Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 23/5/2017

23 Μαίου 2017 - 04:48 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 23/5/2017

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη

Κριός

Κάτι καινούργιο και αναπάντεχο φαίνεται στον ορίζοντα. Αφοσιώσου με πάθος στα νέα δεδομένα που αρχίζουν στη ζωή σου και μην ασχολείσαι με περασμένες υποθέσεις που σε στενοχωρούν. Αντιμετώπισε με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην δυσπιστήσεις πριν δεις καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Ο καλύτερος σύμβουλος είναι η χαρά η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός, προκειμένου να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και έτσι να αλλάξει η καθημερινότητά σου ρυθμούς.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, είναι χρήσιμο να πεις στον σύντροφο σου, οτιδήποτε σε απασχολεί και με αυτό τον τρόπο θα καμφθεί η ανυπομονησία σου να τα βγάλεις από μέσα σου. Βέβαια αυτός θα σε κάνει να ξεστομίσεις και πράγματα που πολύ πιθανό να τον πληγώσουν. Να ελέγχεις λοιπόν τα λεγόμενα σου για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Οι αδέσμευτοι Κριοί να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες γιατί οι πιθανότητες να συναντήσετε αυτό το βράδυ το άλλο σας μισό, είναι επικίνδυνα πολλές!

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι θετικά και θα έχεις μια μεγάλη επιτυχία. Μπορείς να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν στασιμότητα. Υπάρχει πρόβλημα με τα οικονομικά σου, αφού συνεχώς προστίθενται νέα έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα μέχρι τουλάχιστον να βρεις την άκρη ώστε να εξισορροπούνται τα έσοδα με τα έξοδα.

Ταύρος

Η θετική σου ενέργεια θα σε βοηθήσει να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Δώσε προτεραιότητα στις σημαντικές υποχρεώσεις σου και διατήρησε σωστά τις ισορροπίες. Το αποψινό βράδυ σου μπορείς να το περάσεις με φιλικά σου άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά και θα σε κάνουν να νιώσεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, η καλή σου διάθεση και η ενεργητικότητά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και θα αλλάξουν ιδιαίτερα ευχάριστα το κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου με το σύντροφό σου. Εσύ που αναζητάς την ερωτική συνύπαρξη και δεν την έχεις βρει ακόμη, πρέπει να τολμήσεις να εκμυστηρευθείς τα συναισθήματα σου στο πρόσωπο που σου αρέσει και αν δεις ότι δεν υπάρχει το αντίστοιχο ενδιαφέρον, να πάρεις θάρρος και να στοχεύσεις στους επόμενους ερωτικούς στόχους. Ποια γνωριμία έρχεται λοιπόν να σε αναστατώσει;

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου πρέπει να επικεντρωθείς με αγάπη και μεράκι σε αυτό που κάνεις, γιατί κάποιες ατασθαλίες που θα γίνουν θα σε αποσπάσουν. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή σήμερα που έχει σχέση με έξοδα γιατί τα οικονομικά σου δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και απαιτούν ιδιαίτερη διαχείριση

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα είναι πολύ σοβαρή λόγω των θετικών συγκυριών που συμβαίνουν και βεβαίως πρέπει να εκμεταλλευτείς για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Η οικογένειά σου καθώς και οι αγαπημένοι σου φίλοι χρειάζονται σήμερα την προσοχή σου, γιατί να ξέρεις ότι θα σου παραπονεθούν αφού δεν διαθέτεις τον απαραίτητο χρόνο για αυτούς.

Αισθηματικές

Η απομάκρυνση από το σύντροφό σου δεν ενδείκνυται τη σημερινή μέρα αφού μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει. Αντί να απομακρύνεσαι, σκέψου τρόπους για να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα και να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο σου. Για σένα που είσαι μοναχικός καβαλάρης, να ξέρεις ότι η ημέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για την ερωτική σου ζωή με ένα νέο πρόσωπο που θα εισβάλλει σα σίφουνας σε αυτή. Κάνε λοιπόν αυτό που πρέπει προκειμένου να δράσεις με το σωστό τρόπο για να αλλάξεις το κλίμα στα ερωτικά σου.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, αλλά και σωστούς τρόπους αν θέλεις να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις και μην κάνεις σπατάλες.

