Δημήτρης Μακαλιάς: Πώς έμαθε ότι η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι έγκυος και η αντίδρασή του

22 Μαίου 2017 - 04:42 | Show Biz
Δημήτρης Μακαλιάς: Πώς έμαθε ότι η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι έγκυος και η αντίδρασή του

Πρώτη φορά γονείς θα γίνουν σε λίγους μήνες ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο ηθοποιός αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο η σύζυγός του του ανακοίνωσε τα ευχάριστα, αλλά και το αν έχουν μάθει το φύλο του μωρού.

«Το περιμένουμε σε τέσσερις μήνες, η Αντιγόνη διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αν όλα πάνε καλά, σε λίγο καιρό θα έρθει στον κόσμο το μωρό. Φοβάμαι λίγο να βλέπω το μέλλον από τόσο νωρίς. Προσπαθώ να είμαι θετικός, έχω πάντα άγχος άλλα, αν όλα πάνε καλά, σε λίγους μήνες θα είμαστε γονείς», λέει, στο περιοδικό Λοιπόν, ο Δημήτρης.

Περιγράφοντας τη στιγμή που η Αντιγόνη του είπε ότι είναι έγκυος αναφέρει πως «μου το ανακοίνωσε στο σπίτι, όπου με περίμενε. Μου έκανε ένα δώρο και μου το είπε. Δηλαδή, μέσω του δώρου κατάλαβα αμέσως ότι περιμένουμε παιδάκι! Ήταν ένα δώρο που συμβόλιζε την εγκυμοσύνη της». «Ήταν κάτι που θέλαμε, όποτε δεν με ξάφνιασε. Ήταν μια μοναδική στιγμή να συμβαίνει αυτό που είχες ονειρευτεί και ήθελες πολύ. Φοβερή στιγμή, με συγκίνηση, ζεστασιά και ιδιαίτερα συναισθήματα», λέει για την αντίδρασή του.

«Στην αρχή δεν το λέγαμε, αργήσαμε να το πούμε και στους γονείς μας, μας πήρε λίγο καιρό. Eίμαστε λίγο φοβητσιάρηδες, χρειαστήκαμε χρόνο για να το επικοινωνήσουμε στον υπόλοιπο κόσμο, το κρατήσαμε στην αρχή για εμάς», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ενώ αποκαλύπτει πως «το φύλο του μωρού δεν το έχουμε δει ακόμα, δεν το ξέρουμε. Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ, δεν με απασχόλησε, ούτε και τώρα. Θέλω μόνο να είναι γερό, ένα υγιές παιδί και τίποτε άλλο. Αυτό είναι το μόνο μου άγχος. Δεν με απασχολεί καθόλου το φύλο!».