Survivor: Τι τρέχει μεταξύ Βαλαβάνη και Βασάλου; Δείτε τις τρυφερές στιγμές μεταξύ τους!

26 Μαίου 2017 - 06:06 | Media
Survivor: Τι τρέχει μεταξύ Βαλαβάνη και Βασάλου; Δείτε τις τρυφερές στιγμές μεταξύ τους!

Άλλη μια στιγμή του προχθεσινού επεισοδίου του Survivor που αποδεικνύει ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στην Βαλαβάνη και τον Βασάλο. Η αγκαλιά, το κοκκίνισμα και το «φιλί» τους.

Πόσο κοντά πια θα έρθουν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος; Οι δύο παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor έκαναν ακόμα ένα βήμα και το φλερτ τους δεν το πρόσεξε μόνο το τηλεοπτικό κοινό αλλά και οι συμπαίκτες τους. Μια ερώτηση τους έφερε σε αμηχανία και η ατάκα του Σπαλιάρα ήταν όλα τα λεφτά…

«Πόσες θερμίδες το λεπτό καίει ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια ενός φιλιού», ρωτήθηκαν από τον Σάκη Τανιμανίδη στο παιχνίδι ερωτήσεων που ακολούθησε μετά το αγώνισμα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. «Γιάννη ποιος πιστεύεις ότι θα πέσει πιο κοντά;» ρώτησε ο παρουσιαστής με τον Σπαλιάρα να «πετά» άλλη μία αξέχαστη ατάκα…»Θα τους έβαζα να φιληθούν για να δω!». Διαβάστε όλα τα νέα για το Survivor εδώ.

«Γελάει και το λουλούδι στο αφτί της!»

Η ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη στον Σπαλιάρα δεν είναι καθόλου τυχαία… Έχει γίνει πια εμφανές τόσο στους τηλεθεατές όσο και στους συμπαίκτες τους ότι κάτι τρέχει αναμεσά τους. Το πρώτο βήμα έγινε με μια βόλτα αγκαζέ, το επόμενο το έκανε ο Βασάλος με το δώρο που της πρόσφερε. Ύστερα, τα τετ α τετ τους έγιναν πιο πολλά, ενώ τώρα το κοκκίνισμα με την ερώτηση του Σάκη, τους έφερε σε αμηχανία. Δεν ξεχνάμε βέβαια και την θερμή αγκαλιά για «Χρόνια Πολλά» που τους ένωσε ακόμη παραπάνω…

«Γελάει και το λουλούδι στο αφτί της! Και μόνο που σκέφτεται ότι είναι έτοιμη να αρχίσει να φιλάει τον Κωνσταντίνο για να διαπιστώσουν πόσες θερμίδες καις με ένα φιλί…Υπάρχει μια αμηχανία στο τέλος της αγκαλιάς, που σημαίνει ότι κάτι υπάρχει», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. «Το καταλαβαίνουν και οι συμπαίκτες…», πρόσθεσε η Ελένη Τσολάκη. Πώς όμως ξεκίνησαν όλα;

Το Story Βαλαβάνη – Βασάλου

Το πρώτο βήμα έγινε όταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήγε στην καλύβα των μαχητών και πλησίασε τον παίκτη των Μαχητών, προκειμένου να του δώσει να δοκιμάσει το ρύζι με καρύδα που φτιάχνει ο Κώστας Κοκκινάκης. Οι δυό τους ύστερα πήγαν για βόλτα στην παραλία και μάλιστα ο παίκτης των Μαχητών άπλωσε το χέρι του στην πλάτη της Ευρυδίκης, ενώ αυτή από την μεριά της τον έπιασε… αγκαζέ από το μπράτσο του.

«Της έχω δώσει κι εγώ φαγητό της Ευρυδίκης παλιότερα, οπότε το πρώτο βήμα το έκανα εγώ, με το να δώσω φαγητό, που δεν το συνηθίζω, αλλά με ευχαριστεί όταν βλέπω τον άλλον ότι του αρέσει αυτό που του δίνω», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στις κάμερες του Survivor.

Δεύτερο βήμα: To δώρο και η καζούρα

Με αφορμή τα γενέθλια της αθλητικογράφου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος κάνει και το επόμενο βήμα αφήνοντας έκπληκτους τους τηλεθεατές για άλλη μία φορά με τις… ρομαντικές κινήσεις του, αλλά και τους συμπαίκτες του που του έκαναν ζήλεια ότι αυτοί δεν δέχτηκαν δώρα στα γενέθλιά τους.

