Επικαιρότητα:

Survivor: Ποιος θα νικήσει στο ατομικό αγώνισμα;

19 Ιουν. 2017 - 14:51 | Media
Survivor: Ποιος θα νικήσει στο ατομικό αγώνισμα;

Πώς θα είναι στο εξής η συμβίωση στην παραλία των δύο ομάδων όταν στον αγωνιστικό χώρο όλοι οι παίκτες θα είναι αντιμέτωποι με όλους;

Η μεγάλη ανατροπή στο Survivor ήρθε! Ο χθεσινός τραυματισμός της Ευριδίκης αλλάζει πλέον τα δεδομένα, γι’ αυτό το παιχνίδι γίνεται ατομικό μέχρι το τέλος του Survivor. Σε κάθε αγώνα επάθλου θα αγωνίζονται αγόρια και κορίτσια μεταξύ τους και νικητής θα είναι μόνο ένας. Ποια θα είναι η επόμενη αποχώρηση; Ποιους παίκτες θα έχει ο ημιτελικός;

Η ανησυχία των παικτών

Τα νέα δεδομένα επεξεργάστηκαν το βράδυ μετά το συμβούλιο τόσο οι Διάσημοι, όσο και οι Μαχητές. Η επόμενη αποχώρηση έρχεται και η κάθε ομάδα θα προσπαθεί να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά. Κανένας ωστόσο δεν φάνηκε ευχαριστημένος με αυτή την αλλαγή του παιχνιδιού. «Το σίγουρο είναι ότι κανένας από τους δυο μας δεν τα παρατάει» σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ωστόσο η Ευρυδίκη δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της:

Βαλάβάνη: «Το σίγουρο είναι ότι αυτό το σύστημα δε μας ευνοεί καθόλου.»

Αγγελόπουλος: «Δεν πειράζει.»

Βαλαβάνη:«Εν τω μεταξύ, εγώ δεν συμφωνώ καθόλου με αυτό το ότι εμείς θα έχουμε πλεονέκτημα. Μάλλον εσύ θα έχεις το πλεονέκτημα, θα έχεις βρει στόχο και πατήματα και… Ναι μεν, αλλά.»

Στο μεταξύ στην καλύβα των Μαχητών, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκρινε κι εκείνος πως αυτή η εξέλιξη του παιχνιδιού δεν είναι ωραία. «Δεν μου αρέσει αυτή η εξέλιξη στο παιχνίδι. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις ένα άτομο να αγωνίζεται με τέσσερις άντρες. Δεν είναι ωραίο για πολλούς λόγους, αλλά έτσι είναι τα πράγματα, έτσι θα πορευτούμε». «Ας πρόσεχαν κι ας μην έχαναν ασυλίες, τι φταίμε εμείς δηλαδή;» σχολίασε ο Μάριος Ιωαννίδης. «Εμείς φταίμε βασικά γιατί εμείς τους διώξαμε» απάντησε ο Κώνσταντίνος.

Ο τραυματισμός που άλλαξε τα δεδομένα

Κι ενώ χθες θα αγωνίζονταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον αγώνα επάθλου, ο τραυματισμός της Ευριδίκης στο πρώτο κιόλας αγώνισμα την έβγαλε εκτός αγώνα. Αποτέλεσμα; Ο συμπαίκτης της να πρέπει ν’ αντιμετωπίσει εναλλάξ όλους τους «Μαχητές». Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναγκάστηκε να αγωνιστεί δεκαπέντε φορές ενάντια στους «Μαχητές» και να φέρει τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 10-6. Το έπαθλο για τους δύο «Διάσημους» ήταν ν’ απολαύσουν ένα όμορφο βράδυ στην παραλία τους με ηλεκτρικό ρεύμα. Υπήρχε ένας φούρνος μικροκυμάτων για να ζεστάνουν το φαγητό τους και μια  μεγάλη οθόνη τηλεόρασης και συσκευή VR, με την οποία έπαιξαν βιντεοπαιχνίδια κι άκουσαν μουσική.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.600.634 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 60,5.%, ενώ έφτασε μέχρι και 70,3%  όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 51,4%.

