Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στην Ελλάδα! Η συγκινητική έκπληξη στη μητέρα του!

23 Ιουν. 2017 - 10:42 | Show Biz
Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στην Ελλάδα!  Η συγκινητική έκπληξη στη μητέρα του!

Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στην Ελλάδα λίγες ημέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο και αποφάσισε να κάνει έκπληξη στην μητέρα του.

Ο γνωστός παρουσιαστής που βρισκόταν μακριά από την οικογένεια του για 5 μήνες επέστρεψε στην πατρίδα και ... έτρεξε στην αγκαλιά της μητέρας του!

Το βίντεο της έκπληξης το ανέβασε ο Σάκης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στην λεζάντα ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα, για την οικογένεια του και την εμπειρία στο Survivor, χωρίς εκείνους: “Τα τελευταία χρονιά ταξιδεύω αρκετά...με το Survivor όμως είναι η πρώτη φορά που λείπω 5 συνεχόμενους μήνες μακριά από το σπίτι μου, την οικογένεια μου! Και μου έλειψαν όλοι πολύ, λιιιιιγο περισσότερο η μητέρα μου! Για αυτό της έκανα μια έκπληξη και εμφανίστηκα στην πόρτα του σπιτιού λίγες μέρες νωρίτερα από ότι περίμενε για να δω την αντίδραση της...ανεκτίμητη! Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε καθημερινά διπλά μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα και γι αυτό δεν τους δίνουμε την απαραίτητη προσοχή, δεν τους λέμε πόσο συχνά τους αγαπάμε. Δεν χρειάζεται να αλλάξει κάνεις ήπειρο για να καταλάβει την άξια της οικογένειας!"

 

Τα τελευταια χρονια ταξιδευω αρκετα...με το Survivor ομως ειναι η πρωτη φορα που λειπω 5 συνεχομενους μηνες μακρια απο το σπιτι μου, την οικογενεια μου! Και μου ελειψαν ολοι πολυ, λιιιιιγο περισσοτερο η μητερα μου! Γι αυτο της εκανα μια εκπληξη και εμφανιστηκα στην πορτα του σπιτιου λιγες μερες νωριτερα απο οτι περιμενε για να δω την αντιδραση της...ανεκτιμητη! Οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε καθημερινα διπλα μας τα αγαπημενα μας προσωπα και γι αυτο δεν τους δινουμε την απαραιτητη προσοχη, δεν τους λεμε ποσο συχνα τους αγαπαμε. Δεν χρειαζεται να αλλαξει κανεις ηπειρο για να καταλαβει την αξια της οικογενειας! #myMom #surprise #missedthem #sayILOVEUmoreoften

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις Ιούν 23, 2017, 2:31πμ PDT