Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 27/6/2017

27 Ιουν. 2017 - 04:13 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 27/6/2017

Οι προβλέψεις για  σήμερα Τρίτη

 ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, σταμάτα να φοβάσαι να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει στη ζωή σου! Αν δεν ρισκάρεις, αν δεν κυνηγήσεις αυτά που επιθυμείς, τότε ποτέ δε θα αποκτήσεις αυτά που ονειρεύεσαι. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις όλα όσα σου αξίζουν… Μην συμβιβάζεσαι με τα λίγα… Κάνε το επόμενο βήμα, οι πλανήτες είναι μαζί σου!

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου πρέπει να κάνεις ό,τι και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου να σταματήσεις να συμβιβάζεσαι, μόνο και μόνο για να μην χάσεις την συνήθεια σου. Σκέψου σοβαρά τι πρέπει να κάνεις. Τι θέλεις, τι αισθάνεσαι, τι ονειρεύεσαι… Μην διστάζεις να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου, αν είναι αυτό που χρειάζεσαι. Αν ο έρωτας δεν σου έχει χτυπήσει ακόμα την πόρτα, ετοιμάσου να βγεις. Κάτι καλό θα προκύψει…

Επαγγελματικές

Στον χώρο εργασίας σου τα πράγματα φαίνονται λίγο μπερδεμένα. Τη μία στιγμή είναι καλά και την άλλη άσχημα… Πρόσεχε πολύ την συμπεριφορά σου στους συναδέλφους σου και που λες τι… Τα πράγματα μπορούν πολύ εύκολα να παρερμηνευθούν σήμερα και να συμβούν απρόοπτες αλλαγές και ανακατατάξεις. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις τα έξοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματά σου είναι η βοήθεια που προσφέρεις απλόχερα στα αγαπημένα σου πρόσωπα… Είσαι εκεί πάντα σε εύκολες και δύσκολες στιγμές, στην ευτυχία και στη δυστυχία, όποτε και όπου σε χρειάζονται… Αυτό είναι πολύ καλό, αρκεί να μην ξεπερνάς τα όρια με την αυτοθυσία σου. Μην ενεργείς εις βάρος του εαυτού σου γιατί αν μένεις εσύ πίσω για να βοηθήσεις τους άλλους να εξελιχθούν, θα πιεστείς και αυτό μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικές

Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να κάνεις ακριβώς το ίδιο. Είναι καλό να περιποιείσαι τον σύντροφό σου και να σέβεσαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Όμως αυτό δεν πρέπει να γίνεται εις βάρος σου. Προσπάθησε να ισορροπήσεις λίγο τα πράγματα μεταξύ σας και θα δεις ότι θα νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι μόνος, είναι καλές μέρες αυτές για να βγεις και να φλερτάρεις. Κάτι καλό μπορεί να συμβεί.

Επαγγελματικές

Κάνε λίγο υπομονή ακόμα. Παράτησε ότι δεν σου αρέσει στη καθημερινότητά σου, αλλά ποτέ τους στόχους σου! Μπορεί να πιέζεσαι και να έχεις τάσεις φυγής κάποιες μέρες που η εξάντληση είναι μικρή λέξη για να περιγράψει αυτό που νιώθεις, αλλά θυμήσου τι υπέροχο συναίσθημα είναι όταν πετυχαίνεις κάτι που ήθελες και προσπάθησες για αυτό! Τα οικονομικά σου απαιτούν καλύτερο χειρισμό και πιο προσεγμένη διαχείριση για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, θα κάνεις μία νέα γνωριμία και θα χαρείς πάρα πολύ. Δεν είναι ερωτική, αλλά φιλική! Έχει πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης αλλά μην πέσεις με τα μούτρα στο βαζάκι με το μέλι! Είναι πολύ καλό να ενθουσιάζεσαι αλλά φρόντισε να εξετάσεις καλά κάποια πράγματα πριν ανοιχτείς! Πέρνα καλά, μάθε τον άλλον και σιγά σιγά θα χτιστεί και η εμπιστοσύνη, πάνω στην οποία θα στηριχτεί η φιλία.

