Επικαιρότητα:

Φεύγει η Σάσα Σταμάτη από το Πρωινό; Όλη η αλήθεια

27 Μαίου 2017 - 07:11 | Media
Φεύγει η Σάσα Σταμάτη από το Πρωινό; Όλη η αλήθεια

  Είναι πολλά χρόνια συνεργάτιδα του Αnt1 αλλά και της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Με τον δικό της ιδαίτερο χαρακτήρα και το προσωπικό της στυλ, είναι δουλευταρού και έχει δώσει πολλές φορές με επιτυχία τις εξετάσεις της! Τις τελευταίες ημέρες γράφτηκε πως η Σάσα Σταμάτη δεν θα είναι του χρόνου στο Πρωινό του Αnt1 και ακόμα ότι ίσως βρεθεί και απέναντι από τη επί χρόνια συνεργάτιδά της και φίλη της Φαίη Σκορδά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE η δημοσιογράφος έχει πάντα πρώτη προτεραιότητά της το κανάλι της και φυσικά την εκπομπή. Ωστόσο μετά από τόσο καιρό στην τηλεόραση θα ήθελε παράλληλα να κάνει κάτι δικό της, κάτι που να έχει τη σφραγίδα της και το όνειρό της είναι να κάνει μια εκπομπή όπως το αμερικάνικο show Chelsea Lately. Εξάλλου έχει δηλώσει πολλές φορές ότι στα 37 της πλέον θέλει να κάνει και κάτι άλλο στην καριέρα της, χωρίς όμως να θέλει να φύγει από το Πρωινό.

Στις αρχές της προηγούμενης σεζόν μάλιστα είχε κάνει δοκιμαστικό για να συμμετέχει στο Lucky Room δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα αλλά τελικά επιλέχθηκε από τους ιθύνοντες του καναλιού η Μαντώ Γαστεράτου