Καρκίνος

Σήμερα έχεις εύνοια και μπορείς να γίνεις πιο διαλλακτικός στα θέλω σου και στις διεκδικήσεις σου, με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Άλλωστε και οι πλανήτες εξομαλύνουν την επικοινωνία με τους γύρω σου και είναι μόνο στο χέρι σου οι κινήσεις εντυπωσιασμού που θα πάνε βήμα βήμα τη ζωή σου στην τελειότητα.

Αισθηματικές

Όλα μπορούν να συμβούν σήμερα στη σχέση σου και καλά αλλά και κακά γεγονότα. Είναι απαραίτητο λοιπόν να κουβεντιάσεις, να ανοίξεις την καρδιά σου και να βάλεις και εσύ λίγο νερό στο κρασί σου όσον αφορά το έτερον ήμισυ. Η μέρα φέρνει μεγάλη ερωτική εύνοια για φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες και στους ελεύθερους εκπρόσωπους του ζωδίου σου. Κάτι αναπάντεχο θα συμβεί το αποψινό βράδυ που θα σου αλλάξει όλη τη μετέπειτα πορεία σου στα ερωτικά.

Επαγγελματικές

Μπορείς στην εργασία σου σήμερα να είσαι πιο διαλλακτικός και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την εξέλιξη της. Οι κρίσεις και οι συμβουλές τους θα σου φανούν πολύτιμες στην αναποφασιστικότητα σου. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να αποφύγεις τις σπατάλες έτσι ώστε να μπορέσεις να κινηθείς καλύτερα.

Λέων

Φρόντισε σήμερα να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Έχεις την ανάγκη να ασχοληθείς με χαζά για τους άλλους πράγματα και αυτό θα στο υποδείξουν σαν κάτι που θα πρέπει να διορθώσεις. Αν έχεις κουραστεί από νοητική εργασία, δώσε στον εαυτό σου το περιθώριο να ξεκουραστεί και μην πιέζεσαι.

Αισθηματικές

Στην ερωτική σου ζωή, η αυξημένη σου λίμπιντο σε σπρώχνει να κυνηγήσεις το σεξ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και φυσικά έρχονται και γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να το κάνεις, μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Αυτό τονώνει την αυτοπεποίθησή σου και σου δημιουργεί μια επιφανειακή αίσθηση ασφάλειας και ικανοποίησης. Για να αισθανθείς την πληρότητα που επιθυμείς όμως, χρειάζεται πρώτα να καταλήξεις στο τι είδους σύντροφο και σχέση θέλεις.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σχέδια σου βρίσκονται σε καλό δρόμο… μη δημιουργείς εμμονές και δε βλέπεις τίποτα άλλο εκτός… από τους στόχους σου. Οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές χρειάζονται προσοχή. Εύκολα μπορείς να παρασυρθείς σε καθόλου ευχάριστες καταστάσεις.

Παρθένος

Απόφυγε εντάσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις και μπες λιγάκι στη θέση τους. Κρύψε σήμερα τις όποιες ανασφάλειες σου και μην τις αφήνεις να σε κλείνουν ή, να δυσκολεύουν τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές

Πρόσθεσε διασκέδαση και ψυχαγωγία στη σχέση με το σύντροφο σου και μην την αφήνεις να τελματώνει. Διώξε απ’ το μυαλό σου καχύποπτες σκέψεις εις βάρος του ερωτικού σου συντρόφου. Πριν του καταλογίσεις ευθύνες, ανάλαβε τις δικές σου. Τη βραδιά αφιέρωσε τη σε αυτόν και κατανόησε τις ανάγκες του. Εσύ που είσαι μόνος σου βγες έξω και διασκέδασε. Μην αγχώνεσαι, ότι είναι να γίνει θα γίνει χωρίς άγχος γιατί μόνο καταστροφικό είναι.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου θέλουν λίγη παραπάνω προσοχή, γιατί κινδυνεύεις να βρεθείς σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Αναθεώρησε τον τρόπο που σκέφτεσαι πριν αποφασίσεις, διότι ίσως η σκέψη σου να είναι θολωμένη τελευταία. Έτσι, θα επανορθώσεις παλιά λάθη και δύσκολα θα τα επαναλάβεις.

Ζυγός

Το ενδιαφέρον σου αυτές τις μέρες θα μονοπωλείται από ζητήματα οικονομικής φύσεως και καλά θα κάνεις να δώσεις όλη την προσοχή που απαιτείται, ώστε να δώσεις τις καταλληλότερες λύσεις στα προβλήματα που έχουν προκύψει. Θα πρέπει να δράσεις άμεσα και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες ή ακόμη και να οργανώσεις ένα καλό πρόγραμμα διαχείρισης των χρημάτων σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, θα έρθεις αντιμέτωπος με δυσκολίες συνεννόησης με το σύντροφό σου και θα πρέπει να επιστρατεύσεις την υπομονή και τη διπλωματία σου, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Προσπάθησε εσύ που είσαι μόνος σου να αποκτήσεις λίγο παραπάνω αισιοδοξία καθώς δεν πρέπει να σου βγαίνει σε καλό που αγχώνεσαι.

Επαγγελματικές

Όσον αφορά τα εργασιακά σου, φρόντισε να αλλάξεις στάση και τακτική και να ασχολείσαι μόνο με τα σημαντικά και ουσιώδη. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και να είσαι σίγουρος πως θα καταφέρεις πολλά πράγματα. Να θυμάσαι ότι μόνο με κόπο και σκληρή δουλειά η επιτυχία θα είναι σίγουρη και κυρίως θα κρατήσει. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να γίνεις πιο φειδωλός, γιατί είσαι αρκετά επιρρεπής σε αλόγιστες σπατάλες, που σε φέρνουν διαρκώς σε αδιέξοδο.

Σκορπιός

Η αποφασιστικότητα και η ενέργειά σου είναι στα ύψη, ώστε να αποφασίσεις να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις ή ακόμη και να απαλλαγείς οριστικά από κάποιες, αφού σε δυσκόλευαν και σε πίεζαν πολύ σε καθημερινό επίπεδο.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή, θα ακούσεις σήμερα παράπονα από τον σύντροφό σου, που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σας. Σκέψου αν έχει δίκιο, πριν εκνευριστείς. Εάν ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου σου, βρες πάλι το χαμόγελό σου για να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που θέλεις και μην περιμένεις πάντα από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα προσέγγισης. Άλλωστε δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Επαγγελματικές

Τόλμησε να βγεις από το λήθαργό σου και να κάνεις δυναμικά ξεκινήματα στη δουλειά σου, που θα σε πάνε ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Επιστράτευσε την τετράγωνη λογική σου και μην μπαίνεις σε δεύτερες σκέψεις για τις αποφάσεις σου, αφού κάνεις το σωστό. Τα οικονομικά σου χρειάζονται πολύ καλό προγραμματισμό, προκειμένου να καταφέρεις να ορθοποδήσεις.