«Επειδή πριν λίγες ημέρες είχα τα γενέθλια μου, οι Μαχητές και συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος, μου έκαναν ένα δώρο. Αυτή τη ζακέτα. Μαζί με την Λάουρα, όταν το φορούσε ο Κωνσταντίνος, του είχαμε πει ότι είναι πάρα πολύ ωραίο. Το έχει κόψει και έχει βάλει την πινελιά του πάνω και είχαμε πει ότι όταν τελειώσει το Survivor θα θέλαμε να μας το χαρίσει. Οπότε ο Κωνσταντίνος και οι Μαχητές σκέφτηκαν επειδή ήταν τα γενέθλια μου, να μου κάνουν ένα δώρο και το δώρο ήταν αυτό. Βέβαια τα αγόρια της ομάδας μου με ζηλεύουν και με τρολάρουν λίγο. Αλλά εγώ λέω ότι έπρεπε να σκεφτούν κι αυτοί κάτι για να μου κάνουν δώρο. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να μου λένε πράγματα που δεν ισχύουν» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Το δώρο μου έπιασε τόπο. Έκανα ένα δώρο στην Ευρυδίκη. Είχε τα γενέθλια της και της χάρισα τη ζακέτα μου που την έχω κόψει αμάνικη. Καλό δώρο; Δεν έχω και τίποτα άλλο να δώσω, εδώ πέρα στο Survivor που είμαστε» είπε συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος, ο οποίος λίγο αργότερα μιλώντας στην κάμερα, εξήγησε αυτή του την κίνηση.

«Τελευταία νομίζω ότι έχεις γίνει ψιλοχταπόδι και παίζεις διπλό ταμπλό Ελλάδα – Τουρκία. Χταπόδι έχεις γίνει» ήταν το πείραγμα του Γιάννη Σπαλιάρα στον Κωνσταντίνο Βασάλο για το φλερτ με Βαλαβάνη και Sabriye. Ο Βασάλος αστειεύτηκε ότι έχει γίνει «πλοκάμιας», με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να συνεχίζει την καζούρα στον συμπαίκτη του.

Τα σχόλια της Βαλαβάνη για την Τουρκάλα

Η Sabriye Sengul στο πάρτι μετά τον αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας στο Survivor αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο Κωνσταντίνος αποκάλυψε όμως και τι του είπε η Τουρκάλα Sabriye στους συμπαίκτες του Σάρα Εσκενάζυ και Κώστα Αναγνωστόπουλο, αλλά και στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη που ήταν στην παρέα τους. Τη συζήτησε άνοιξε ο μισθοφόρος, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τη Σάρα Εσκενάζυ να σιγοντάρουν για να μάθουν για το φλερτ με την Τουρκάλα πυγμάχο του Survivor.

«Μου λέει «χάρηκα που σε γνώρισα και θα τα πούμε στη Μύκονο». Λέω δεν μπορώ, έχω κάτι δουλειές. Ναι, θα κοιτάξω… το καρνέ μου και θα σου πω» τους είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. «Δεν θυμάμαι αν έφαγα από αυτό το συγκεκριμένο τζατζίκι» σημείωσε ο Βασάλος, αλλά η Βαλαβάνη φαινόταν ότι ήθελε να μάθει παραπάνω πράγματα και συνέχισε το πείραγμα για την πυγμάχο που μπορεί να μην ήταν και τόσο αθώο. Και το «παιχνιδάκι» ανάμεσα τους δεν σταμάτησε εκεί… «Έτσι θα σε δώσουμε όπου κι όπου; Όχι, πρέπει να τα ξέρουμε όλα για αυτήν. Πρόσεχε μη φας ξύλο» του είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με τον Βασάλο να ρωτά αν εγκρίνουν. «Ευρυδίκη εγκρίνεις εσύ; Γιατί; Πες μου» τη ρώτησε ο Βασάλος, με την αθλητικογράφο να λέει πως εγκρίνει γιατί είναι ωραίο κορίτσι.

Είναι γνωστό βέβαια ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει σχέση και μάλιστα η σύντροφος του έχει εμφανιστεί στα social media και έχει μιλήσει για τον ίδιο και τη σχέση τους, ενώ η Μαριάννα Καλλέργη είχε αποκαλύψει ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν είναι μόνη της.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση των δύο παικτών στα επόμενα επεισόδια; Πρόκειται για μια σχέση φιλίας ή είναι κάτι παραπάνω; Γιατί κοκκίνησαν και οι δύο στο παιχνίδι με την ερώτηση για το φιλί; Το τηλεοπτικό κοινό δεν έχει παρά να περιμένει τις επόμενες κινήσεις των παικτών την Κυριακή 28η Μαΐου.

 

etypos