Μπουρδούμης: Η ρομαντική πρόταση γάμου στη Βενετία και η... ατυχία τους

20 Μαίου 2017 - 08:21 | Show Biz
Μπουρδούμης: Η ρομαντική πρόταση γάμου στη Βενετία και η... ατυχία τους

Πριν καν γιορτάσουν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου πήραν την απόφαση να παντρευτούν καθώς η τελευταία είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπηµένος της, στην απόλυτα ρομαντική Βενετία, όπου βρέθηκαν για πέντε ηµέρες.

Η όμορφη δημοσιογράφος είπε το “ναι” και με την επιστροφή τους στην Ελλάδα ξεκίνησαν οι προετοιμασίες. Βέβαια, όπως παραδέχεται η ίδια είχε υποψιαστεί ότι σε αυτό το ταξίδι ο αγαπημένος της είχε κάτι ετοιμάσει για εκείνη.

«Μου είχε κάνει κάποιους υπαινιγμούς πριν φύγουμε. Το είχα υποπτευθεί» ανέφερε μιλώντας στην κάμερα του Happy Day. Ομως, αν και ο Μπουρδούμης είχε σχεδιάσει να της κάνει πρόταση γάμου μέσα στη γόνδολα, μια μικρή ατυχία τους χάλασε τα σχέδια. Αυτή η ατυχία δεν ήταν άλλη από τη βροχή, η οποία δεν επέτρεψε στον Αλέξανδρο να κάνει την πρόταση που είχε σχεδιάσει.

Η πρόταση γάμου δεν έγινε σε γόνδολα γιατί τελευταία στιγμή έβρεξε. Του είπα όμως να μην στεναχωριέται γιατί όταν βρέχει είναι για καλό. Ήταν λίγο πιο προσωπική η στιγμή», είπε η ίδια. 

Όσο για το πότε θα γίνει ο γάμος, η Αλεξάνδρα επιβεβαίωσε ότι αυτό μπορεί να συμβεί και τον Σεπτέμβριο αν προλάβουν τις προετοιμασίες. «Ένας γάμος θέλει πολλά πράγματα για να γίνουν και είμαστε δύο άνθρωποι που δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αλλιώς δεν βιαζόμαστε», είπε.

Οσο για το νυφικό, είπε ότι δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο, αλλά το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κάνει ανοιχτό γάμο αλλά χωρίς κάμερες και φωτογράφους. «Θα έρθει κόσμος, αλλά αν μιλάμε για κάμερες και φωτογράφους νομίζω πως όχι», τόνισε.

Δείτε το βίντεο που είχε ανεβάσει η ίδια στο instagram, γράφοντας στη λεζάντα: Ζω ένα παραμύθι!

 

I'm in ???? with a fairytale! @abourdoumis #andIdontcareifIlosemymind #retrovenezia #wheninvenice???????? #placeswelove #takemebackkk

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Chatzigeorgiou (@alexahadji) στιςΑπρ 29, 2017, 11:37πμ PDT