Επικαιρότητα:

Ο γιος της Μαντόνα υπογράφει στην Μπενφίκα

20 Ιουν. 2017 - 13:03 | Show Biz
Ο γιος της Μαντόνα υπογράφει στην Μπενφίκα

 Ο θετός γιος της Μαντόνα, ο 11χρονος Ντέιβιντ, είναι έτοιμος να υπογράψει στην Μπενφίκα, προκειμένου να ενταχθεί στις Ακαδημίες του πορτογαλικού συλλόγου. Αυτό υποστηρίζει η «Daily Mail», η οποία σημειώνει επίσης ότι η ποπ σταρ μητέρα του ήδη έκανε αυτό που έπρεπε για να είναι ευχάριστη η διαμονή του παιδιού της στη Λισσαβόνα.

Η Μαντόνα φέρεται να αγόρασε ένα εντυπωσιακό σπίτι για το καμάρι της αξίας 6 εκατομμυρίων ευρώ, σε ένα από τα πιο ακριβά προάστια της πορτογαλικής πρωτεύουσας, ενώ φρόντισε και για την εξωγηπεδική εκπαίδευση του Ντέιβιντ, πληρώνοντας περίπου 40 χιλ. ευρώ τον χρόνο σε γυμνάσιο γαλλικού εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Ο Ντέιβιντ παίζει ως επιθετικός στην ομάδα Κ14 της Downtown United της Νέας Υόρκης. Από εκεί τον «τσίμπησε» η Μπενφίκα και τον ενέταξε στο δυναμικό της, με την Μαντόνα να θέλει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να καθιερωθεί το παιδί της στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Ακόμη και η μετακόμιση στην Πορτογαλία εξετάζεται…

Πάντως, το πρώτο της βήμα ήταν να φορέσει την μπλούζα των «αετών» της Λισσαβόνας, κάτι που φρόντισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.