Επικαιρότητα:

Μπο: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και ο άγνωστος γάμος

26 Ιουν. 2017 - 07:54 | Show Biz
Μπο: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και ο άγνωστος γάμος

Ο Μπο ή Χαράλαμπος Ξενίδης, μετά από 4 ολόκληρους μήνες στο Survivor, φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει στην Ελλάδα γεμάτος εμπειρίες μοναδικές και θα μπορούσαμε να πούμε ... άλλος άνθρωπος αφού μέσα στο παιχνίδι έχασε πάνω από 30 κιλά και η αλλαγή στην εμφάνιση και το σώμα του, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής! Ο Μπο αγαπήθηκε από το κόσμο στο reality του ΣΚΑΪ και γυρίζει στην πατρίδα νικητής γεμάτος εμπειρίες και όρεξη για δουλειά αφού όπως μάθαμε είναι ήδη κλεισμένες live εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα! Mετά την αλλαγή του μάλιστα μαθαίνουμε ότι γίνεται χαμός από μηνύματα θαυμασμού από γυναίκες fans στα προσωπικά του social media!

Ο δρόμος για την επιτυχία βέβαια δεν ήταν στρωμένος με ρόδα για τον γνωστό ράπερ..

Ο Bo γεννήθηκε  στη Γερμανία ενώ η καταγωγή του είναι από την Θεσσαλονίκη. Στα 13 του επέστρεψε στην Ελλάδα με τη μητέρα του και την κατά δυο χρόνια μικρότερη αδερφή του ενώ οι γονείς του χώρισαν ένα χρόνο μετά. Έμεινε με την αδερφή του στο πατρικό τους στη Θεσσαλονίκη και είχαν τη βοήθεια του παππού και της γιαγιάς τους. Παράτησαν το σχολείο στο γυμνάσιο γιατί έπρεπε να εργαστούν.

Το 1992 ξεκίνησε να δουλεύει στο Σκορπιό στη Θεσσαλονίκη ως χορευτής, χορογράφος και ράπερ ενώ το 1996 αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα χωρίς χρήματα και στέγη. Τα πράγματα ήταν δύσκολα αλλά ο Μπο δεν εγκατέλειψε το όνειρό του και την αγάπη του για τη μουσική

 O άγνωστος γάμος του

 Ο Μπό έκανε ένα γάμο- που δεν έγινε ιδιαίτερα γνωστός,  με την τραγουδίστρια Έλενα Αρμάο αλλά τα πράγματα μεταξύ τους δεν πήγαν καλά με αποτέλεσμα να χωρίσουν ένα χρόνο μετά

 H πορεία του στη μουσική

 Το ’96 έκανε την «είσοδό του» στην στην ελληνική δισκογραφία. Η συμμετοχή του σε κομμάτι και ντουέτο με τον Steve Wonder στο «Look Around», όπως και η διασκευή του «Temple of the king» των Rainbow, ήταν από τις σημαντικότερες στιγμές του. Το 1998 συμμετέχει στην παραγωγή των Goin' Through στο CD (συμβόλαιο τιμής). Την ίδια περίοδο, συνεργάζεται μαζί με τους Goin Through, με το Γιώργο Μαζωνάκη στο τραγούδι «Θέλω να γυρίσω στα παλιά» και με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη για το τραγούδι «Οι ψυχές». Ο Bo στην συνέχεια συνεργάζεται ως συνθέτης με τον Γιώργο Αλκαίο σε 3 δίσκους.

 Πρώτος προσωπικός δίσκος (2005)

 Το 2005 κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό CD και το ονομάζει «Bo Η Επαφή» στο οποίο συμμετέχουν φίλοι του όπως ο Γιώργος Αλκαίος, η Καλομοίρα και η Shaya. Το CD περιέχει 15 tracks σε Ελληνικούς και Αγγλικούς στίχους με RnB, Hip - hop, Oriental και Ροκ  στοιχεία.

Ο Bo συμμετέχει με συνθέσεις και ντουέτα σε χρυσούς και πλατινένιους δίσκους επιτυχημένων εμπορικά καλλιτεχνών όπως η Δέσποινα Βανδή (Come Along Now), ο Νότης Σφακιανάκης (ντουέτο: Έχει να κάνει) , η Νατάσα Θεοδωρίδου (ντουέτο: Θα ορκιστώ σε ο,τι έχω ιερό), ο Νίκος Μακρόπουλος, η Καλομοίρα, και πολλοί άλλοι. Συνεργάζεται με το ράπερ Coolio στη Θεσσαλονίκη  όπου τραγούδησαν μαζί on stage. Ακολουθούν τα lives με το Jay-Z, με τον οποίο δημιουργεί ένα video clip διασκευάζοντας το τραγούδι «Around The World». Παράλληλα συνεργάζεται με την Άννα Βίσση στο remix του Valentino για το κομμάτι «Στην Πυρά», ενώ διασκευάζει το «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε» σε R&B ρυθμό.

 2010-σήμερα

 Το 2010 ο Bo συνθέτει σε συνεργασία με τον Stan το «Θα ‘θελα». Τον χειμώνα του ίδιου έτους συνεργάζεται με την Χριστίνα Σάλτη για το τραγούδι «Κάνε με να τρελαθώ». Το καλοκαίρι του 2011 συνεργάζεται ξανά με την Χριστίνα Σάλτη στο τραγούδι «Πιο Κοντά». Το φθινόπωρο του ίδιου χρόνου συμμετέχει μαζί με την Χρύσπα στο κομμάτι «Είσαι Αστέρι».

 Τον Απρίλιο του 2012 κάνει μία συμμετοχή μαζί με την Ιουλία Καλλιμάνη για το «20 χρονών». Το 2013 συνεργάζεται με την Shaya με το τραγούδι «Καλοκαιρινή Καρδιά» και συνθέτει σε συνεργασία με την τραγουδίστρια The Mode, βγάζοντας στην αγορά το τραγούδι «Πως το λένε».

 Το καλοκαίρι του 2014 συνεργαζέται με την Melis Kar στο hit «Gitti Gitti»και με την Dawn Richards tou Puff Daddy  apo tis Danity kane και κανει το DI DI (το ελληνικό τι τι )  2015 κανει το ΤιΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙς με την Χριστίνα Σάλτη. To 2016 συνεργάζεται με το Νότη Σφακιανάκη, ενώ το 2017 παίρνει τη μεγάλη απόφαση να λάνει μέρος στο Survivor και να πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο.Όσο βρίσκεται στο παιχνίδι κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι "Μόνο εσύ" με την Γεωργία Βρανά.