Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει απόψε το αυτοκίνητο και ποιος αποχωρεί

27 Ιουν. 2017 - 09:42 | Media
Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει απόψε το αυτοκίνητο και ποιος αποχωρεί

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τον ημιτελικό του Survivor μετά και την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, καθώς απομένει να φύγει ακόμα ένας παίκτης και να διαμορφωθεί η τελική τετράδα.

Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο, εκτός από την μοναξιά του Γιώργου Αγγελόπουλου, βλέπουμε και πλάνα από το τελευταίο παιχνίδι ερωτήσεων, το οποίο έχει ως έπαθλο ένα αυτοκίνητο! Σύμφωνα με τα spoilers των προηγούμενων ημερών, αλλά και όσα μετέδωσε το Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στο μεταξύ, οι πέντε άνδρες της παραλίας θα βρεθούν την Τετάρτη για ακόμα μία φορά στο συμβούλιο του νησιού, όπου θα ανακοινωθεί η τελευταία αποχώρηση πριν από τον ημιτελικό. Τα spoilers αναφέρουν πως αυτός  που θα αποχωρήσει είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, ωστόσο, υπάρχουν και διαρροές που υποστηρίζουν ότι θα σημειωθεί ανατροπή και από τον Άγιο Δομίνικο θα φύγει ένα από τα θεωρούμενα ως φαβορί, πιθανότατα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος!

Μάλιστα, το σενάριο αυτό ενισχύεται και από την αποκάλυψη που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στο LaBiri Biri για την εξέλιξη του παιχνιδιού, καθώς στενός συγγενής του μοντέλου έχει κάνει βιντεάκι για τον ημιτελικό όπως όλοι οι συγγενείς. Βέβαια, δεν αποκλείεται να έχουν γυριστεί βίντεο από όλους τους παίκτες ώστε να χρησιμοποιηθούν τελικά εκείνα των τεσσάρων που θα προκριθούν.