Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 26/5/2017

26 Μαίου 2017 - 04:52 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 26/5/2017

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή

 Κριός

Η πίεση του τελευταίου διαστήματος σε έχει απορρυθμίσει και καθυστερείς την υλοποίηση σχεδίων. Φρόντισε να παραμένεις ψύχραιμος και κινήσου μεθοδικά, προκειμένου να τα καταφέρεις. Στο εξής, θα ήταν καλό να μην αφήνεις υποχρεώσεις να μαζεύονται για τελευταία στιγμή.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή, άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα σου τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες. Εάν είσαι μόνος είναι μια καλή μέρα να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα…

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου κάποιες συμφωνίες ή νέες συνεργασίες, θα σε βοηθήσουν αρκετά να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έχεις. Όπως και να έχει θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος και κυρίως στα οικονομικά σου τα οποία βελτιώνονται. Μην κάνεις κάτι που θα δημιουργήσει νέα έξοδα.

Ταύρος

Σήμερα με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους επιχειρείς να μιλήσεις με άτομα που εμπιστεύεσαι, για τις φιλοδοξίες και τις επιδιώξεις σου, ώστε να πάρεις τη γνώμη τους. Μην αφήνεις όμως κανέναν να σε επηρεάσει παραπάνω απ’ όσο πρέπει.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στον σύντροφό σου γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια. Αξιοποίησε τη μέρα για να έρθει κοντά σου, αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα σου. Αν είσαι μόνος, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου χωρίς εγωισμούς.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες και νέες συνεργασίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Άκουσε τους συνεργάτες σου και μην είσαι απόλυτος για να πετύχεις όσα θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και ίσως με μια καλή διαχείριση καταφέρεις να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα.

Δίδυμοι

Σήμερα αισθάνεσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και δυνατός, ώστε να βάλεις ένα τέλος σε κάθε ζήτημα που σε ταλανίζει. Μην αφήσεις μόνο τον ενθουσιασμό σου να σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια, ενώ η συμπεριφορά προς τους γύρω σου πρέπει να είναι προσεκτική, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή, μίλησε στον άνθρωπό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην υποκρίνεσαι πως όλα πάνε άψογα. Αν είσαι μόνος, βγες με καλούς φίλους και ασχολήσου με πράγματα που σε ευχαριστούν. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου θα προκύψουν κάποια προβλήματα αλλά αν είσαι ψύχραιμος, είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια καλή μέρα αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν πάλι από το πρόγραμμά σου.

Kαρκίνος

Η σημερινή ημέρα προβλέπεται άκρως επίφοβη για τυχόν ολισθήματα. Θα είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθη και οι επιλογές σου ίσως σε διαψεύσουν, φέρνοντας ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Φρόντισε να είσαι σε επαγρύπνηση, ώστε να αποφεύγεις παγίδες και να μελετάς καλά κάθε σου κίνηση, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα. Με σύνεση και ψυχραιμία όλα θα γίνουν όπως πρέπει και στην ώρα τους.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή θα χρειαστεί να είσαι σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άφησε την γκρίνια στην άκρη. Αν είσαι μόνος, οι συνθήκες σε ευνοούν πολύ, αρκεί να είσαι ανοιχτός και έτοιμος να γνωρίσεις νέα άτομα.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σου. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην αναλάβεις νέες υποχρεώσεις γιατί ήδη έχεις αρκετά θέματα σε εκκρεμότητα. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται προσεκτική διαχείριση για να μείνουν σε μια ισορροπία.

Λέων

Έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες που σου προκαλούν στρες και θολώνουν τη σκέψη σου. Αυτό σε καθιστά ανίκανο να πάρεις οποιαδήποτε σωστή απόφαση και νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο πουθενά. Ανασύνταξε τις δυνάμεις σου, πάρε χρόνο να καθαρίσεις τη σκέψη σου και δώσε ένα τέλος σε ό, τι σε βασανίζει και σε βγάζει από το πρόγραμμά σου. Από εδώ και πέρα καλά θα κάνεις να μην αφήσεις ξανά δουλειές για την τελευταία στιγμή, γιατί θα οδηγηθείς ξανά σε αδιέξοδο.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με πρωτοβουλίες και κινήσεις που θα ευχαριστήσουν τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μη διστάζεις!

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου κάποιες καθυστερήσεις ή και αδιέξοδα, θα σε προβληματίσουν και θα σε αγχώσουν αλλά αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου όλα θα λήξουν όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν καλά και κάποιες θετικές συγκυρίες θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεσαι.

Παρθένος

Τα σχέδιά σου αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις και εμπόδια. Αυτό σε δυσαρεστεί και σε βγάζει εκτός πλάνου. Μην είσαι υπερβολικός όμως στις αντιδράσεις σου, αφού δεν γίνεται πάντα να κυλούν όλα τέλεια. Άσε λοιπόν την απαισιοδοξία στην άκρη και κινήσου με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Μην ξεχνάς ότι έχεις τα άστρα με το μέρος σου, καθώς η θέση της Σελήνης στους Διδύμους σε βοηθάει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να οδηγηθείς στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή αν καταφέρεις να κρατήσεις το άγχος μακριά από τη σχέση σου θα δείς πιο θετικά τη ζωή σου και θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, πρόσεξε τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι σήμερα γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικές

Η δουλειά σου θα σου δώσει την ευκαιρία να πλησιάσεις τους στόχους σου και να νιώσεις ικανοποίηση από την επαγγελματική σου ζωή. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα αλλά πρέπει οπωσδήποτε να μειώσεις τα περιττά έξοδα.

