Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 30/6/2017

30 Ιουν. 2017 - 05:59 | Ζώδια
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 30/6/2017

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή

 ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Με πολύ τρέξιμο και προσπάθεια κατάφερες κάτι που ήταν σημαντικό για σένα και νιώθεις ικανοποίηση για αυτό. Ακόμα κι αν νιώθεις πως έχεις ακόμα πολύ δρόμο μπροστά για να πετύχεις το στόχο σου, να ξέρεις πως έχεις φτάσει πολύ πιο κοντά. Συναισθηματικά διανύεις μια λίγο ουδέτερη περίοδο, αλλά αυτό σύντομα θα βελτιωθεί προς το καλύτερο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ήρθε η ώρα να δώσεις λίγη προσοχή στον εαυτό και τη διατροφή σου, όχι μόνο επειδή έρχεται η ώρα της παραλίας, αλλά γιατί ο οργανισμός σου αλλά και η ψυχολογία σου έχει ανάγκη από pampering. Απομάκρυνε από κοντά σου τους τοξικούς ανθρώπους και φρόντισε να συναναστρέφεσαι με όσους σου δίνουν χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μια νέα ευκαιρία παρουσιάζεται και νιώθεις ικανοποίηση για αυτό, με το ηθικό σου να αναπτερώνεται και να μπαίνεις ξανά σε μεγάλες ταχύτητες πιο πολύ ψυχικά, καθώς το τρέξιμο πρακτικά δεν έχει σταματήσει εδώ και καιρό. Μέσα στο κυνήγι της επιτυχίας βρες και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, κάνοντας πράγματα που σε γεμίζουν και σε ικανοποιούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Κάποιοι από εσάς εισπράττετε μια επίμονη άρνηση για κάτι που είναι σημαντικό για εσάς, κάτι που σας έχει πεισμώσει. Μήπως όμως αυτό για το οποίο επιμένετε τόσο δεν είναι κάτι που είναι τόσο ουσιαστικό αλλά ένα καπρίτσιο; Φροντίστε να επικεντρωθείτε σε αυτά που έχουν πραγματική σημασία και να μην αναλώνεστε σε ανούσιες κόντρες ή διαφωνίες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η συμπεριφορά ενός δικούς σας ανθρώπου σας βάζει κάποια ερωτηματικά σχετικά με το αν σας λέει όλη την αλήθεια για κάποιο θέμα. Δεν έχει νόημα να κάνετε σενάρια με το μυαλό σας, κάντε μια ειλικρινή συζήτηση, κάτι που πάντα οδηγεί σε πιο ασφαλή συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Τα νεύρα σας είναι τεντωμένα τον τελευταίο καιρό. Ίσως φταίει η κούραση, ίσως μια παρεξήγηση που έχει συμβεί με συνεργάτες, ίσως και μια αναμπουμπούλα στην προσωπική σας ζωή που σας έχει αποσυντονίσει. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας για να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε και πώς μπορείτε να δώσετε λύσεις σε όσα σας προβληματίζουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Τον τελευταίο καιρό κάποιοι σας σχολιάζουν και αυτό σας έχει ενοχλήσει, γιατί νιώθετε πως εσείς δεν έχετε δώσει κανένα δικαίωμα. Μην δίνετε τόση σημασία στη γνώμη των άλλων, αλλά αυτών που σας αφορούν πραγματικά. Άλλωστε, γνωρίζετε πολύ καλά πώς να δώσετε τις απαντήσεις σας όταν το αποφασίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μπορεί να χρειάζεστε όσο τίποτα λίγη ξεκούραση και αποφόρτιση, αλλά οι υποχρεώσεις δεν σας επιτρέπουν να απέχετε από την καθημερινότητά σας. Εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο που έρχεται για να περάσετε λίγο χρόνο με αγαπημένους σας ανθρώπους και κάντε ένα ξεσκαρτάρισμα στους ανθρώπους που εμπιστευτήκατε αλλά δεν το εκτίμησαν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Νιώθετε πως οι τελευταίες εβδομάδες σας έχουν βάλει μεγάλες ψυχικές δοκιμασίες και έχουν φέρει πίεση και αγωνία για το πώς θα εξελιχθούν μια σειρά από θέματα που σας αφορούν. Ακόμα κι αν ακόμα δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε όλο αυτό έχει συμβεί μόνο για καλό και θα οδηγήσει σε πολύ καλύτερες μέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Οι μέρες έχουν ευχάριστες εξελίξεις, γνωριμίες και συναντήσεις με ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσουν σε σημαντικές επιδιώξεις σας που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Μέσα σε αυτό μην παραλείψετε να εντάξετε φίλους, οικογένεια και σύντροφο που ίσως νιώθουν πως σας έχουν χάσει λιγάκι τελευταία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Έχετε ανάγκη από ξεκούραση, αλλά για να το κάνετε αυτό πρέπει πρώτα να νιώσετε την ασφάλεια πως έχετε τακτοποιήσει μια σειρά από ζητήματα που εκκρεμούν και σας αγχώνουν. Παρόλα αυτά μια ευχάριστη εξέλιξη που αφορά στα επαγγελματικά σας, γίνεται η καλύτερη τονωτική ένεση για να διεκδικήσετε ακόμα πιο δυναμικά τα όνειρά σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μπορεί να κολυμπάτε στα βαθιά τελευταία, αλλά κανείς δεν είναι καλύτερος από εσάς στο κολύμπι. Τα ξεκαθαρίσματα που έγιναν σε κάποιες σχέσεις σας, σας έχουν φέρει ανακούφιση και έχουν δημιουργήσει το σωστό έδαφος για να κάνετε νέα ξεκινήματα.