Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 16/6/2017

16 Ιουν. 2017 - 04:17 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 16/6/2017

 Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα η μέρα προβλέπεται δύσκολη για σένα. Προσπάθησε να διατηρήσεις τη ψυχραιμία σου κα να μην πεις πράγματα που θα μετανιώσεις… θα είναι πολλοί αυτοί που θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και θα έρθουν σε αντιπαράθεση μαζί σου. κάνε υπομονή… μια μέρα είναι, θα περάσει.

Αισθηματικές

Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, προγραμμάτισε με το σύντροφό σου μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι. Είναι μια καλή μέρα να απολαύσεις μια ταινία αγκαλιά με το ταίρι σου ή ένα γευστικό δείπνο. Αν είσαι αδέσμευτος κανόνισε μια βραδινή έξοδο με φίλους… Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσεις πολύ όμορφα.

Επαγγελματικές

Στον χώρο εργασίας σου, σήμερα ίσως νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνει κανένας. Θα νιώθεις πίεση και θα περιμένεις την ώρα για να φύγεις. Μην αγχώνεσαι. Προσπάθησε να ασχοληθείς με το αντικείμενο σου και μην πάρεις σοβαρά ότι και να ακούσεις… Πρόσεξε τις αγορές σου και απέφυγε να κλείσεις συμφωνίες.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είναι μια μέρα ιδανική για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Θυμήσου ότι δεν μπορείς να ευχαριστείς όλους τους ανθρώπους όλη την ώρα. Μην βάζεις όλους τους άλλους πάνω από τον εαυτό σου. Για να είσαι καλά με τους άλλους, πρέπει πρώτα να είσαι καλά με τον εαυτό σου. Και για να το πετύχεις αυτό πρέπει να μάθεις να αφουγκράζεσαι τις ανάγκες και τα θέλω σου.

Αισθηματικές

Σήμερα για τα αισθηματικά σου, είναι μια καλή ευκαιρία για συζητήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις επιτέλους ότι σε απασχολεί. Μην φοβάσαι να μιλήσεις για να μην παρεξηγηθείς. Όποιος είναι δίπλα σου, θα είναι για αυτό που είσαι, και με τα προτερήματα και με τα ελαττώματα σου. Αν είσαι ελεύθερος μην χάσεις την ευκαιρία σου να βγεις. Η γοητεία σου είναι εμφανής και πολλοί αυτοί που θα σε προσέξουν.

Επαγγελματικές

Πρόσεξε λίγο στον χώρο εργασίας σου σήμερα. Κάποιοι συνεργάτες σου δρουν παρασκηνιακά και δημιουργούν πρόβλημα στη δουλειά σου. Προσπάθησε να είσαι αποστασιοποιημένος σε τυχόν συζητήσεις και να μην πεις πράγματα που αργότερα μπορεί να σε εκθέσουν. Βάλε στο πρόγραμμα τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και απέφυγε τις σπατάλες.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα χρειάζεσαι ιδιαίτερη προσοχή η συμπεριφορά σου και ιδιαίτερα προς τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Θα βγουν στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για καυγά. Προσπάθησε να κατευνάσεις τα πνεύματα και να κρατήσεις ουδέτερη στάση. Δεν είναι καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα. Κάνε υπομονή. Όλα στην ώρα τους.

Αισθηματικές

Ίσως δεν είναι μια καλή μέρα να την περάσεις με τον σύντροφο σου, γιατί δεν θα καταφέρεις να μην τον κάνεις κοινωνό των προβλημάτων και τις πιέσεις που δέχεσαι. Αν δεν γίνεται να αποφύγεις τη σημερινή συνάντηση, προσπάθησε να πεις όσο το δυνατόν λιγότερα.. Κάνε περισσότερες ερωτήσεις και δώσε λιγότερες απαντήσεις.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου, όλα θα κυλήσουν ήρεμα και μάλιστα σε ένα κλίμα καλής συνεργασίας και εμπιστοσύνης. Αν έχεις νέες ιδέες ή στόχους σήμερα είναι μια καλή μέρα για να τις θέσεις στο τραπέζι. Τα οικονομικά σου φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα, χωρίς να έχουν φτάσει όμως σε ένα ιδανικό σημείο ώστε να τα βγάζεις άνετα πέρα. Μην αγχώνεσαι όμως, η επαγγελματική καταξίωση και η οικονομική επιτυχία είναι κοντά.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, έφτασε η ώρα να σκεφτείς καθαρά τα πράγματα και να δώσεις λύσεις σε ότι σε απασχολούσε εδώ και καιρό. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και να βγάλεις συμπεράσματα. Πάρε το χρόνο σου σωστά, δες τα πράγματα ακριβώς όπως είναι και όλα θα φτιάξουν.

