Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Το νησί που θα παντρευτούν και οι κουμπάροι του ζευγαριού

25 Μαίου 2017 - 04:38 | Show Biz
Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Το νησί που θα παντρευτούν και οι κουμπάροι του ζευγαριού

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 10 Ιουνίου, στη Σαντορίνη – και όχι στην Αντίπαρο όπως ήθελαν τα δημοσιεύματα -.

Η ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ έχει φροντίσει κάθε λεπτομέρεια παρά την εγκυμοσύνη της και όλα είναι σχεδόν έτοιμα για το ευτυχές γεγονός.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι τρεις και ο γάμος θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, την κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας θα τους παντρέψουν η αδελφή του Κώστα, Αλεξία Μπακογιάννη, και δυο καλοί φίλοι του ζευγαριού – μια φίλη της και ένας φίλος του αντίστοιχα.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και σχεδόν 4 χρόνια χωρίς όμως ποτέ να προκαλεί με τη σχέση του ή να επιδιώκει τα φώτα της δημοσιότητας. Και οι δυο επιθυμούν να απασχολούν μόνο με τη δουλειά τους και φυσικά δεν θέλουν να θέσουν σε «κίνδυνο» έκθεσης τα δυο παιδιά που έχει ο Περιφερειάρχης από τον πρώτο του γάμο με την Κάλλια Καμπουρίδου, τη Δανάη και τον Παύλο.

Τέλος, να σας θυμίσουμε πως την ίδια ημέρα σε ένα άλλο νησί των Κυκλάδων θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, στη Μύκονο.