Αισθηματικές

Πρόσεχε στα αισθηματικά σου λίγο. Μην έχεις το σύντροφό σου δεδομένο και επαναπαύεσαι, γιατί μπορεί να εκπλαγείς από την αντίδραση του. Μη σταματάς να κάνεις πράγματα για το ταίρι σου και να του εκδηλώνεις καθημερινά το ενδιαφέρον σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους, ο έρωτας είναι πολύ κοντά. Θα ζήσεις κάτι πολύ έντονο, με πάθος.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου, βοήθησε τον εαυτό σου για να μπορέσεις να ανελιχθείς στην ιεραρχία και να καλυτερεύσουν τα έσοδά σου! Μη διστάζεις να παρουσιάσεις τις προτάσεις σου επειδή φοβάσαι την απόρριψη! Είναι πιο σημαντικό να δεις επιτέλους τι αξίζεις, από το να αποδεχθείς μία αποτυχία… Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία, εφόσον διεκδικήσεις όσα αξίζεις!!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, διανύεις μια περίοδο με πολλά σκαμπανεβάσματα και αλλαγές στην καθημερινότητά σου, πράγμα που στο τέλος θα αποδειχθεί καλό για την ζωή σου! Τη σημερινή ημέρα διακρίνεσαι για τις ριζικές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις! Αν στις σχέσεις σου, οποιασδήποτε φύσεως νιώθεις πως θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να το αποφασίσεις και να το σχεδιάσεις! Σκέψου καλά που και πως θέλεις να προχωρήσεις και προγραμμάτισέ το!

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, επειδή έχεις πληγωθεί, φοβάσαι να εξωτερικευτείς στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις όσα πραγματικά νιώθεις για αυτόν. Η σημερινή ημέρα σε βοηθάει να απογυμνωθείς συναισθηματικά στο ταίρι σου και να δημιουργήσεις μια αληθινά ρομαντική ατμόσφαιρα, ιδανική αφορμή για να περάσετε ένα καταπληκτικό και αξέχαστο βράδυ. Αν παλεύεις ακόμα με την μοναξιά σου, η σημερινή μέρα σε κάνει να θες να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, απαραίτητες κινήσεις για να κάνεις μια νέα γνωριμία, που όπως προβλέπεται μάλλον θα είναι και πολύ ενδιαφέρουσα!

Επαγγελματικές

Στον χώρο εργασίας σου, σήμερα, θα νιώθεις περίεργα. Σαν να μην αισθάνεσαι το ίδιο για αυτήν τη δουλειά, σαν να μην σε ικανοποιεί πλέον. Τα πάντα θα σου φαίνονται λάθος και λίγα, ακόμα και οι συνεργάτες σου! Η σημερινή μέρα σου δημιουργεί αυτό το υπερβολικό συναίσθημα απαισιοδοξίας που όλα σου φταίνε. Μην αντιδράσεις κάπως λοιπόν ή πάρεις βιαστικές αποφάσεις γιατί το πιο πιθανό είναι αύριο να μην νιώθεις το ίδιο. Αν βέβαια νιώθεις και αύριο έτσι, τότε ίσως πρέπει να το ψάξεις καλύτερα και να ενεργήσεις αναλόγως. Στα οικονομικά σου σήμερα πρέπει να αποφευχθούν συμφωνίες.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα η μέρα που θα νιώσεις επιτέλους ικανοποιημένος από τη ζωή σου έφτασε! Θα αναγνωριστεί η προσπάθεια που έχεις καταβάλλει σε όλους τους τομείς και η μία επιτυχία θα διαδέχεται την άλλη! Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για νέα ξεκινήματα, τις οποίες θα πρέπει να τις ζυγίσεις καλά πριν τις απορρίψεις γιατί μπορεί να αποδειχθούν συμφέρουσες στο μέλλον!

Αισθηματικές

Σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου! Θα απολαύσεις όμορφες στιγμές και μάλλον θα αποφασίσετε να κάνετε και κάτι διαφορετικό από τις άλλες μέρες. Μπορείς να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία να δοκιμάσετε να κάνετε κάτι που δεν το έχετε ξανακάνει. Οι πρώτες φορές που κάνει κάτι ένα ζευγάρι, πάντα το ανανεώνουν! Μη διστάζεις! Είναι ευνοϊκή η μέρα! Αν είσαι μόνος, πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα για να κάνεις μια νέα γνωριμία. Για παράδειγμα, μην βγαίνεις συνέχεια με τους ίδιους ανθρώπους και στα ίδια μέρη γιατί έτσι δυσκολεύει η κατάσταση.