Αισθηματικές

Προσπάθησε να μην απογοητεύσεις το ταίρι σου ξαναρχίζοντας επαφές με άτομα του παρελθόντος τα οποία μπορούν εύκολα να σε κάνουν να λοξοδρομήσεις. Μην ξεχνάς τι σου έχει προσφέρει ο σύντροφος σου και τι νιώθεις για αυτόν. Αν είσαι ελεύθερος μη χάσεις την ευκαιρία να βγεις! Η γοητεία σου σήμερα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Επαγγελματικές

Στο χώρο εργασίας σου σήμερα είναι μια μέρα όπως όλες οι άλλες. Τίποτα φοβερό δεν πρόκειται να συμβεί. Είναι μια μέρα καλή, χωρίς εντάσεις, κατάλληλη για ουσιαστική δουλειά. Ταχτοποίησε όποιες εκκρεμότητες έχεις, μιας και σήμερα δεν πρόκειται να σε ενοχλήσει κανείς. Δεν είναι καλή μέρα να κλείσεις συμφωνίες.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η μέρα είναι λίγο καλύτερη από την χθεσινή που φαίνεται να σε ταλαιπώρησε αρκετά. Είναι και αυτή βοηθητική στο να κουβεντιάσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν με άτομα που εμπιστεύεσαι και έχουν αποδείξει με το πέρασμα του χρόνου, ότι σε νοιάζονται πραγματικά. Πρόσεχε μην εξαπατηθείς από άτομα που γνωρίζεις μικρό χρονικό διάστημα.

Αισθηματικές

Σήμερα είναι μια καλή μέρα να κάνεις κάτι όμορφο με το σύντροφο σου. Μετά τη καταιγίδα, βγαίνει το ουράνιο τόξο. Προσπάθησε να προγραμματίσεις κάτι πρωτότυπο που να ευχαριστήσει και τους δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος, βγες και πέρασε όμορφες στιγμές με καλούς φίλους. Ο έρωτας είναι κοντά.

Επαγγελματικές

Μην απελπιστείς αν στη δουλειά σου υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις. Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Θα ενοχληθείς που τίποτα σήμερα δεν θα αρχίζει και θα τελειώνει στην ώρα του αλλά μην το αφήσεις να φανεί σε συναδέλφους γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απρόσμενες εξελίξεις. Οικονομικά σήμερα η μέρα προμηνύεται απρόβλεπτη. Μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα ή να σου ζητηθούν δανεικά. Έτσι είναι η ζωή, απρόβλεπτη.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα ίσως σε εκπλήξουν αρνητικά άνθρωποι που εκτιμάς και έχεις ψηλά. Να κρατήσεις το καλό από όλο αυτό. Είναι καλό να βλέπεις τα πράγματα καθαρά και να ξεκαθαρίζεις ποιοι πραγματικά αξίζουν να είναι κομμάτι της ζωής σου και ποιοι όχι.

Αισθηματικές

Πρόσεχε μην παρερμηνεύσεις λόγια ή πράξεις του συντρόφου σου και τον αδικήσεις. Μην τον στήσεις στο τοίχο αν δεν είσαι απόλυτα βέβαιος για το λόγο που το κάνεις. Μην επαναφέρεις ζητήματα του παρελθόντος, γιατί όχι μόνο δεν θα καταφέρεις να βρεις το δίκιο σου αλλά θα κάνεις τα πράγματα πολύ χειρότερα. Αν είσαι ελεύθερος, μην περιμένεις ο έρωτας να σου χτυπήσει τη πόρτα του σπιτιού σου. Βγες έξω και θα τον συναντήσεις.

