Η Λόρα από το Mικρό σπίτι στο λιβάδι έγινε 53 ετών

25 Μαίου 2017 - 13:43 | Show Biz
Η Λόρα από το Mικρό σπίτι στο λιβάδι έγινε 53 ετών

Γενιές και γενιές μεγάλωσε Το μικρό σπίτι στο λιβάδι που συνεχίζει να προβάλλεται από την ΕΡΤ1, έχοντας φανατικούς θαυμαστές.

Οι πρωταγωνιστές μιας από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών που σημάδεψε και την ελληνική τηλεόραση, ακόμα έχουν μια θέση στις παιδικές αναμνήσεις των τηλεθεατών. Μεταξύ των ηθοποιών που σημάδεψαν την σειρά, η μικρή Λόρα -κατά κόσμον Μελίσα Γκίλμπερτ.

Γεννημένη στις 8 Μαίου 1964, σήμερα κλείνει τα 53 της χρόνια έχοντας ζήσει μια πολυτάραχη ζωή. Το καστανό κορίτσι με τις φακίδες μεγάλωσε, έγινε μια γοητευτική γυναίκα που έκανε τρεις γάμους και απέκτησε δύο παιδιά.

Τελευταίος της σύζυγος, ο 58χρονος Timothy Busfield. Η οικογένεια ζει πλέον στο Michigan. H Mελίσα Γκιλμπερτ ή Laura Ingalls δεν άφησε το χρόνο να περάσει από πάνω της χωρίς... παρεμβάσεις. Ο ξένος τύπος αναφέρει ότι η ηθοποιός έχει κάνει κατά καιρούς πλαστικές επεμβάσεις αλλάζοντας την εικόνα του προσώπου της. Η συμμετοχή της σε σειρές συνεχίστηκε μετά το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι και μάλιστα πρόσφατα πήρε μέρος στο Dancing with the Stars.