Στο νοσοκομείο λόγο επιπλοκών τα δίδυμα της Beyonce

19 Ιουν. 2017 - 18:05 | Show Biz
Στο νοσοκομείο λόγο επιπλοκών τα δίδυμα της Beyonce

 Το ζεύγος Jay-Z και Beyonce Knowles υποδέχτηκε τα δύο νέα μέλη της οικογένειάς τους σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα. Όπως όλα δείχνουν η διάσημη τραγουδίστρια έφερε πρόωρα στον κόσμο τα δίδυμα που κυοφορούσε

Η Beyonce φαίνεται πως έφερε τη Δευτέρα στον κόσμο τα νέα μέλη της οικογένειας. Η Αφροαμερικανή τραγουδίστρια που έχει αποκτήσει μια ακόμη κόρη με τον σύζυγό της Jay - Z, αναμένετο να γεννήσει στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, ωστόσο όπως όλα δείχνουν εξαναγκάστηκε σε πρόωρο τοκετό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, τα δίδυμα, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, γεννήθηκαν την περασμένη Δευτέρα, 12 Ιουνίου, στο ιατρικό κέντρο UCLA του Λος Άντζελες. Ωστόσο, μικροεπιπλοκές, που δεν είναι ανησυχητικές, κρατούν την διάσημη μαμά και τα μωρά της στο νοσοκομείο εδώ και μία εβδομάδα.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα, ο περήφανος παππούς, πατέρας της Beyonce δεν κρατήθηκε και ανάρτησε στο twitter το ευτυχές γεγονός. "Είναι εδώ!" έγραψε πάνω μια κάρτα που ευχόταν χαρούμενα γενέθλια στα δίδυμα.