Επικαιρότητα:

Ορέστης Τσανγκ: Με αυτό τον παίκτη δεν θα έκανε ποτέ παρέα εκτός Survivor

21 Μαίου 2017 - 13:04 | Show Biz
Ορέστης Τσανγκ: Με αυτό τον παίκτη δεν θα έκανε ποτέ παρέα εκτός Survivor

Ο Ορέστης Τσανγκ παρέμεινε στο Survivor για τρεις μήνες και αναρωτιέμαι αν σκέφτηκε κάποια στιγμή να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης. «Είχα μεγάλα αποθέματα υπομονής, ειδικά όταν δεν τα πήγαινα καλά με όλους. Έφτασα στα όριά μου κατά 60-70%, αλλά είχα πολλά ακόμα να δώσω. Ένα περιστατικό που με έκανε να χάσω την υπομονή μου ήταν όταν έχασε η ομάδα μας και κάποιοι από τους συμπαίκτες μου υποστήριξαν πως ήμασταν άτυχοι και για αυτόν το λόγο χάσαμε. Στον αθλητισμό η λέξη “τύχη” είναι απλά ένα άλλοθι για να δικαιολογήσεις την ήττα σου. Όταν, όμως, κατάλαβα πως ορισμένες συμπεριφορές δεν αλλάζουν, ηρέμησα» εξηγεί.

Η δική μου στρατηγική ήταν πάντα υπέρ της ομάδας. Από την αρχή του παιχνιδιού είχα ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψης. Πάντα ψήφιζα με ένα ποσοστό 60% την απόδοση στα αγωνίσματα, ένα 25% τη συμπάθεια και ένα 15% τη συμβίωση στη παραλία. Κάποια στιγμή παρατήρησα πως ο Κώστας ο μισθοφόρος με ψήφισε γιατί απλά δεν με συμπαθούσε. Τον ψήφισα και εγώ και ήταν η μόνη φορά που πήγα σε ψηφοφορία με διαφορετικά κριτήρια από αυτά που σου είπα.

Με τον Κώστα, ενώ ήμασταν στην ίδια ομάδα, αισθάνομαι πως δεν είχαμε κοινό συμφέρον και είναι ένα άτομο με το οποίο δεν θα έκανα παρέα εκτός παιχνιδιού».