Επαγγελματικές

Στον επαγγελματικό τομέα, φαίνεται να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα. Μάλλον σήμερα θα δεις με καθαρό μάτι ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι, ποιους μπορείς να εμπιστεύεσαι και ποιοι θα στην φέρουν μόλις γυρίσεις την πλάτη σου. Είναι καλύτερο να μπορείς να δεις την αλήθεια και ας απογοητευτείς, παρά να ζεις στο ψέμα και να χαίρεσαι. Στα οικονομικά σου, μην κλείσεις συμφωνίες σήμερα και μην υπογράψεις τίποτα!!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα δεν χρειάζεται να σκεφτείς τίποτα. Μην αναλώσεις τον χρόνο σου σε σκέψεις γύρω από τη ζωή σου, στα λάθη που ίσως έχεις κάνει, σε καταστάσεις που ίσως σε πλήγωσαν. Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με αυτά τα ασήμαντα πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα κάθε μέρα!

Αισθηματικές

Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλά. Μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου για το κοινό σας μέλλον και να κάνετε όνειρα και σχέδια μαζί. Θα επικρατεί χαλαρή διάθεση, ρομαντική ατμόσφαιρα και γέλιο. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, τότε πρόσεξε πολύ γιατί οι πλανήτες δείχνουν μπερδεμένες και απατηλές καταστάσεις! Φυσικά και να βγεις με έναν άνθρωπο που σε γοητεύει αλλά μην πέσεις με τα μούτρα αν δεν είσαι σίγουρος για εκείνον!

Επαγγελματικές

Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να σκεφτείς τι θέλεις και αν χρειάζεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς δικά σου άτομα. Ζύγισε σωστά τις απόψεις τους και τη δική σου και κατέληξε στο πιο σωστό για σένα συμπέρασμα. Μην βιάζεσαι, δεν υπάρχει λόγος. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα και να μην αντιδράσεις με παρορμητισμό σε μια πληροφορία που θα πάρεις και θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι. Οι πλανήτες σε βοηθούν να ισορροπήσεις γρήγορα τα πράγματα μέσα σου και να βρεις την πιο σωστή λύση για σένα και τους γύρω σου.

Αισθηματικές

Σήμερα η μέρα σε κάνει να θες να βγάλεις από μέσα σου ότι σε απασχολεί και σε προβληματίζει. Προσπάθησε να κάνεις μια συζήτηση με τον σύντροφο σου και να βρείτε μια κοινή γραμμή πλεύσης για να μπορέσετε να επαναφέρετε την ισορροπία στην σχέση σας και να προχωρήσετε. Αν είσαι ακόμα μόνος, τα πράγματα φαίνεται να καλυτερεύουν στον αισθηματικό τομέα. Σήμερα κανόνισε να βγείτε με την παρέα σου και κάτι καλό θα συμβεί.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες που θα σε προβληματίσουν και θα ζητήσεις την βοήθεια τρίτων. Μην αγχώνεσαι, θα ξεπεραστούν γρήγορα και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να προχωρούν πιο γρήγορα. Οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα νιώθεις την ανάγκη να ανανεωθείς. Θα θέλεις να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου και να ξοδέψεις χρήματα και χρόνο για αυτήν, πράγμα που δεν μπορείς και μάλλον δεν θα το κάνεις λόγω άλλων προτεραιοτήτων! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να επιλέξεις μια μικρή αλλαγή και να την κάνεις! Για τις μεγαλύτερες αλλαγές θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή, καθώς αυτό το διάστημα το κλίμα δεν είναι ευνοϊκό.

Αισθηματικές

Σήμερα θα νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ανθρώπους και καταστάσεις που σε μπερδεύουν… Δεν είναι όμως μία καλή μέρα για να το κάνεις. Εύκολα μπορούν τα λόγια να παρερμηνευτούν και να δημιουργηθεί ένταση και εκνευρισμός, πράγμα που θα οδηγήσει σε ρήξη. Προσπάθησε σήμερα να αφήσεις πίσω σου ότι σε απασχολεί και να περάσεις ένα όμορφο και ήρεμο βράδυ με το ταίρι σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, προσπάθησε να δεις τα πράγματα λίγο πιο καθαρά και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου εμφανίζονται…