Ζυγός

Έχεις την τάση να μεγαλοποιείς τα πράγματα και καταλήγεις να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι και κάνε ένα μικρό διάλλειμα, ώστε να σκεφτείς καθαρά τι γίνεται στη ζωή σου. Σύντομα θα διαπιστώσεις πως το πρόβλημα ήταν πιο πολύ στο μυαλό σου και ότι η πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερη απ’ όσο πίστευες.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου σχετικά με όσα σε απασχολούν. Μόνο έτσι θα αποφύγεις να κάνεις χειρότερη την κατάσταση της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, μη χάνεις τη θετική σου διάθεση και μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα. Βγες από το σπίτι σου και γνώρισε νέους ανθρώπους που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν κάποια έκτακτα ζητήματα, αλλά αν βάλεις μπροστά τη λογική σου, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με επιτυχία σε ότι κι αν προκύψει. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή καθώς τα έξοδα που έχεις κάνει σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Σκορπιός

Η πίεση που δέχεσαι μέρες τώρα σε έχει αποσυντονίσει πολύ και έχεις κάνει πολλές βεβιασμένες και λάθος κινήσεις. Το πλανητικό σκηνικό όμως σήμερα σου στέλνει θετικές επιρροές, οπότε είναι η ιδανική στιγμή να πάρεις κάποια απόσταση από τα προβλήματα, ώστε να ξεκουράσεις τη σκέψη σου και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να επανέλθεις δριμύτερος και να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις για κάθε προβληματική κατάσταση που ενδέχεται να αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή πάνε πολύ καλά τα πράγματα και μπορείς να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου ειδικά για θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή. Εάν είσαι μόνος, κάποιο άτομο από το παρελθόν σου ίσως κάνει σήμερα δυναμική εμφάνιση. Αν αυτή η επαφή σου χαλάει τη διάθεση μπορείς να την αποφύγεις. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά εσύ αισθάνεσαι κουρασμένος και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και πίεση. Ηρέμησε και μην πιέζεις τόσο τον εαυτό σου γιατί θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση και ίσως πρέπει να μιλήσεις με φίλους ή συνεργάτες για να σε συμβουλέψουν ή και να σε βοηθήσουν.

Τοξότης

Οι θετικές επιρροές των σημερινών αστρολογικών όψεων οδηγούν τη ζωή σου σε ένα νέο επίπεδο. Τα όνειρα και οι στόχοι σου βλέπεις ότι προχωρούν προς την επιτυχή τους υλοποίηση ενώ οι απανωτές αλλαγές, εξελίσσουν τα πράγματα διαρκώς προς το καλύτερο. Αξιοποίησε όλο αυτό το θετικό κλίμα και άδραξε κάθε ευκαιρία που θα σου λύσει τα χέρια σε όποιο ζήτημα κληθείς να αντιμετωπίσεις στο μέλλον.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τις καταστάσεις. Αν είσαι μόνος σου, βγες και διασκέδασε. Κάπου κοντά σου βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου αρκετές νέες ιδέες θα σου ανοίξουν το δρόμο προς την υλοποίηση των στόχων σου και θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στην επιτυχία. Μην φοβάσαι τόσο πολύ το ρίσκο και βάλε νέους και υψηλότερους στόχους. Στα οικονομικά σου απόφυγε τις συμφωνίες και τα ανοίγματα και προτίμησε να περιορίσεις τα έξοδά σου πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα φέρνει στο προσκήνιο πολλές ευθύνες, τις οποίες πρέπει να αναλάβεις και να διαχειριστείς με μεγάλη ωριμότητα. Σε βοηθάει πολύ η σιγουριά που νιώθεις πλέον για τον εαυτό σου και η αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρεις. Φρόντισε μόνο να ακολουθείς ένα πλάνο για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των εργασιών και του χρόνου σου.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις καθώς η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή μέρα κι εσύ απολαμβάνεις την αγάπη του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος, άφησε τον ερωτισμό σου ελεύθερο.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου όλα πάνε καλά και κάποιες αλλαγές θα φέρουν νέες προοπτικές. Αρκετές προτάσεις για νέες συνεργασίες και συμφωνίες, θα δημιουργήσουν ένα πολύ θετικό κλίμα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή και επειγόντως φρένο στα άσκοπα έξοδα.

Υδροχόος

Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σου προκαλούν μια γενικότερη αβεβαιότητα και σε οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα είτε για αυτούς που σε περιβάλλουν είτε για τα γεγονότα που εκτυλίσσονται γύρω σου. Αυτό όμως άμεσα θα αλλάξει και όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα. Θα ξέρεις τι σου γίνεται και θα μπορέσεις να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή θα ακούσεις σήμερα παράπονα από τον σύντροφό σου που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σου. Σκέψου αν έχεις δίκιο, πριν εκνευριστείς. Αν είσαι μόνος, βρες πάλι το χαμόγελό σου για να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που θέλεις.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, αλλά ίσως θα έπρεπε να γίνεις πιο απαιτητικός με τη δουλειά σου αλλά και με τους συνεργάτες σου ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά θα χρειαστεί και εδώ να πάρεις γενναίες αποφάσεις για να δείς τα έσοδά σου να αυξάνονται.

Ιχθείς

Στον χώρο της εργασίας σου μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις, αλλά με συγκέντρωση και σωστή δουλειά θα ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται οργάνωση και άμεσο περιορισμό εξόδων.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή το άγχος και η πίεση δεν σε αφήνουν να απολαύσεις όσα έχεις. Ηρέμησε λοιπόν και δημιούργησε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα για εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ανοίξου σε νέες γνωριμίες, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου κάποιες υποχρεώσεις πρέπει να λυθούν χωρίς πολλές καθυστερήσεις και πρέπει να κινηθείς αποφασιστικά όσο κι αν κάτι τέτοιο σε κουράζει. Τα οικονομικά σου απαιτούν δραστικές αλλαγές για να δείς τα έξοδα σου να μειώνονται.