Τοξότης

Μπορεί να θελήσεις να απομονωθείς για κάποιους λόγους που δεν είναι σοβαροί, αλλά πολύ πιθανόν να σου έχουν χαλάσει την διάθεση. Πολύ σύντομα θα μπορέσεις να δεις τις προσπάθειες σου να ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο. Προσοχή στην υγεία που την έχεις αμελήσει.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στον σύντροφό σου γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια και να προκαλέσεις άθελα σου ανεπανόρθωτη ζημιά στην σχέση σου. Αξιοποίησε τη μέρα για να έρθεις κοντά του, αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη την ερωτική σου ευτυχία, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου χωρίς εγωισμούς και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικές

Όσον αφορά τα εργασιακά σου, φρόντισε να αλλάξεις στάση και τακτική και να ασχολείσαι μόνο με τα σημαντικά και ουσιώδη. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και να είσαι σίγουρος πως θα καταφέρεις πολλά πράγματα. Να θυμάσαι ότι μόνο με κόπο και σκληρή δουλειά η επιτυχία θα είναι σίγουρη και κυρίως θα κρατήσει. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να γίνεις πιο φειδωλός, γιατί είσαι αρκετά επιρρεπής σε αλόγιστες σπατάλες, που σε φέρνουν διαρκώς σε αδιέξοδο.

Αιγόκερως

Μπορεί να δείς κάποια θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά να φρενάρουν ξαφνικά, ενώ είχαν μία πολύ καλή άνοδο. Επίσης πολύ πιθανόν να μην μπορέσεις σήμερα να δείς με πολύ ηρεμία ένα οικογενειακό θέμα. Απλούστεψε σήμερα αυτά που θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις καθώς η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή μέρα κι εσύ απολαμβάνεις την αγάπη του συντρόφου σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με την μοναξιά σου, άφησε τον ερωτισμό σου ελεύθερο και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται περισσότερη δουλειά και προσοχή, οπότε ανασκουμπώσου και δρομολόγησε σχέδια και αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν να σημειώσεις την απαραίτητη άνοδο, ώστε να είσαι ικανοποιημένος. Έχε απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, και η επιτυχία θα είναι δεδομένη.

Υδροχόος

Σήμερα ο εκνευρισμός σου θα είναι έντονος, καθώς ζητήματα σημαντικά για το μέλλον σου, κωλυσιεργούν και σε κρατούν στάσιμο. Έχεις όμως μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτήν την κατάσταση, αφού παραμένεις απαθής και δε δραστηριοποιείσαι όσο θα έπρεπε για να δώσεις λύσεις στις προβληματικές καταστάσεις που έχουν προκύψει.

Αισθηματικές

Τα αισθηματικά σου, πάνε πολύ καλά και μπορείς να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου ειδικά για θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή. Εάν παραμένεις αδέσμευτος, κάποιο άτομο από το παρελθόν σου ίσως κάνει σήμερα δυναμική εμφάνιση. Αν αυτή η επαφή σου χαλάει τη διάθεση, απόφυγε να βρεθείς μαζί του και κοίταξε μπροστά.

Επαγγελματικές

Στην δουλειά σου, ο δυναμισμός που θα έχεις θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν. Τα επιχειρήματα που θα έχεις για να αντιμετωπίσεις τους ανταγωνιστές σου θα εκτιμηθούν και με το παραπάνω από τους συναδέλφους και συνεργάτες σου. Στα οικονομικά συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.

Ιχθείς

Σήμερα θα συναντηθείς με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν ειλικρινά. Ένα όμορφο λοιπόν διάλειμμα από την καθημερινή σου ένταση θα είναι η μέρα αυτή. Συμφωνίες που θα γίνουν σήμερα θα έχουν το αποτέλεσμα που επιδιώκεις, ενώ νομικές υποθέσεις παίρνουν θετική εξέλιξη.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς, άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες με τον σύντροφο σου. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα που θέλεις να του δώσεις.

Επαγγελματικές

Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις και μπες λιγάκι στη θέση των συναδέρφων σου. Η κοινωνικότητα σου μπορεί να φέρει ευκαιρίες και λύσεις. Μην κλείνεσαι λοιπόν στον εαυτό σου και όσο κι αν σου φαίνεται αγγαρεία… αφιέρωσε χρόνο σε νέες συνεργασίες που σίγουρα θα σου αποφέρουν κέρδος.