Επαγγελματικές

Σήμερα είναι μια καλή μέρα να διεκπεραιώσεις δουλειές που έχεις αναβάλει και σε αγχώνουν. Μην φοβάσαι να ζητήσεις βοήθεια από τους συνεργάτες σου και να ζητήσεις διευκρινήσεις για πράγματα που δεν έχεις καταλάβει. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να κάνεις ένα καλύτερο οικονομικό πλάνο, ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεως τέλος του μήνα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα σου φταίνε όλοι και όλα χωρίς να μπορείς να προσδιορίσεις τον λόγο. Ο εκνευρισμός και η ένταση δεν θα λείπει, γι αυτό προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου και να διαχειριστείς όποια προβλήματα προκύψουν.

Αισθηματικές

Το να μην μιλάς για αυτά που σε απασχολούν και ανησυχείς στον σύντροφό σου δεν βγάζει πουθενά. Προγραμμάτισε να κάνεις κάτι όμορφο και κουβέντιασε μαζί του εφ’ όλης της ύλης. Με καλή διάθεση και συζήτηση όλα λύνονται. Αν είσαι αδέσμευτος και αποφασίσεις να βγεις, κοίτα για λίγο γύρω σου.. Αν μπεις στη διαδικασία του φλερτ μόνο κερδισμένος θα βγεις.

Επαγγελματικές

Επαγγελματικά φαίνονται όλα να πηγαίνουν πολύ καλά. Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου και νέες ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν. Ο κόπος σου αναγνωρίζεται και θα ανταμειφθείς. Σήμερα είναι καλή μέρα για οικονομικές συναλλαγές και αγοραπωλησίες.

 Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η μέρα προβλέπεται αρκετά καλή για σένα που φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό όχι μόνο βάζεις καινούριους στόχους αλλά καταφέρνεις και να τους υλοποιείς. Μην εμπλέκεσαι σε υποθέσεις τρίτων και κάνεις τον διαμεσολαβητή γιατί κινδυνεύεις να παρερμηνευθούν τα λόγια σου και να εκτεθείς.

Αισθηματικές

Μην χάσεις την αυτοπεποίθηση σου και γίνεσαι ανασφαλής χωρίς λόγο, γιατί δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα. Άσε τις γκρίνιες και τα παράπονα και πέρνα όμορφες στιγμές με το σύντροφο σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς κάποιος θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Επαγγελματικές

Στον χώρο της δουλειάς σου η βελτίωση σου είναι εμφανής και ο κόπος που έχεις καταβάλει θα αναγνωριστεί όχι μόνο από συναδέλφους αλλά και από τους ανωτέρους σου. Μια προαγωγή δεν μοιάζει πια μακρινό όνειρο και μια αύξηση ίσως είναι κοντά. Λίγο προσοχή στα έξοδα σου, γιατί τα έσοδα σου καλυτερεύουν και μπορεί να παρασυρθείς σε άσκοπες σπατάλες.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, ήρθε η ώρα να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου, που φαίνεται να τον έχεις παραμελήσει τελευταία. Είναι μια καλή μέρα να ξεκινήσεις υγιεινή διατροφή και να σταματήσεις το πρόχειρο φαγητό. Μπορεί οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωή σου και το απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθείς καθημερινά να μην σου επιτρέπουν να προσέχεις τη διατροφή σου και να γυμνάζεσαι, αλλά αν αγαπάς και σέβεσαι τον εαυτό σου προσπάθησε.

Αισθηματικές

Επειδή είσαι ένας άνθρωπος με περίσσεια αυτοπεποίθηση και κάνεις πολλά πράγματα μέσα στην ημέρα, το ταίρι σου ίσως κάποιες φορές να αμφιβάλλει και να ζηλεύει. Μην εκνευρίζεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Κατεύνασε τις ανησυχίες του και εξήγησε του. Μην διαπληκτίζεσαι, γιατί δεν θα βοηθήσει αυτή η τακτική. Συζητήστε ψύχραιμα και όλα θα πάνε μια χαρά. Αν είσαι ελεύθερος, πολύ σύντομα θα γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο.

