σε αυτές τις περιστάσεις γκρίνιας και νεύρων και από τις δύο πλευρές. Επίσης η πλευρά σου θα πρέπει να δείξει περισσότερη κατανόηση γιατί σε έχει στηρίξει σε δύσκολες καταστάσεις. Εσύ που είσαι μόνος σου αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και αυτό που επιθυμείς θα έρθει.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου πρέπει να είσαι προσεκτικός και εγκρατής σε αυτά που λες και πράττεις. Οι πράξεις σου περνούν από "ακτίνες χ" και γι΄αυτό οφείλεις στον εαυτό σου να δώσεις ότι καλύτερο μπορείς. Στα οικονομικά σου πρόσεξε και μην ξεφύγεις από τον προκαθορισμένο προγραμματισμό σου.

Δίδυμοι

Με την αποφασιστικοτητά σου, τον δυναμισμό σου και την ενεργητικότητα σου, πετυχαίνεις πολλά και πρέπει αυτό να το εκμεταλλευτείς κατάλληλα, για να τελειώσεις θέματα του παρελθόντος που σε προβλημάτιζαν. Δώσε τέλος στις παρεξηγήσεις στα πρόσωπα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές

Βρες άκρη με τον σύντροφό σου γιατί οι καταστάσεις έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει η μη σωστή επικοινωνία. Εσύ που είσαι αδέσμευτος πρέπει να αγαπήσεις τον εαυτό σου παραπάνω και έπειτα να δείς πως θα κυνηγήσεις αυτό που πραγματικά θες. Η ζωή έχει γυρίσματα να το θυμάσαι.

Επαγγελματικές

Σήμερα με το έτερον ήμισυ θα περάσετε τέλεια. Αφιερώνετε χρόνο ο ένας στον άλλον και αυτό σας δένει ακόμη περισσότερο. Με αυτή την ευκαιρία εξαφανίζονται και οι όποιες μικροπαρεξηγήσεις είχαν γίνει μεταξύ σας. Στους μοναχούς του παραπάνω ζωδίου, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με περισσότερη υπομονή και θετική διάθεση αλλιώς δεν πρόκειται να καταλάβετε τι πραγματικά πάει στραβά.

Καρκίνος

Νιώθεις να πνίγεσαι από τις υποχρεώσεις και τη συνεχή πίεση που σου ασκούν τα πρόσωπα που στηρίζονται σε σένα. Πρέπει να αποσυμπιεστείς και να δράσεις πιο χαλαρά διότι έτσι δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη.

Αισθηματικές

Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίσει κάπως. Εσύ που η μοναξιά δεν λέει να φύγει από την ζωή σου, ετοιμάσου να έχεις μία θετική γνωριμία που θα από σένα εξαρτάται, κατά πόσο θα το προχωρήσεις ή όχι.

Επαγγελματικές

Μπορείς να δώσεις λύσεις σε πολλά προβλήματα στην δουλειά σου και γι΄αυτό πρέπει να φανείς αντάξιος των προσδοκιών, που ο ίδιος έχεις δημιουργήσει γύρω από το όνομα σου. Στα οικονομικά σου μην βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού διότι τα έχεις όλα σε μία ρέγουλα και αν παρεκκλίνεις από εκεί, είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσεις προβλήματα.

Λέων

Οργάνωσε την μέρα σου με ευθύνη και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να λειτουργήσουν προς όφελός σου. Θα δεις σιγά-σιγά ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα, λύνονται με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές

Σήμερα, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφο σου, αν ηρεμήσεις λίγο το μυαλό σου και δεν αγχώνεσαι με καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία για την σχέση σου. Εσύ που είσαι μοναχικός καβαλάρης ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσεις λίγο τις απόψεις σου για τον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου και να αλλάξεις την τακτική που ακολουθείς. Να ξέρεις ότι υπάρχει τρόπος να γνωρίσεις το μισό σου και να γίνεις ευτυχισμένος.

Επαγγελματικές

Στην δουλειά σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Έχεις κάνει αρκετά έξοδα που τώρα θα κληθείς να τα τακτοποιήσεις. Οι επαφές σου με τους συνεργάτες σου πρέπει να είναι θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες και ειλικρινείς. Πρόσεξε τους άσκοπους εκνευρισμούς...

Παρθένος

Μην αφήνεις τις καταστάσεις να περνάνε χωρίς να συμμετέχεις και εσύ. Μπορείς να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες. Το οικογενειακό περιβάλλον αλλά και οι φίλοι μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Αυτός ο καιρός είναι κατάλληλος, για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες, σχετικά με θέματα που σε κουράζουν.

Αισθηματικές

Οι στιγμές με το σύντροφό σου αυτές τις μέρες είναι καταπληκτικές. Όμως πρέπει να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στην σχέση και να φέρεις στην επιφάνεια μόνο ευχάριστα θέματα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, μην σε προβληματίζει η στασιμότητα που μπορεί να υπάρχει αυτή την στιγμή, γιατί όλοι οι καλοί οιωνοί είναι στο πλάι σου και θα σου χαρίσουν μία πολύ όμορφη γνωριμία. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές

Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που σου φέρνουν πίσω τα σχέδια σου και δεν σε αφήνουν να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν και θα μπορείς να κάνεις τους προγραμματισμούς σου.