Επαγγελματικές

Στον επαγγελματικό τομέα, θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και συνεργασίες. Οι δυσκολίες που υπήρχαν θα ξεπεραστούν και ο δρόμος θα ανοίξει για την επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα, επειδή τα έξοδά σου είναι πολλά, πρέπει να κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό για να τα διευθετήσεις όλα και να απαλλαγείς από το βάρος…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα είσαι αφηρημένος και θα σκέφτεσαι ασήμαντες καταστάσεις. Δυστυχώς επειδή έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας πολλά πράγματα, δεν έχεις την πολυτέλεια αυτή. Πρέπει να συγκεντρωθείς, για να τα καταφέρεις!

Αισθηματικές

Τα πράγματα στα αισθηματικά σου φαίνεται πως καλυτερεύουν και μπορείς να βοηθήσεις σε αυτό αν δεν είσαι τόσο απόλυτος σε κάποιες απόψεις σου! Φρόντισε να ακούς τον σύντροφό σου όταν προσπαθεί κάτι να σου πει και δεν τον αφήνεις. Αν είσαι μόνος, η μέρα σε προϊδεάζει να χαλαρώσεις στο σπίτι σου. Κάνε το! Δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι!

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά σήμερα και για αυτό ευθύνεται ο δυναμισμός σου και η αυτοπεποίθησή σου ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα! Προσπάθησε να συγκρατηθείς, γιατί θα σε επιρρεπής στις σπατάλες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα σε κάνει πιο ευαίσθητο από το συνηθισμένο. Πρόσεξε πολύ τη συμπεριφορά σου σε τρίτους, για να μην εξαπατηθείς. Δεν σκέφτονται όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Κάποιοι περιμένουν μια αδύναμη στιγμή σου για να σε εκμεταλλευτούν.

Αισθηματικές

Στον αισθηματικό τομέα, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Θα είσαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση και θα συζητήσεις ότι σε απασχολεί με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, πες ναι στην πρόταση της παρέας σου. Το βράδυ σου θα φτιάξει.

Επαγγελματικές

Στον χώρο εργασίας σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Οι σχέσεις με συναδέλφους είναι άψογες και στο αντικείμενο σου όσο πας γίνεσαι και καλύτερος. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα θες να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα η ημέρα είναι ιδανική για να βρεις λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα. Θα νιώθεις δυνατός και το μυαλό σου θα είναι καθαρό, έτοιμο να σκεφτεί τον πιο σωστό τρόπο επίλυσής τους. Σύντομα θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν και να γίνονται πιο αισιόδοξα.

Αισθηματικές

Σήμερα θα τα πας περίφημα με το ταίρι σου. θα επικρατήσει ένα κλίμα ρομαντισμού και εξομολογήσεων. Τα συναισθήματά σας θα έρθουν στην επιφάνεια και θα ζήσετε ένα αξέχαστο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα κοντινό σου πρόσωπο θα εκδηλώσει ενδιαφέρον. Μην ξεκινήσεις κάτι, αν δεν νιώθεις το ίδιο. Η κατάσταση απαιτεί λεπτούς χειρισμούς!

Επαγγελματικές

Πρόσεχε στον χώρο εργασίας σου σήμερα τα λάθη των άλλων γιατί στο τέλος μπορεί να τα φορτωθείς εσύ και να δοκιμαστούν η υπομονή και η αντοχή σου. Προσπάθησε να αποφύγεις ένα άσχημο ξέσπασμα, που αύριο θα σου έχει κοστίσει.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ ένα πολύ κοντινό σου πρόσωπο αισθάνεται πράγματα για σένα πάνω από τα όρια της φιλίας. Ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου και πρόσεχε πολύ πως θα το χειριστείς για να διαφυλάξεις τη σχέση σας! Όμως μην κάνεις το λάθος να μην το ζήσεις, επειδή φοβάσαι να μην χαλάσει η φιλία σας. Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις κρύβουν ρίσκο.

Αισθηματικές

Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να προφυλάξεις την σχέση σου από τρίτους που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Αν από την άλλη η σχέση που έχεις ήδη βαλτώνει, φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος!

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου καλυτερεύουν. Έχεις την δυνατότητα να κάνεις πολλά πράγματα και να κλείσεις νέες συμφωνίες… Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τα έξοδα που θα κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.