Το αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν χθες «Διάσημοι» και «Μαχητές» να αγωνιστούν απαιτούσε ισορροπία και γερά πόδια, κάτι το οποίο αποδείχθηκε πως διέθετε σε μέγιστο βαθμό ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που κατάφερε να… κατατροπώσει μόνος του τους «Μαχητές». Ο Ντάνος αναγκάστηκε να παίζει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο. Συγκεκριμένα ο παίκτης του Survivor  ανέβηκε 15 φορές σε αυτή τη δοκό ισορροπίας και κατάφερε να λήξει το παιχνίδι με νίκη 10 -6 εναντίον των Μαχητών. Οι Μαχητές το φυσούσαν και δεν κρύωνε…

Ποντάρω στο άλογο που λέγεται Ντάνος

«Νομίζω μπήκε μέσα στον αγώνα και τα «είπε» όλα! Πραγματικά είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης. Δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Ποντάρω στο άλογο που λέγεται Ντάνος. Έδειξε ποιος είναι. Έδειξε τα δόντια του. Ένας εξαιρετικός παίκτης.» ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον συμπαίκτη της.

«Ήξερα από τη στιγμή που μείναμε οι δυο μας θα είναι κάθε μέρα πιο δύσκολη. Δεν φανταζόμουν βέβαια ότι θα μπω κατευθείαν σε τόσο δύσκολα πράγματα, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα αγωνιζόμουν μόνος μου» σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο ίδιος ευχήθηκε περαστικά στην Ευρυδίκη, αλλά και στον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Ο μισθοφόρος βγήκε και εκείνος εκτός παιχνιδιού επίσης από ενοχλήσεις στα πόδια.

Πώς θα είναι στο εξής η συμβίωση στην παραλία των δύο ομάδων όταν στον αγωνιστικό χώρο όλοι οι παίκτες θα είναι αντιμέτωποι με όλους; Πόσο προετοιμασμένοι είναι οι παίκτες για την ξαφνική αλλαγή στο παιχνίδι που γυρίζει σε ατομικό; Τι θα γίνει με τον τραυματισμό της Ευριδίκης Βαλαβάνη και του Κώστα Αναγνωστόπουλου; Θα μπορέσουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται; Η επόμενη αποχώρηση… Ο ημιτελικός…

Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρει: «Είχαμε στο μυαλό μας ότι θα μπορούν να αγωνίζονται και οι δύο. Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης αλλάζει πλέον τα δεδομένα. Για αυτό από σήμερα και μέχρι το τέλος του φετινού Survivor, το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Από εδώ και πέρα λοιπόν, νικητής σε κάθε αγώνισμα, θα είναι μόνο ένας παίκτης» ακούγεται να λέει ο Σάκης Τανιμανίδης στο τρέιλερ. Διακρίνουμε μεγάλη ένταση κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων. Τόση που δεν θα λείψουν οι τραυματισμοί…

Ποιος θα νικήσει στο ατομικό αγώνισμα; Όλες οι απαντήσεις απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο επάθλου. Οι ανατροπές, η δράση και η ένταση έχουν τον πρώτο λόγο στον αποψινό εκπληκτικό αγώνα μάχης που έρχεται να κεντρίσει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Η επόμενη αποχώρηση και ο ημιτελικός

Ποιοι θα καταφέρουν τώρα που το παιχνίδι γυρνά σε ατομικό να φτάσουν στην τελική τετράδα. Ποιους παίκτες θα έχει ο ημιτελικός του Survivor; Ποια είναι η επόμενη αποχώρηση; Τα spoilers πάνε κι έρχονται. Σύμφωνα με την εκπομπή La biri και την Κλεοπάτρα Πατλάκη, τρία άτομα βρίσκονται στο ξενοδοχείο, οι δύο γυναίκες και ένας άντρας. Δηλαδή Σάρα Εσκενάζυ και Ευρυδίκη Βαλαβάνη παρουσιάζονται να έχουν αποχωρήσει σίγουρα. Όσον αφορά στον άντρα που πιθανώς βρίσκεται στο ξενοδοχείο οι εκπομπή αναφέρθηκε σε δύο ονόματα τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Έχουν γυριστεί οι αποχωρήσεις. Έχουν μείνει οι τέσσερις παίκτες που θα πάνε στον ημιτελικό του Survivor. Εμείς ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή και πάντα σας λέω κρατήστε και μια επιφύλαξη, στο ξενοδοχείο βρίσκονται Σάρα Εσκενάζυ, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ένας άντρας. Είναι ο Σπαλιάρας ή είναι ο Βασάλος» ανέφερε συγκεκριμένα η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Αν επαληθευτεί αυτό, ο ημιτελικός θα συμπεριλάμβανε στην τελική τετράδα του Survivor τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Μάριος Ιωαννίδη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο ή τον Γιάννη Σπαλιάρα.