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια που έχεις θέσει, γιατί με την πορεία που ακολουθείς, είναι ζήτημα χρόνου να φτάσεις στην επιτυχία κάνοντας αυτούς που νοιάζονται για σένα να πετάξουν στα ουράνια...

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, και φρόντισε να μιλήσεις μαζί του, για να σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις σχετικά με την συμπεριφορά του απέναντι σου το τελευταίο διάστημα. Εσύ που ακόμα κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου να ξέρεις ότι αν αυτό το διάστημα βγεις περισσότερο, έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις το πρόσωπο των ονείρων σου. Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα το αποψινό βράδυ λοιπόν στα ερωτικά σου;

Επαγγελματικές

Μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην εργασία σου και η ετοιμότητα σου αυτή θα σε βγάλει σήμερα από κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που θα προκαλέσουν οι ανταγωνιστές σου. Καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω.

Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου και με την βοήθεια του θα μπορέσεις να δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

Αισθηματικές

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στον σύντροφο σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Προσπάθησε λοιπόν σήμερα να ξεμπερδεύεις μία ώρα αρχύτερα από τις υπόλοιπες ευθύνες σου και να γυρίσεις σπίτι νωρίτερα ώστε να περάσεις περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο μαζί του. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί περάστε ένα όμορφο βράδυ με την παρέα σας και χαλαρώστε. Θα σας κάνει καλό. Πότε και πού θα συναντήσεις το άτομο που θα αναστατώσει την καρδιά σου;

Επαγγελματικές

Η σημερινή μέρα θα κυλήσει ήρεμα στη δουλειά σου. Μην έχεις λοιπόν ανασφάλειες για τα επαγγελματικά σου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά.

Τοξότης

Ένα καλό μάθημα που έχεις πάρει από αυτή τη ζωή είναι ότι ο άνθρωπος πρέπει να στηρίζεται στα πόδια του. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που μπορεί να είσαι. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, να προγραμματίσεις καλύτερα τα ζητήματα σου και τότε θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για σένα αλλά και για όλους αυτούς που αγαπάς.

Αισθηματικές

Σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και βεβαίως να του αναλύσεις τις ανασφάλειές σου για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μην δίνεις άλλες αναβολές και ανακούφισε την ψυχή και το μυαλό σου, συζητώντας μαζί του, γιατί στο τέλος θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προτιμήστε αυτό το βράδυ να κουράρετε τον εαυτό σας και μην χάνετε το χρόνο σας σε καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Αναπάντεχα γεγονότα σε περιμένουν το αποψινό βράδυ που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Επαγγελματικές

Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πάνε πολύ καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Αιγόκερως

Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μην παραμένεις σε παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές

Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στην σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για τον σύντροφο σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η μέρα θα σου δώσει μεγάλη γοητεία και ερωτισμό και εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία. Μάθε πως πρέπει να δράσεις για να έρθει η ώρα η καλή και για σένα

Επαγγελματικές

Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον χώρο της εργασίας σου. Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη σήμερα, από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις. Στα οικονομικά σου με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος

Σήμερα καλό είναι να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Επιπλέον χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν και πρέπει με κάποιο τρόπο να περάσεις και στους συνεργάτες σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να τελειώσεις από πολλές εκκρεμότητες που έχεις συσσωρεύσει στο πίσω μέρος του μυαλού σου και σε αγχώνουν ακόμη.

Αισθηματικές

Στα συναισθηματικά σου υπάρχει μεγάλη ένταση από συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφο σου. Εσύ όμως προσπάθησε να μην εκνευριστείς. Μάθε ότι η ζωή θέλει ηρεμία και υπομονή. Όσο για σένα που διανύεις ερωτικές μοναξιές, φρόντισε να κινηθείς άμεσα και μην τεμπελιάζεις, γιατί οι οιωνοί για να συναντήσεις το έτερον σου ήμισυ, είναι καλοί. Ποια γνωριμία-συνάντηση έρχεται να σε αναστατώσει και να σου δώσει ελπίδες για ένα όμορφο μέλλον;

Επαγγελματικές

Σήμερα φίλε Υδροχόε η δουλειά θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, πριν απαντήσεις να την μελετήσεις πολύ καλά.

Ιχθείς

Σήμερα φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα που μπορεί να ακούσεις ή να πέσουν στην αντίληψή σου. Μπορείς να καταστρώσεις ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές

Σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις που έχεις. Εσύ που ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου σου, θα δεις ότι αυτή την περίοδο θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου, θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά, πολύ κούραση, αλλά και εσύ θα νιώθεις ότι μερικά πράγματα δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που θα ήθελες. Μπορείς να βάλεις ένα καλό προγραμματισμό, ώστε να ισορροπήσεις κάπως την κατάσταση. Μην κάνεις υπερβολικά έξοδα γιατί θα χάσεις το λογαριασμό και μετά θα είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη με τα θέματά σου..

Το διαβάσαμε στο TLife.gr


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: