Επικαιρότητα:

Αγνώριστος ο Στέλιος Διονυσίου: Έχω χάσει 28 κιλά

20 Μαίου 2017 - 07:09 | Show Biz
Αγνώριστος ο Στέλιος Διονυσίου: Έχω χάσει 28 κιλά

Στέλιος Διονυσίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό» και αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε. 

«Έχω χάσει 28 κιλά! Ξεκίνησα το πρώτο σκέλος, έχασα 20, ξαναξεκίνησα και έχασα κι άλλα! Στα αυτάκια μου μέσα έχω ακόμη βελονίτσες, έτσι ώστε να μην έχω την αίσθηση της πείνας! Αυτά που τρως άντε να είναι 500 θερμίδες!», είπε αναφερόμενος στην εντελώς διαφορετική εμφάνισή του.

Και συνέχισε: «Συνάντησα τον Ρέμο στο αεροδρόμιο, και είχε ξεκινήσει την ίδια δίαιτα, και μου έδωσε τηλέφωνο και ξεκίνησα! Η μαμά μου λέει να σταματήσω και ότι φτάνει!».

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο τραγουδιστής, το να μπει στη διαδικασία να χάσει κιλά ήταν κάτι που του ζητούσαν και τα παιδιά του. «Ήταν και τα παιδιά μου ένας λόγος που αδυνάτισα, γιατί και τα παιδιά μου έλεγαν ότι πρέπει να κάνουμε κάτι για την κοιλιά».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο διαζύγιό του. «Πήρα ένα πολιτισμένο διαζύγιο, αλλά σκέφτομαι λίγο πώς θα αντιδράσουμε αν και εφόσον κάποιος επιχειρήσει να ξαναφτιάξει τη ζωή του, ο άντρας του σπιτιού να δίνει συμβουλές στα δικά μου παιδιά, μπορεί να με πιάσει μια τρέλα, αλλά εντάξει, θα το δούμε! Πήγα μέχρι τη Λαμία και έκλαιγα σε όλη τη διαδρομή όταν τους πήγα στο αεροδρόμιο!» είπε.