Επαγγελματικές

Έχεις πετύχεις πολλά στη δουλειά σου και αυτό δεν έχει γίνει τυχαία αλλά μέσα από μεγάλο κόπο και σκληρή προσπάθεια. Η δουλειά σου είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σου και αφιερώνεις πολύ χρόνο όχι μόνο όταν βρίσκεσαι εκεί αλλά και όταν φεύγεις. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες γιατί πιέζεις πολύ τον εαυτό σου και κάποια στιγμή θα εξαντληθείς.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, για σένα η δουλειά και η οικονομική ασφάλεια παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου. Μην ξεχνάς όμως να αφιερώνεις χρόνο και σε αγαπημένα σου πρόσωπα γιατί κάποιες φορές δεν καταφέρνεις να είσαι εκεί όταν σε χρειάζονται πραγματικά, πράγμα που τους στεναχωρεί και τους βάζει σε σκέψεις. Η δουλειά είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή του κάθε ανθρώπου, αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις ακόμα μεγαλύτερο και πρέπει να τους δίνουμε την απαιτούμενη σημασία και προσοχή…

Αισθηματικές

Η αισθηματική σου ζωή εξελίσσεται πολύ καλά. Έχεις καταφέρει να νιώθεις καλά και εσύ και το ταίρι σου μέσα στη σχέση, να αφουγκράζεστε τις ανάγκες σας και να σέβεστε τις επιθυμίες σας. Αν θέλεις η σχέση να προχωρήσει παρακάτω, να ξέρεις ότι είναι μια πολύ καλή περίοδος που ευνοείται η συγκατοίκηση, ο γάμος, ένα παιδί… Αν είσαι αδέσμευτος, κανόνισε μια βραδιά με την παρέα σου… Κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται για σένα και να μην το έχεις προσέξει.

Επαγγελματικές

Αν στο χώρο εργασίας σου καθυστερούν κάποια πράγματα και σε ενοχλεί αυτό, είναι μια καλή μέρα για να έρθεις σε συνεννόηση με όποιον ευθύνεται. Μη διστάσεις να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν. Σε κανέναν να μην χαρίζεις τον κόπο και τον ιδρώτα σου! Στα οικονομικά σου απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες για ακίνητα και να διεκπεραιώσεις ζητήματα τράπεζας.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή μέρα πολύ πιθανό να σε βυθίσει σε σκέψεις γενικά για τη ζωή σου. Να θέσεις νέους στόχους, να σκεφτείς τι πρέπει να αλλάξεις για να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα σου. Να συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου και να ονειρευτείς αυτά που έρχονται.

Αισθηματικές

Σήμερα είναι μια μέρα καλή για να κανονίσεις κάτι ιδιαίτερο και να ευχαριστήσεις τον σύντροφο σου, ίσως ακόμα και να του κάνεις μια έκπληξη. Κανόνισε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα για να μπορέσετε να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές… Αν είσαι ελεύθερος, βγες και διασκέδασε με τη ψυχή σου σήμερα το βράδυ. Ο έρωτας θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές

Πρέπει να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο στη δουλειά σου. Μην επαναπαύεσαι σε αυτά που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, γιατί αν δεν συνεχίσεις να δείχνεις το καλύτερο σου πρόσωπο και να κοπιάζεις, μπορεί εύκολα να χαθεί ότι έχεις αποκτήσει και να βρεθείς προ εκπλήξεως. Τα οικονομικά σου είναι σταθερά.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η δημιουργικότητα σου και η καλλιτεχνική σου διάθεση είναι εμφανής. Είναι μια καλή μέρα για αν βρεις νέα χόμπι και τρόπους απασχόλησης. Πρόσεχε λίγο παρασκηνιακές συζητήσεις. Αν σε ενοχλεί κάτι, πες το καθαρά σε αυτόν που τον αφορά και όχι αλλού γιατί θα γίνει σπασμένο τηλέφωνο και θα βγεις χαμένος.

Αισθηματικές

Τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα αν δεν απρόσμενα ξεσπάσματα στον σύντροφο σου. Μην μαζεύεις πράγματα που σε ενοχλούν, συζήτα τα για αν μην φτάνεις σε ακραία σημεία που μπορεί να μην έχουν αίσιο τέλος. Αν είσαι αδέσμευτος δείξε το ενδιαφέρον σου σε αυτόν που σου αρέσει, θα βγεις νικητής!

Επαγγελματικές

Αν το επάγγελμα που κάνεις δεν σου αρέσει και δεν σε καλύπτει, ξεκινάει από σήμερα μια καλή περίοδος να ψαχτείς με καινούρια αντικείμενα. Ευνοούνται νέα ξεκινήματα! Τα έσοδά σου έχουν αυξηθεί! Πρόσεξε λίγο με τις άσκοπες αγορές…